INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vecolinho @ nedaj se provocirat…to je ok pristup..stop loss obavezan .. [thumbsup]

ušao sam na 5,20kn špekulativno, nije išlo po mome očekivanju, prodao sve sa tim minusom, bez ikakve ljutnje, jednostavno nije išlo, daljnji minus nisam spreman trpiti i kraj priče.

koliko loših ocijena za pozitivne postove.Mnogo vas je shortalo na hrvatski način.

mislim da to nema veze sa "shortanjem" nego je ljudima više dosta da ih se tretira kao budale tj. da im navlakači pišu bajke dok cijena pada i pada…a to traje još tamo od 30 kn i ljudi su postali alergični na takva drukanja jer Ingra će uskoro napuniti 60 dana neprekidne blokade računa!
[/quote]
Najjadnije od svega je što je sve više sigurno da idemo na 3 kune.

Ovo je ista priča već godinama, uvijek je vrijeme za ukrcaj a poslje toga padne još 20%.
Pa gdje je ta uprava, gdje su poslovi?
Kako isplaćuju plaće zaposlenima?
Pa da ti ljudi iz top 10 nemaju još desetak miljona kuna i kupe sve ovo što se prodaje ovako "jeftino" ako vjeruju u to što rade ili nek proglase stečaj i aj bok više sa ovom smijurijom.

Dečki da vas priupitan nešto?? Zašto TROMONT ne prodaje a ima 319 970 komada, a nije prodavao ni kad je otišla na 12 kuna. Zato jer znaju koliko vrijedi i prodat će kad bude barem 20-30 kuna, zapitajte se zašto sad ne prodaju oni koji su privatna tvrtka kojoj očajnički treba cash, a mogli su zadnjih mjeseci polagano izaći. Prodaje RBA mirovinac koji je mojim novcima i novcima poštenih radnika kupovao po 300 a sad prodaje po 5 kuna, nakon što je dodatno dokapitalizirao po 20 prije 2 godine. Koji su to analitičari i financijski stručnjaci, to je niko i ništa, obični izmet koji ne odgovara za svoje postupke i gubi moje(naše) novce.

Znači jedan od dobavljača je upućeniji u stanje u Ingri od članice uprave koja je radila u Ingri cijeli svoj život?

o kakvom stečaju Vi i takvi kao vi govorite. Tko kupuje ove količine dionica?????
Mali, ma nemojte me nasmijavati, mali biježe od kupovine ingre kao vrag od tamjana. Trejderi, a kome da ju prodaju kad stalno pada, da i oni kupuju sa minusom, sumnjam.
Onaj tko prodaje ima vjerojatno nekakav razlog zašto to radi a mi to sigurno nećemo za sada saznati, on me ne zabrinjava. Više me interesira tko kupuje i zašto ako je firma pred "bankrotom" kako pola forumaša tvrdi. Vjerojatno taj koji kupuje kupuje iz zaj…. pa da kaže kada "Ingra propadne" da je imao jako puno dionica i da je namjerno kupovao dionice i trošio lovu da ispadne neka "Faca".

Samo za vašu informaciju Ingra daje redovito plaće svojim zaposlenicima a mogu Vam reći da nisu male. Jedan poslovođa nije dobio nikada manju plaću ispod 1000 eura iako su im prije godinu dana smanjili plaće za 20%. Raspitajte se kolika je plaća poslovođe u drugim građevinskim firmama pa onda uporedite.
Pozdrav

Možda oni koji su je kupovali na cijeni između 60 000-70 000kn….bilo ih je na forumu poput tebe pa su pisali da ide to preko 100 000kn…. [bye]
[/quote]

koje to "količine" dionica???? pa danas se trgovalo sa 100.000 kuna!!!!!!!

svojim neukim pisanjem da ingra isplaćuje plaće, nazivate ingru kršiteljicom hrvatskih zakona i nanosite joj štetu a da ni ne znate to!

znam ja vrlo dobro da oni imaju dobre plaće, to je jedan od razloga zašto su i došli na ove grane da kvartalno imaju 38 m kn prihoda i blokiran račun!
briga sve njih za ingru, pitajte nekoga iz ingre gdje im je management ovaj tjedan…….

može neko na forumu napisati koliko dana je račun u blokadi?

Uprava je HANF-u i ZSE o blokadi računa obavijestila 14.05.2012. a dali je blokada nastupila 14.05. ili možda 1,2,5,7,10,15… ili xy dana prije… mislim da malo tko na ovom forumu zna…

http://www.hanfa.hr/izdavatelji/HR/povlastene_informacije/2457/2012-05-14-15374_pdf.pdf
[/quote]

Ingra d.d.
Rbr. Razdoblje blokade
———————————-
1 28.08.2003. – 01.09.2003.
2 02.03.2011. – 08.03.2011.
3 25.01.2012. – 26.01.2012.
4 09.05.2012. –

[/quote]

ukoliko su ovi podaci točni, žalim svakog inbvestitora koji svoje novce daje firmi koja krije ovakve informacije….u siječnju nije bilo nikakve objave o blokadi, a bome niti lani……

9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473) 214.474 1,59 Skrb. račun -1000kom

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

@ tznešto
Gospođa Ludviger je u mirovini i proda svako malo ponešto dionica za osobne potrebe, TROMONT je ključ samo si ti slijep pa ne vidiš ali naučit ćeš.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

@ tznešto
Gospođa Ludviger je u mirovini i proda svako malo ponešto dionica za osobne potrebe, TROMONT je ključ samo si ti slijep pa ne vidiš ali naučit ćeš.

Tromont je ključ čega? ma ne budite smješni…..ma tromont je firma koja nije imala muda zatražit svoje novce nego je ušla u docap i sad ni sami ne znaju što sa tim dionicama. inače, na što je ingra spala kad ju je tromont

PS kad čitam vaše postove (ne samo ovaj već i ostale) imam osjećaj kao da razgovaram sa osobom koja ima 15 godina i igra monopoly. evo iskreno. na takvoj razini pišete.

PS nismo ni poznanici ni prijatelji da mi se obraćate sa Ti, na način kao da smo na tržnici. Ali, to je nešto što ste očito od kuće ponijeli……

@ tznešto

Tromont je ključ čega? ma ne budite smješni…..ma tromont je firma koja nije imala muda zatražit svoje novce nego je ušla u docap i sad ni sami ne znaju što sa tim dionicama. inače, na što je ingra spala kad ju je tromont

PS kad čitam vaše postove (ne samo ovaj već i ostale) imam osjećaj kao da razgovaram sa osobom koja ima 15 godina i igra monopoly. evo iskreno. na takvoj razini pišete.

PS nismo ni poznanici ni prijatelji da mi se obraćate sa Ti, na način kao da smo na tržnici. Ali, to je nešto što ste očito od kuće ponijeli……
[/quote]
Ovo stvarno još nisam vidio. Zahtjev da mu se na forumu obraćaju sa Vi

@ tznešto

[/quote]
[/quote]
naravno, najbolje bi bilo da se svi međusobno častimo epitetima kao što su- "debili", "lažljivci" "crknite" i ostalo (uz blagoslov administratora naravno)- mogu bez problema i citirati te postove…..

kao što sam rekao- svako kulturu ophođenja nosi iz vlastitog doma….

@ tznešto

[/quote]
[/quote]

I to onaj koji otvoreno laze da INGRA nije dala radnicima place.

bit će bolje................

New Report

Close