INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Približavanje dana odblokade računa je samo ćoravima nevidljivo. Cijena je padala do četvrtka, a sad – IDEMOOO MALO GORE….. [rolleyes]

Ingra i Dioki približno isto vrijede na burzi, a mislim da je Ingra ipak u mnogo manjim problemima nego Dioki. Ako se oni koji kupuju Dioki nadaju nekoj zaradi, ne znam zašto se ne bi i mi koji kupujemo Ingru.

Ingra i Dioki približno isto vrijede na burzi, a mislim da je Ingra ipak u mnogo manjim problemima nego Dioki. Ako se oni koji kupuju Dioki nadaju nekoj zaradi, ne znam zašto se ne bi i mi koji kupujemo Ingru.

INGR I DIOK, praktički ista stvar, dani ih dijele do pokretanja stečaja !!!

[/quote]
Na bi se baš složio, ima dosta firmi koje su na granici stečaja ali je situacija svake od njih različita. Evo npr. Jadrankamen, situacija ne može biti gora, a danas na bidu znatno viša cijena nego je bila prije nekoliko dana. Tu je i imunološki zavod kojem cijena ne pada drastično, Varteks itd. Mislim da Ingra ne stoji lošije od ostalih

[/quote]
A onda po 3 kune a na kraju niti besplatno nitko ne želi.

Ingra uopće ne stoji loše, možda na forumu ali TSI-POD za II. kvartal će nam pokazati drugačiju poziciju.

Ingra egzistira i sa blonokiranim računima, a kada ih odblokira, slijedi stabilizacija poslovanja i restrukturiranje.

Sretno Ingri i svim tvrtkama u Hrvatskoj.Ako će biti njima dobro, biti će i cijeloj domino zajednici.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

K-P jako loše izgleda, kao da će nastati stampedo po bidu [sad]

Od dna ako već govorimo o K/P, odrađeno čistih 5 valića, gotova 1-ca (i-ca), sada se radi valić ii, 2 i onda vijest pa val 3, (iii). Ingrica radi kao urica !! [thumbsup]

I very much love INGRA !!

Od dna ako već govorimo o K/P, odrađeno čistih 5 valića, gotova 1-ca (i-ca), sada se radi valić ii, 2 i onda vijest pa val 3, (iii). Ingrica radi kao urica !! [thumbsup]

Da radi kao urica ne bi je ti kupovao po 8 kuna a mogao si po 5 kuna [huh]

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

@galija
Samo razvuci jedra i po gasu. O prosjeku mome i o mojoj količini, znamo ja i opet ja.
Nekada se nesmije baš sve reči, ali da sam 100% IN jesam i drago mi je !! [bye]

@galija

Samo razvuci jedra i po gasu. O prosjeku mome i o mojoj količini, znamo ja i opet ja.

pred 2 mjeseca kleo si se da neće pasti ispod 7 kn, a već je danima ima i ispod 5 kn, tako da… [bye]

@galija

pred 2 mjeseca kleo si se da neće pasti ispod 7 kn, a već je danima ima i ispod 5 kn, tako da… [bye]
[/quote]
Nije vraga da si i ti kupio …. a keo, ja se ne kunem, ja pišem onako kako hoću, kako mislim, a nekada i kako ne mislim. No u svakom slučaju meni dobro !! [cool]

New Report

Close