James .. jesi li došao pazariti ovdje. Zasigurno si izbrojao valiće i utvrdio da je appolutno dno u pitanju. Zašto ne ući na nešto što se nudi po bagatelnoj cijeni. Svi koji pišete o stećaju i razno razni mediji koji su plaćeni za dobar druk, vjerujte da od stečaja neće biti ništa.
[/quote]
Mrgude, znaš kad sam zadnji put kupio i šta sam rekao kad ću opet kupit.
Za ostale, kad je bilo 33kn i nikad.
Zizi, samo izbaci ovo "Međusobno se hrabrite jer ste očajni"…. ja mislim na ljude – radnike, uposlnike Ingre, nema njih 10, nazovi Ingru, upitaj osoblje uprave koliko imaju uposlenika, koliki od njih imaju kredite, koliko će njih na ulice zbog MOGUĆEG stećaja, ,, o tome pišem Zizi. Ja ću izgubiti svoje uloženo, ako dođe do tog tvoga stećaja i živim dalje bez medalje a pišem o ljudima smrtnicima, gledao sam mnoge na ulicama, prosvjednike, ljude koji su plakali, nisu imali što jesti, nemaju za režije o tome govorim ,,,,, isto se odnosi i na miša99 !!
No saznati pravu istinu ćete od uprave a ne od Mirka i Slavka iz crtnih romana, o tome sam pisao, ili .. i dalje čitajte ono napisano u balončićima iznad Mirka i Slavka… pazi metak !! [lol] [lol]
Je li izašla obavijest o tečaju, vidim neka bezglava rasprodaja? [smiley]
Mrgud28 @ jel to onaj 5 ti val koji mozda baba vanga zna di je kraj ?
volumen je zadovoljavajuci ,,jos se mora isprodavat… [proud]
@inverter
Je to je taj, tzv zadnji i najjadniji iz kojega svi naopako bježe !!
LP
@inverter
Je to je taj, tzv zadnji i najjadniji iz kojega svi naopako bježe !!
LP
Samo je pitanje, kad ce se pocet krivit prema gore. [wink]
Još malo, pa slijedi "završni udarac" ovoj nesuđenoj tečajuši!
Samo je pitanje, kad ce se pocet krivit prema gore. [wink]
[/quote]
NIKAD nažalost, došao je kraj Igromani moji dragi.
DOKAZ – tek kad ja stavljam potpore na 4 kn i 3.95 kn krece nazad gore sa 4.09 prema 4.18 .. A svi znamo kako završavaju dionice kojima potporu stavljaju totalni antitalenti za burzu i k tome još mali igrači … [wink]
Mičem ju za 5 min odmah da se zna pa prodajte dok imate kome ..
Još malo, pa slijedi "završni udarac" ovoj nesuđenoj tečajuši!
kada? prije 31.10.2012 ili…?
http://liderpress.hr/arhiva/147357/
zztop@
Sutra!
ma kakav odbijanac!!! prestanite lagati i navlačiti ljude unutra! serete još od 6 kn kako kreće odbijanac a sad je skoro pala ispod 4 kn!!!!