pred 2 mjeseca kleo si se da neće pasti ispod 7 kn, a već je danima ima i ispod 5 kn, tako da… [bye]
[/quote]
Nije vraga da si i ti kupio …. a keo, ja se ne kunem, ja pišem onako kako hoću, kako mislim, a nekada i kako ne mislim. No u svakom slučaju meni dobro !! [cool]
[/quote]
Pa faco onda što ne otovriš temu ja i ingra ili ja u ingri pa sam pišeš ili ipak imaš potrebu da netko čita tvoje postove
[/quote]
To radim s pomoću kalkulatora….Ingra i Ja !! (K+P/P+P)=D [thumbsup]
A sada malo ozbiljno,, idemo još dole do cca 4,20, 4,30 i onda naglo gore ?? [cool]
To se zove igra bez granica !!
Ovdje su prolupali i oni najnormalniji.
🙂
A sada malo ozbiljno,, idemo još dole do cca 4,20, 4,30 i onda naglo gore ?? [cool]
Da to je samo tvoja želja a možda idemo do 4,00 i onda naglo dolje na 3 kune šanse su iste.
Pa šta još uvjek nisu objavili da su odblokirani???
+cca 20.000kom prošli tjedan i dio danas ispod 5. Pukovnik ili pokojnik!
[/quote]
1. link vam je od 4. rujan 2008. …
2. vas zanima možda neki info… link… ili sl. … a u svezi gornjeg tj. jednog xy verificiranog ZK uloška… na info ili sl. adresi… :
REPUBLIKA HRVATSKA
OPĆINSKI GRAĐANSKI SUD U ZAGREBU
ZEMLJIŠNOKNJIŽNI ODJEL ZAGREB
Stanje na dan: 02.07.2012.
… … …
samo pitam… jer o Ingri ja jako malo tj. možda skoro pa ništa neznam… ali vi s obzirom na količinu dionica koji ste naveli da imate… pretpostavljam da puno o istoj znate… pa tako i o k.č…. Arena Zagreb….
[/quote]
volite soliti pamet na podforumu INGER-a, a o kompaniji znate, kako kažete, skoro pa ništa. Odista interesantno.
[/quote]
kad tako slatko možebitno zborite… kažite vi nama… naravno možda šećerno… na kojoj od priloženih k.č. je sagrađena Arena Zagreb… hvala…
http://www.ingra.hr/files/File/Zagreb%20arena%20zahtjev%20za%20lokacijsku%20dozvolu.pdf
do donje blokade (4,60 kn) ima oko 20.000 dionica…jedina veća kupnja je dosta ispod blokade, na 4,36 kn tako da stigne uteći ako bude iskrcaj [rolleyes]
Do prije 5 dana nije bilo šanse ispod 7 da padne [thumbsup]
Ne volim nikako ovakve zastoje u trgovanju. Ako već tučete po bidu, onda tucite do kraja, a ne ovako "polovično". Taman se čovjek ponada da će mu proći neki niži nalog, a ovi zastanu! Miša mu, budite barem dosljedni, ipak je ovo firma u tečaju!
Ne volim nikako ovakve zastoje u trgovanju. Ako već tučete po bidu, onda tucite do kraja, a ne ovako "polovično". Taman se čovjek ponada da će mu proći neki niži nalog, a ovi zastanu! Miša mu, budite barem dosljedni, ipak je ovo firma u tečaju!
Ti si pravi genijalac ti si na bidu još od 40 kuna uvijek prizivaš niže i uvijek ti nalog prođe, do kada tako do nula!!!!!!!!!!!!
galija@
Uđeš, izađeš, povećavaš broj dionica, i čekaš 0! Naravno da nam je svima koji imamo veći broj dionica ove "stečajuše" krajnji cilj 0. Imate Vi neki bolji cilj? [wink]
Tko će danas smoći "snage" za "završni" udarac? Traži se "dobrovoljac"! S obzirom da je jedini uvjet punoljetnost, ne bi trebali dugo čekati.