@topalov5
ima neka kapitalna ili ne kapitalna ili sl. veza ili ne… između:
Ingra d.d.
LANIŠTE D.O.O.
i
BKS BANK AG 9020 KLAGENFURT, ST. VEITER RING 43, REPUBLIKA AUSTRIJA
???
pred 2 mjeseca kleo si se da neće pasti ispod 7 kn, a već je danima ima i ispod 5 kn, tako da… [bye]
[/quote]
Nije vraga da si i ti kupio …. a keo, ja se ne kunem, ja pišem onako kako hoću, kako mislim, a nekada i kako ne mislim. No u svakom slučaju meni dobro !! [cool]
[/quote]
Pa faco onda što ne otovriš temu ja i ingra ili ja u ingri pa sam pišeš ili ipak imaš potrebu da netko čita tvoje postove
@topalov5
ima neka kapitalna ili ne kapitalna ili sl. veza ili ne… između:
Ingra d.d.
LANIŠTE D.O.O.
i
BKS BANK AG 9020 KLAGENFURT, ST. VEITER RING 43, REPUBLIKA AUSTRIJA
???
+cca 20.000kom prošli tjedan i dio danas ispod 5. Pukovnik ili pokojnik!
@ kaj veli TA?
nekad se treba i držati one stare Buy Panic and Sell Euphoria
Za sve one koji MOŽDA ne znaju,neka odu do burze i nek vide šta se nalazi u podnožju zgrade zse-a,koja banka iz Austrije i čija je zgrada preko puta navedenih!!
[thumbsup] [cool]
meni se čini da bi moglo i do iznad donje blokade pred samo zatvaranje koliko je bid nezainteresiran i šupalj [sad]
[yawn]
nekad se treba i držati one stare Buy Panic and Sell Euphoria
[/quote]
nema ovdje ni panike ne euforije, ravna crta….dok opet netko ne počne s iskrcajem, a onda ćeš u panici sasuti tih 20.000 komada po bidu, možda već sutra [bye]
Dobro, zna li se točno koji dan istječe tih 60 dana neprekidne blokade računa?
[/quote]
1. link vam je od 4. rujan 2008. …
2. vas zanima možda neki info… link… ili sl. … a u svezi gornjeg tj. jednog xy verificiranog ZK uloška… na info ili sl. adresi… :
REPUBLIKA HRVATSKA
OPĆINSKI GRAĐANSKI SUD U ZAGREBU
ZEMLJIŠNOKNJIŽNI ODJEL ZAGREB
Stanje na dan: 02.07.2012.
… … …
samo pitam… jer o Ingri ja jako malo tj. možda skoro pa ništa neznam… ali vi s obzirom na količinu dionica koji ste naveli da imate… pretpostavljam da puno o istoj znate… pa tako i o k.č…. Arena Zagreb….
O Ingr
[/quote]
1. link vam je od 4. rujan 2008. …
2. vas zanima možda neki info… link… ili sl. … a u svezi gornjeg tj. jednog xy verificiranog ZK uloška… na info ili sl. adresi… :
REPUBLIKA HRVATSKA
OPĆINSKI GRAĐANSKI SUD U ZAGREBU
ZEMLJIŠNOKNJIŽNI ODJEL ZAGREB
Stanje na dan: 02.07.2012.
… … …
samo pitam… jer o Ingri ja jako malo tj. možda skoro pa ništa neznam… ali vi s obzirom na količinu dionica koji ste naveli da imate… pretpostavljam da puno o istoj znate… pa tako i o k.č…. Arena Zagreb….
[/quote]
volite soliti pamet na podforumu INGER-a, a o kompaniji znate, kako kažete, skoro pa ništa. Odista interesantno.