Uprava je HANF-u i ZSE o blokadi računa obavijestila 14.05.2012. a dali je blokada nastupila 14.05. ili možda 1,2,5,7,10,15… ili xy dana prije… mislim da malo tko na ovom forumu zna…
http://www.hanfa.hr/izdavatelji/HR/povlastene_informacije/2457/2012-05-14-15374_pdf.pdf
[/quote]
Ingra d.d.
Rbr. Razdoblje blokade
———————————-
1 28.08.2003. – 01.09.2003.
2 02.03.2011. – 08.03.2011.
3 25.01.2012. – 26.01.2012.
4 09.05.2012. –
[/quote]
ukoliko su ovi podaci točni, žalim svakog inbvestitora koji svoje novce daje firmi koja krije ovakve informacije….u siječnju nije bilo nikakve objave o blokadi, a bome niti lani……
[/quote]
Kolega pa kako biste i znali za siječanjsku blokadu kada ste se logirali u mjesecu veljači. Da ste pratili nekoliko dana ranije znali biste da je bila objavljena blokada koja je trajala jako kratko stoga Vas molim da ne pišete informacije koje niste provjerili (neistine)
Hvala
U današnjem prilogu uz Poslovni, na ljestvici 505 po prihodu najvećih poslovnih subjekata u Hrvatskoj Ingra je navedena na 353. mjestu, odmah poslije Zračne luke Dubrovnik, a prije EPH media-e.
Prvih troje: INA, Konzum, HEP.
mali opet glume topovsko meso i na silu guraju cijenu gore [rolleyes]
ROMF izletio iz top 10
Nevjerojatno mi je da im se isplati prodati za 5 kn, a kupovali su po 200-400 kn. Jedini razuman razlog za to mi je da procjenjuju da će Ingra u stečaj i da dioničari neće izvući niti lipe nakon stečajnog postupka pa im je i ovih 5 kn dobra cijena. Nadam se da griješe, no s druge strane ova dugotrajna blokada računa koja se približava 60 dana neprekidne blokade neminovno stvara osjećaj zabrinutosti kod dioničara.
Nije problem da je to bila blokada od par dana kao ove koje je naveo kolega "kikac77", ali ova od gotovo 60 dana implicira nesposobnost/nemogućnost uprave da riješi ovaj problem i prepuštanje sudbini….
Priprema terena za još iskipavanja…joooj tko te nezna,uf!! [lol] [thumbsup]
Neću replicirati nikome ovdje na forumu, niti onima koji su za UP, poglavito onima koji su za STEČAJ i down. Da cijena bi mogla dole, ali toliko mizerno da se o tome ne treba niti davati pozornost. Po EWT-u smo skoro na samom dnu..jedan mali valić, zato se i frend "inverter" ukipao u Ingru. Hvatati male razlike, sada u lipama, jako je opako i opasno. Nemojte da Vas iznenadi tsunami !
Da i po TA Ingra klizi po samom dnu, što znači da se čeka vijest. Slobodno udijelite kolac za vinograd, nedostaje mi još dva tri da završim ogradu, ali mnogi će se iznenaditi što Ingra može i što može napraviti za pojedince "NESPOSOBNA UPRAVA"
LP [bye]
Neću replicirati nikome ovdje na forumu, niti onima koji su za UP, poglavito onima koji su za STEČAJ i down. Da cijena bi mogla dole, ali toliko mizerno da se o tome ne treba niti davati pozornost. Po EWT-u smo skoro na samom dnu..jedan mali valić, zato se i frend "inverter" ukipao u Ingru. Hvatati male razlike, sada u lipama, jako je opako i opasno. Nemojte da Vas iznenadi tsunami !
Da i po TA Ingra klizi po samom dnu, što znači da se čeka vijest. Slobodno udijelite kolac za vinograd, nedostaje mi još dva tri da završim ogradu, ali mnogi će se iznenaditi što Ingra može i što može napraviti za pojedince "NESPOSOBNA UPRAVA"
LP [bye]
E ako se inverter ukipao ide to dole bar još 20% bar je do sada tako bilo.
LP [bye]
ja ti nisam dugorocni mrgude…
@inverter
Znam, i znam da si još IN ako si ušao onda kada si rekao !!
LP [thumbsup]
@inverter
Znam i znam da si još IN ako si ušao onda kad si rekao !!
LP [thumbsup]
da..
LP [bye]
ja ti nisam dugorocni mrgude…
[/quote]
Mnogi su tako govorili pa su postali dugoročni [lol]