INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čekam Ingru na 4 kune imam li šanse kupiti.

pričekaj da istekne 60 dana neprekidne bloakde računa pa ćeš moguće kupovati i osjetno jeftinije,iako bi to jeftino na kraju moglo ispasti vrlo skupo

pričekaj da istekne 60 dana neprekidne bloakde računa pa ćeš moguće kupovati i osjetno jeftinije,iako bi to jeftino na kraju moglo ispasti vrlo skupo
[/quote]
PROČITAJTE SI MALO ZAKON O STEČAJU, a naročitu pažnju usmjerite na čl.4 st.8-10.

neće uvijek biti ovako.

[/quote]
PROČITAJTE SI MALO ZAKON O STEČAJU, a naročitu pažnju usmjerite na čl.4 st.8-10.
[/quote]

ja sam sad pogledao te odredbe i to izgleda vrlo loše za Ingru, pogotovo pogledaj st.10. [embarass]

moje pisanje je osobno mišljenje te nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

kad je tako loše što navlačiš na niže zar tise nebojiš kupiti pa kome češ prodati!!!
daj promjeni priču da bude uvjerljivija za trgovati

[/quote]
[/quote]

ja sam sad pogledao te odredbe i to izgleda vrlo loše za Ingru, pogotovo pogledaj st.10. [embarass]
[/quote]
Pa taj 10-i bi mnoge mogao zavarati, kao i tebe jer ga ne razumiješ. No sve u svemu, prodaj ili ne kupuj ma koliko bila. Uživaj u keššš i suncu. Pozz

neće uvijek biti ovako.

…Pa taj 10-i bi mnoge mogao zavarati, kao i tebe jer ga ne razumiješ.

koliko ja vidim, lijepo piše da po isteku tih 60 dana uprava mora odmah, a najkasnije u roku 21 dan podnijeti zahtjev za stečaj! nego kako ti to tumačiš????

(4) Smatrat će se da je dužnik nesposoban za plaćanje ako ima evidentirane nepodmirene obveze kod banke koja za njega obavlja poslove platnog prometa u razdoblju duljem od 60 dana, a koje je trebalo, na temelju valjanih osnova za naplatu, bez daljnjeg pristanka dužnika naplatiti s bilo kojeg od njegovih računa. Okolnost da je dužnik u tom razdoblju imao sredstava na drugim svojim računima kojima su se mogle namiriti sve te tražbine ne znači da je on sposoban za plaćanje.

……..

(10) Ako je trgovačko društvo nesposobno za plaćanje ili prezaduženo, uprava koja vodi društvo mora bez odgode, a najkasnije dvadeset jedan dan po nastanku nesposobnosti za plaćanje ili prezaduženosti, predložiti otvaranje stečajnoga postupka.

moje pisanje je osobno mišljenje te nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ja se uključujem kada mislim da mi je dosta monotonije. Dečki, rekoa sam min. 4.30. možda sada griješim, neda mi se gledati unazad, namjerno. i to bo bio the end. Sve iznad toga je dbro došlo za ulaznike. Poslije te cijene, neznam napemet a nedfa mi se vraćati str,. unazad je DOBIT, vjerujte mi. Netko misli Mrgd ušao na 8, 7 i nije krati, zaj….o se je i to dobro. Rekao sam K+P/P+P = D — zarada– Ustavari boli me nešto za pojedine osobe, ali da je do objave the nd, JE.. Dobro razmislite. Ipak, Ingra je Ingra !!
LP [thumbsup]

I very much love INGRA !!

The end !!]

I very much love INGRA !!

…Pa taj 10-i bi mnoge mogao zavarati, kao i tebe jer ga ne razumiješ.

koliko ja vidim, lijepo piše da po isteku tih 60 dana uprava mora odmah, a najkasnije u roku 21 dan podnijeti zahtjev za stečaj! nego kako ti to tumačiš????

(4) Smatrat će se da je dužnik nesposoban za plaćanje ako ima evidentirane nepodmirene obveze kod banke koja za njega obavlja poslove platnog prometa u razdoblju duljem od 60 dana, a koje je trebalo, na temelju valjanih osnova za naplatu, bez daljnjeg pristanka dužnika naplatiti s bilo kojeg od njegovih računa. Okolnost da je dužnik u tom razdoblju imao sredstava na drugim svojim računima kojima su se mogle namiriti sve te tražbine ne znači da je on sposoban za plaćanje.

……..

(10) Ako je trgovačko društvo nesposobno za plaćanje ili prezaduženo, uprava koja vodi društvo mora bez odgode, a najkasnije dvadeset jedan dan po nastanku nesposobnosti za plaćanje ili prezaduženosti, predložiti otvaranje stečajnoga postupka.

[/quote]
Dakle 60 dana nije limit. A u tih 21 dan se može desiti svašta, zar ne? Kao npr da mnogi panično prepuste svoje dionice u čvrste ruke planski smišljenih investitora. Pozz

neće uvijek biti ovako.

Dakle 60 dana nije limit. A u tih 21 dan se može desiti svašta, zar ne? Kao npr da mnogi panično prepuste svoje dionice u čvrste ruke planski smišljenih investitora. Pozz

koliko ja iščitavam iz zakona, nije tako jer:
1. vjerovnici mogu tražiti pokretanje stečaja nakon 60 dana i oni to mogu napraviti već 61. dan
2. sama uprava može podnijeti zahtjev za stečaj već 61. dan jer taj 21 dan je rok unutar kojeg moraju dati zahthev, a to može biti već 1. dan nakon isteka 60 dana…

koliko ja iščitavam iz zakona, nije tako jer:
1. vjerovnici mogu tražiti pokretanje stečaja nakon 60 dana i oni to mogu napraviti već 61. dan
2. sama uprava može podnijeti zahtjev za stečaj već 61. dan jer taj 21 dan je rok unutar kojeg moraju dati zahthev, a to može biti već 1. dan nakon isteka 60 dana…
[/quote]
kao što rekoh u tih 21 dan se može desiti svašta, zar ne? Ponavljaš već rečeno. Uživaj. pozz

neće uvijek biti ovako.

prošlo preko mjesec dana od planiranog roka najavljenog pokušaja financijkse stabilizacije….
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/FOCZK33gDHjVvbYQZbZbxA==.pdf
prošlo skoro 60 dana od pokušaja riješavanja blokade…
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/cEGMQs7UJKX1q4vHI4CYXg==.pdf
kamate na kamate već skoro mjesec dana… a ako nemaju za kamatu… hoće li imati za glavnicu?
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/JWcnH4ydIx6NxVnjJf5Faw==.pdf

New Report

Close