INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

REPUBLIKA HRVATSKA
OPĆINSKI GRAĐANSKI SUD U ZAGREBU
ZEMLJIŠNOKNJIŽNI ODJEL ZAGREB
Stanje na dan: 02.07.2012.

Katastarska općina: BLATO NOVO
Broj uloška: 50618
Broj zadnjeg dnevnika: Z-29724/2010

ZK uložak je verificiran

A
Posjedovnica
PRVI ODJELJAK
1. 1128/1
SPORTSKA DVORANA KBR.30 I DVORIŠTE LANIŠTE
B
Vlastovnica
Redni broj Upisi Primjedbe
1. UDIO 1/1
1. LANIŠTE D.O.O. ALEXANDERA VON HUMBOLDTA BR. 4/B, ZAGREB
OIB: 37553848651
C
Teretovnica

Iznos tereta 62.400.000,00 EUR ….
Zaprimljeno 05.05.2010. broj Z-23153/10
Na temelju sporazuma o osiguranju novčane tražbine zasnivanjem založnog prava na nekretnini dužnika od 28. kolovoza 2008. godine uknjižuje se založno pravo radi osiguranja novčane tražbine do najvišeg iznosa od 62.400.000,00 EUR (šezdesetdvamilijunačetiristotisuća eura), uključujući kamatu, sve troškove i sporedna potraživanja, za korist:BKS BANK AG 9020 KLAGENFURT, ST. VEITER RING 43, REPUBLIKA AUSTRIJA
OIB: 95202348925

zztop@
Zamisli kada odblokiraju račun, ispast će da su riješili tražbinu od 63 milijuna EUR-a po Vama! [lol] Odličan razlog za 300%-tni rast cijene u jednom danu!

zztop@
Zamisli kada odblokiraju račun, ispast će da su riješili tražbinu od 63 milijuna EUR-a po Vama! [lol] Odličan razlog za 300%-tni rast cijene u jednom danu!

a ako ne odblokiraju do 07.07. … ?

zztop@

[/quote]
Onda će 08.07, ujutro! [lol]

zztop@

[/quote]
Onda će 08.07, ujutro! [lol]
[/quote]
vi tvrdite… tj. naveli ste "će…" dakle ne pretpostavljate… imate neku garanciju za vašu tvrdnju…?

pa zz ono što sam jučer postao je to, dakle ukoliko Grad/INGRA ne ispunjavaju ugovor o kreditiranju banka se postavlja ovako. kako je račun blokiran ovo i nije neko iznenađenje, mene jedino brine to što _Zagreb gradi fontane a "nema" lovu za Arenu. no, sve je to ukalkulirano u cijenu sadašnju koja je doista stečajna, pa ako se nadate da će se to izbjeći ovo je po meni ok ulaz

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

http://www.effect-dubrovnik.com/index.php?option=com_content&view=article&id=262:nikad-preko-225&catid=46:ekonomija&Itemid=101
Šta reći na ovaj izračun? Nekada je ovo bilo sasvim OK! Sada, u ovoj situaciji je pomalo i [lol]
Nadamo se da ćemo u budućnosti moći ponovno ovako računati kao što je nekad bilo!

@TA za sutra kaže ajme ajme rasprodaja testiranje linije 3,90kn Lp

@TA
za sutra kaže ajme ajme rasprodaja testiranje linije 3,90kn Lp

Treba onda odmah ujutro prvi sve rasprodati do 4,50! [rolleyes]

@TA

oces kupit na toj cjeni ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@TA

Treba onda odmah ujutro prvi sve rasprodati do 4,50! [rolleyes]
[/quote]
tako je kolega stavite onih vaših 40000kom po 4.50kn jer ćete moći kupit veću kolićinu za 3,90kn lp

@inverter ALL IN na 3,90kn lp

New Report

Close