INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@topalov5
ima neka kapitalna ili ne kapitalna ili sl. veza ili ne… između:
Ingra d.d.
LANIŠTE D.O.O.
i
BKS BANK AG 9020 KLAGENFURT, ST. VEITER RING 43, REPUBLIKA AUSTRIJA
???

@galija

Samo razvuci jedra i po gasu. O prosjeku mome i o mojoj količini, znamo ja i opet ja.
Nekada se nesmije baš sve reči, ali da sam 100% IN jesam i drago mi je !! [bye]

pred 2 mjeseca kleo si se da neće pasti ispod 7 kn, a već je danima ima i ispod 5 kn, tako da… [bye]
[/quote]
Nije vraga da si i ti kupio …. a keo, ja se ne kunem, ja pišem onako kako hoću, kako mislim, a nekada i kako ne mislim. No u svakom slučaju meni dobro !! [cool]
[/quote]
Pa faco onda što ne otovriš temu ja i ingra ili ja u ingri pa sam pišeš ili ipak imaš potrebu da netko čita tvoje postove

@topalov5

Ingra d.d.
LANIŠTE D.O.O.
i
???

djia14164, 02.07.2012. u 19:59
Uz to, jamac poduzeću Lanište preko kojeg se formalno vodi izgradnja Arene bit će Zagrebački holding, ali samo ako se promijene predloženi rigorozni uvjeti kredita BKS Banke po kojima se u slučaju neplaćanja Laništa cjelokupni preostali dug može naplatiti jednokratno od Zagrebačkog holdinga…. Poglavarstvo je prihvatilo sporazum s austrijskom bankom BKS Bank AG iz Klagenfurta, te raskid ugovora s mađarskim CIB Bank ZRT iz Budimpešte….Ako Zagreb i Vlada odluče nakon sedam godina otkupiti Arenu, Ingra će ukupno za zakup i otkupnu cijenu dobiti 132,88 milijuna eura. U slučaju plaćanja zakupa kroz 28 godina, Ingri će dobiti 210 milijuna eura.

Vaš link

+cca 20.000kom prošli tjedan i dio danas ispod 5. Pukovnik ili pokojnik!

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

@topalov5

Ingra d.d.
LANIŠTE D.O.O.
i
???

¸
Ima i to debela!BKS im je financirao Arenu…

@ kaj veli TA?

@ kaj veli TA?

nekad se treba i držati one stare Buy Panic and Sell Euphoria

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

Za sve one koji MOŽDA ne znaju,neka odu do burze i nek vide šta se nalazi u podnožju zgrade zse-a,koja banka iz Austrije i čija je zgrada preko puta navedenih!!

[thumbsup] [cool]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

meni se čini da bi moglo i do iznad donje blokade pred samo zatvaranje koliko je bid nezainteresiran i šupalj [sad]

[yawn]

@ kaj veli TA?

nekad se treba i držati one stare Buy Panic and Sell Euphoria
[/quote]

nema ovdje ni panike ne euforije, ravna crta….dok opet netko ne počne s iskrcajem, a onda ćeš u panici sasuti tih 20.000 komada po bidu, možda već sutra [bye]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

Dobro, zna li se točno koji dan istječe tih 60 dana neprekidne blokade računa?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@topalov5

Ingra d.d.
LANIŠTE D.O.O.
i
???

ZZtop, 03.07.2012. u 00:20
Uz to, jamac poduzeću Lanište preko kojeg se formalno vodi izgradnja Arene bit će Zagrebački holding, ali samo ako se promijene predloženi rigorozni uvjeti kredita BKS Banke po kojima se u slučaju neplaćanja Laništa cjelokupni preostali dug može naplatiti jednokratno od Zagrebačkog holdinga…. Poglavarstvo je prihvatilo sporazum s austrijskom bankom BKS Bank AG iz Klagenfurta, te raskid ugovora s mađarskim CIB Bank ZRT iz Budimpešte….Ako Zagreb i Vlada odluče nakon sedam godina otkupiti Arenu, Ingra će ukupno za zakup i otkupnu cijenu dobiti 132,88 milijuna eura. U slučaju plaćanja zakupa kroz 28 godina, Ingri će dobiti 210 milijuna eura.

Vaš link

[/quote]
1. link vam je od 4. rujan 2008.
2. vas zanima možda neki info… link… ili sl. … a u svezi gornjeg tj. jednog xy verificiranog ZK uloška… na info ili sl. adresi… :

REPUBLIKA HRVATSKA
OPĆINSKI GRAĐANSKI SUD U ZAGREBU
ZEMLJIŠNOKNJIŽNI ODJEL ZAGREB
Stanje na dan: 02.07.2012.
… … …

samo pitam… jer o Ingri ja jako malo tj. možda skoro pa ništa neznam… ali vi s obzirom na količinu dionica koji ste naveli da imate… pretpostavljam da puno o istoj znate… pa tako i o k.č…. Arena Zagreb….

O Ingr

@topalov5

Ingra d.d.
LANIŠTE D.O.O.
i
???

Anonimno, 03.07.2012. u 09:36

Vaš link

[/quote]
1. link vam je od 4. rujan 2008.
2. vas zanima možda neki info… link… ili sl. … a u svezi gornjeg tj. jednog xy verificiranog ZK uloška… na info ili sl. adresi… :

REPUBLIKA HRVATSKA
OPĆINSKI GRAĐANSKI SUD U ZAGREBU
ZEMLJIŠNOKNJIŽNI ODJEL ZAGREB
Stanje na dan: 02.07.2012.
… … …

samo pitam… jer o Ingri ja jako malo tj. možda skoro pa ništa neznam… ali vi s obzirom na količinu dionica koji ste naveli da imate… pretpostavljam da puno o istoj znate… pa tako i o k.č…. Arena Zagreb….
[/quote]

volite soliti pamet na podforumu INGER-a, a o kompaniji znate, kako kažete, skoro pa ništa. Odista interesantno.

New Report

Close