još kad ekipa pročita ovo o stečaju pa počne šibati ovrhe….a dioničari koji nisu danas čuli počnu sutra u 10 kipati dionice po bidu [rolleyes]
@inverter
Je to je taj, tzv zadnji i najjadniji iz kojega svi naopako bježe !!
LP
Nije, nije. Ima tu još prostora, ja bi rekla. Nije to još doseglo svoj minimum.
Treba pričekati 3,5 kn na velikiom volumenu i onda kupiti.
Zanimljivo kako sitne duše dobivaju stotice a nemaju ni trunke poštovanja prema svijetu oko sebe, dok optimisti i realisti samo jedinice.
Psihologija mase nije ništa napredovala….
Ingra će sigurno pronaći neki model restrukturiranja financiranja, dok će sitne duše ostati mali i siromašni duhom.
nemam nekakve veze sa dionicama ali mi nije jasno tko kupuje dionice firme koja je u velikim problemima, evo danas ingrinih prodano za 650000kn????
još kad ekipa pročita ovo o stečaju pa počne šibati ovrhe….a dioničari koji nisu danas čuli počnu sutra u 10 kipati dionice po bidu [rolleyes]
Ti stvarno misliš da iz INGRE nisu kontaktirali sve koji mogu zatražiti stečaj, pa da neznaju, i da će tek preko noći saznati? Heeee…..
iskreno, divim se ljudima koji i nakon današnjih crnjaka ostaju preko noći u Ingri. ja ću ponovo ući samo kad i ako budu potpisani sporazumi vlade, banaka i ingre koji joj jamče opstanak, pa makar ulazio na 10 kn
mogla je uskočiti država, mogle su banke, mogli su OMF-ovi…a nitko neće
na žalost, bojim se da kad uprava nije u 60 dana uspjela debloirati račun, da to više neće niti biti moguće i da Ingra klizi prema svom kraju….
ne slušajte trejdere koje zanima samo kupiti pa prodati par lipa skuplje jer svi koji igraju dugoročno mogli bi ostati bez svega
A da se Uprava oglasi priopcenjem u vezi ovih medijskih natpisa?!
To bi bilo u najmanju ruku korektno od njih…
imam obveznice ingre mislim da bi mogao sutra do suda da pokrenem stečaj,pa da ode do nekih 2kn onda kupim i odustanem od stečaja i eto ti zarade od preko 100% u par dana
iskreno, divim se ljudima koji i nakon današnjih crnjaka ostaju preko noći u Ingri. ja ću ponovo ući samo kad i ako budu potpisani sporazumi vlade, banaka i ingre koji joj jamče opstanak, pa makar ulazio na 10 kn
mogla je uskočiti država, mogle su banke, mogli su OMF-ovi…a nitko neće
na žalost, bojim se da kad uprava nije u 60 dana uspjela debloirati račun, da to više neće niti biti moguće i da Ingra klizi prema svom kraju….
ne slušajte trejdere koje zanima samo kupiti pa prodati par lipa skuplje jer svi koji igraju dugoročno mogli bi ostati bez svega
… vlada i grad zg jednostavno moraju platit i preuzeti arenu i niko neće bit na šteti u protivnom meni ovo izgleda kao čisti reket ….
Ne vraćajte se ponovno! Lijepo nam je i bez Vas! [proud]
Kolega recite vi nama jel vi dokupljujete jos ili? Lp
Gdje je ta uprava, šta oni kažu na sve ovo, jel dolaze uopće na posao?
Koji posao? [undecid]