INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

još kad ekipa pročita ovo o stečaju pa počne šibati ovrhe….a dioničari koji nisu danas čuli počnu sutra u 10 kipati dionice po bidu [rolleyes]

moje pisanje nije investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

@inverter
Je to je taj, tzv zadnji i najjadniji iz kojega svi naopako bježe !!
LP

Nije, nije. Ima tu još prostora, ja bi rekla. Nije to još doseglo svoj minimum.
Treba pričekati 3,5 kn na velikiom volumenu i onda kupiti.

Zanimljivo kako sitne duše dobivaju stotice a nemaju ni trunke poštovanja prema svijetu oko sebe, dok optimisti i realisti samo jedinice.

Psihologija mase nije ništa napredovala….

Ingra će sigurno pronaći neki model restrukturiranja financiranja, dok će sitne duše ostati mali i siromašni duhom.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

nemam nekakve veze sa dionicama ali mi nije jasno tko kupuje dionice firme koja je u velikim problemima, evo danas ingrinih prodano za 650000kn????

još kad ekipa pročita ovo o stečaju pa počne šibati ovrhe….a dioničari koji nisu danas čuli počnu sutra u 10 kipati dionice po bidu [rolleyes]

Ti stvarno misliš da iz INGRE nisu kontaktirali sve koji mogu zatražiti stečaj, pa da neznaju, i da će tek preko noći saznati? Heeee…..

neće uvijek biti ovako.

iskreno, divim se ljudima koji i nakon današnjih crnjaka ostaju preko noći u Ingri. ja ću ponovo ući samo kad i ako budu potpisani sporazumi vlade, banaka i ingre koji joj jamče opstanak, pa makar ulazio na 10 kn
mogla je uskočiti država, mogle su banke, mogli su OMF-ovi…a nitko neće
na žalost, bojim se da kad uprava nije u 60 dana uspjela debloirati račun, da to više neće niti biti moguće i da Ingra klizi prema svom kraju….

ne slušajte trejdere koje zanima samo kupiti pa prodati par lipa skuplje jer svi koji igraju dugoročno mogli bi ostati bez svega

moje pisanje je osobno mišljenje te nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

A da se Uprava oglasi priopcenjem u vezi ovih medijskih natpisa?!

To bi bilo u najmanju ruku korektno od njih…

imam obveznice ingre mislim da bi mogao sutra do suda da pokrenem stečaj,pa da ode do nekih 2kn onda kupim i odustanem od stečaja i eto ti zarade od preko 100% u par dana

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

iskreno, divim se ljudima koji i nakon današnjih crnjaka ostaju preko noći u Ingri. ja ću ponovo ući samo kad i ako budu potpisani sporazumi vlade, banaka i ingre koji joj jamče opstanak, pa makar ulazio na 10 kn
mogla je uskočiti država, mogle su banke, mogli su OMF-ovi…a nitko neće
na žalost, bojim se da kad uprava nije u 60 dana uspjela debloirati račun, da to više neće niti biti moguće i da Ingra klizi prema svom kraju….

ne slušajte trejdere koje zanima samo kupiti pa prodati par lipa skuplje jer svi koji igraju dugoročno mogli bi ostati bez svega

… vlada i grad zg jednostavno moraju platit i preuzeti arenu i niko neće bit na šteti u protivnom meni ovo izgleda kao čisti reket ….

DAJ PET !!!

Ne vraćajte se ponovno! Lijepo nam je i bez Vas! [proud]

Kolega recite vi nama jel vi dokupljujete jos ili? Lp

Gdje je ta uprava, šta oni kažu na sve ovo, jel dolaze uopće na posao?

Gdje je ta uprava, šta oni kažu na sve ovo, jel dolaze uopće na posao?

Koji posao? [undecid]

New Report

Close