manipulator je sada stavio 500.000 komada (ukupno 5000 kn) po 1 lipu! pa gdje je HANFA da ovo sankcionira, prave se da ne vide ovo?!? (ako vam treba slika kao dokaz, usnimio sam i rado ću vam je proslijediti)
Danas ide optimistično očitovanje Ingre na upit ZSE, nemojte se igrati sa svojom imovinom, odbijanac je više nego izgledan.
Imovinom? [lol]
[/quote]
Ti je očito nemaš, pa vrtiš tom glavinom, već ste tako sa sličnim pričama gurali na 3,80 i poslije se na 12,75 hvalili sa prodajom uz 200% zaradu. Nema vam ovdje više naivaca, svi drukovi su vam gubitak vremena usred ljeta, nitko više ne nasjeda. Prodajte gospodo ili drugovi, 200 000 komada ispod 4 kune pa
ćemo se malo zamisliti.
Nije me bilo neko vrijeme a vi na 4 kune [shocked] [shocked]
Pa dobro kaj je to [shocked] [shocked]
Kolega gmaz???? Kolega megidio??? Ostali dugoročni????
Imali li Ingra najmanje 25 posto privatnog vlasništva … + sve ostale potrebne uvjete… ako da, možda dobije kredit… (ako je zatražen) a ako ne…??
http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/78740/ttl/Novi-kreditni-programi-HBOR-a-i-podjela-rizika-s-bankama/Default.aspx
Zztop@
Kolega, vidim da ste i Vi uboli, pa se polako i neprimijetno pretvarate iz negativca u pozitivca. Primijeti se to u komentarima.
Badava Vam je sada kontra drukati, ovo će zasigurno u tečaj. Prodajte s gubitkom i dajte petama vjetar! [smiley]
Zztop@
Kolega, vidim da ste i Vi uboli, pa se polako i neprimijetno pretvarate iz negativca u pozitivca. Primijeti se to u komentarima.
Badava Vam je sada kontra drukati, ovo će zasigurno u tečaj. Prodajte s gubitkom i dajte petama vjetar! [smiley]
Kolega, slabo nagađate a još slabije vidite…
nemam niti jednu dionicu Ingre… možda budem, ako Uprava riješi trenutne probleme…
shodno tome moj trenutni gubitak na Ingri je "O" a koliki je trenutno vaš te koliki će dodatno možebitno biti ukoliko Uprave ne riješi svu problematiku…
Lp
ovdje se čuvjek stvarno može nasmijati, sve veliki ulagači, brokeri, stručnjaci, a da cijeli forum kompletno okreneš ne bi skupio milju kuna, ha ha ha
Ma tko će to Mesića i Šterna otjerat u stečaj za 700 tisuća eura, pa nemojte me nasmijavat.
čudi me da se kupnja još uvijek drži iznad 4 kn, obzirom da je svaki čas moguće pokretanje stečaja….
Mesić će biti stečajni upravitelj, a Štern zamjenik stečajnog? [lol]
Cak i da se "izvuku" kako to misle napraviti? kreditom, a tko ce vracati još jedan kredit? pa nemogu isplatiti ni ove koje imaju a koji im dospijevaju na naplatu.
Trenutno pričamo da li će bolesnik umrijeti danas, sutra, za mjesec dana ili pola godine, no nista od ovoga nije ozdravljenje koje može doći samo novim investicijskim ciklusom koji neće tako brzo a INGRI trebaju rješenja naplate i novi poslovi rekli bismo jučer.
Mesić će biti stečajni upravitelj, a Štern zamjenik stečajnog? [lol]
http://www.kucilooro.com/vijesti/najnovije-vijesti/item/407-ingra-od-zvijezda-do-blata-u-tri-godine