INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel zna netko kad će dividenda? Jel i današnja kupnja upada u raspodjelu? Molim samo ozbiljne odgovore! [yawn]

fulao si topic, stečajuše ne dijele dividendu [bye]
[/quote]

Kak onda dobivaju posliće od tričavih 200 000 000 kunića? [huh]
[/quote]

a ti vjeruješ da su stvarno dobili taj posao? za koji se ne zna tko je naručitelj, gdje se radi itd. [lol]
da si slikar, smjer bi ti bio: naiva [bye]

Jel zna netko kad će dividenda? Jel i današnja kupnja upada u raspodjelu? Molim samo ozbiljne odgovore! [yawn]

fulao si topic, stečajuše ne dijele dividendu [bye]
[/quote]

Kak onda dobivaju posliće od tričavih 200 000 000 kunića? [huh]
[/quote]

a ti vjeruješ da su stvarno dobili taj posao? za koji se ne zna tko je naručitelj, gdje se radi itd. [lol]
da si slikar, smjer bi ti bio: naiva [bye]
[/quote]
Izgleda da je kod većine strah od iznenadnog rasta nakon odblokade i ugovorenog posla jako velik. Dobro je to, imat će tko dizati! [cool]

Sada bi na dobro došlo odbrojavanje…tika-taka ili u danima!

CAPISCO!

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Je li moguće da će fondovi i cijela fin. industrija dopustiti stečaj nakon što su nedavno
tako odvažno kupovali po 20 kn.
Namam dionice Ingre niti mislim kupovati ali ode li to u stečaj biti će to šamarčina mirovincima
preko koje se nebi smjelo olako prijeći.
Lomili su se oko te Ingre, a ADPL ignorirali na onoj rasprodaji kada su mogli uzeti koliko su htjeli.
Pogledajte danas što spremaju u Plastici, a što u Ingri.
Nemam ni Plastiku ali sam oduševljen najavom novih poslova.

samo da se netko ne zainati pa da nakon isteka 60-og dana ne pošalje zahtjev za pokretanje stečaja [undecid]

moje pisanje je moje mišljenje u određenom trenutku i nije savjet za kupnju ili prodaju dionica

Je li moguće da će fondovi i cijela fin. industrija dopustiti stečaj nakon što su nedavno

kupovali su oni i MAGMU po nekih 250 kn, pa sada vrijedi 0,7 kn i čeka se stečaj. sramotno je da ih nitko ne pozove na odgovornost zbog ogromnih gubitaka!!!

moje pisanje je moje mišljenje u određenom trenutku i nije savjet za kupnju ili prodaju dionica

@ pero5
Nema tu odgovornosti, tu se ide na dugogodišnju robiju, jer kako su mogli prije 2 godine dokapitalizirat firmu po 20, a sad vrijedi 5 kuna.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

kupovali su oni i MAGMU po nekih 250 kn, pa sada vrijedi 0,7 kn i čeka se stečaj. sramotno je da ih nitko ne pozove na odgovornost zbog ogromnih gubitaka!!!
[/quote]

Kakvih ogromnih gubitaka? Mirovincima je gubitak na Magmi u portfelju ko tebi i meni kad uplatimo 100 kuna listić u Stanleybetu i nemamo pogodaka. Dakle niti ne osjete

Na INGRI su u gubitku oko sugurno 300-400 milijuna kuna, što je ogroman gubitak, pa meni je RBA donio u 10 godina godišnji prinos od 1,8%. Nije Tito bio lud, jedino Goli Otok je rješenje.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Zanimljivo da ti gubici nisu nikome zanimljiva tema, ni političarima ni novinarima.
Ali zato II sv. rat i to gdje ljetuje Severina, e to je tema …

Oko 10% imovine je uloženo u domaće dionice, oko 5 milijardi kuna. Izračunaj si koliki je gubitak od 5-6% od 10% cjelokupne imovine i koliko je to bitna stavka za tvoju i moju mirovinu

Kad već računaš, reci koliki je realan prinos na obveznice.
Također bi bilo zanimljivo vidjeti rezultate ulaganja mirovinaca na stranim tržištima.
Mislim, kada im ovdje nije baš išlo, vjerojatno im vani cvjeta cvijeće.
Na kraju pogledaj kolike prinose imaju od osnivanja.
E to ti je bitna stavka za mirovinu.

New Report

Close