INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Brutalno rušenje pred kraj. Valjda priprema za povoljniji ulazak.

U nedostatku novih vijesti, evo kako napreduje stambeno-poslovni objekt Lapad. Iskop je popriličan (takva će biti i zarada) i to na lokaciji za koju poznavatelji kažu da nije najbolja nego je “sigurno najbolja” u gradu.

“Cijene novih stanova u Lapadu i Gružu također su više od 3,5 tisuće eura, a u Uvali Lapad se upravo gradi zgrada sa 70 stanova koji će se prodavati za otprilike 4,5 tisuće eura po metru četvornom.
Kako doznajemo od Željana Konsua, dubrovačkog predstavnika zagrebačke građevinske tvrtke ‘Ingra’, koja ulaže u izgradnju tog objekta, stanovi će biti veliki od 135 do 150 kvadrata.”

S obzirom da se radi 80-tak stanova navedene kvadrature, dolazi se do podatka da će prihod od prodaje stanova biti min. oko 7.500 kn/dionici.

Boys-ovi, Jel znate pricu oko Posedarja, od pocetka, ja sam se drapao od smijeha, nakon toga sam napravio analizu i ulozio u ingr

ok, baratate nekim podacima.
ima li netko procjenu prihoda i dobiti ingre za 2008??[kiss]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

imaš službenu ingrinu procjenu do kraja 2009te

cca ti ide ovako…

100 miljona 2008a dobit

130 2009ta, prihodi 1,1 milijardi

ak me sjećanje drži…

imaš službenu ingrinu procjenu do kraja 2009te cca ti ide ovako… 100 miljona 2008a dobit 130 2009ta, prihodi 1,1 milijardi ak me sjećanje drži…

[color=blue]Oppenheim: Ingra će 2009. imati prihod iznad milijarde kuna[/color]

http://www.poslovni.hr/49421.aspx

vipy:

Boys-ovi, Jel znate pricu oko Posedarja, od pocetka, ja sam se drapao od smijeha, nakon toga sam napravio analizu i ulozio u ingr

ok, baratate nekim podacima.
ima li netko procjenu prihoda i dobiti ingre za 2008??[kiss]

Pa da me optuze za drukanje[proud]

Ipak, Ingru nije tako lako procjenjivati kao brodare… moje procjene Ingre, ostavljam za sebe… sorry[embarass]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Bravo vipy, morao bih i ja prestati…
Reci cu vam samo jedno.

INGRA se tek zahuktala kao firma, poslova ce biti na pretek jer cestogradnja je vise manje gotova (vecinom), tek ce se poceti ulagati u energiju a tko ima najbolje reference za elektrane i ostalo.

Ma previse sam vam i rekao..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

a koje dionice će po tebi kolega blueman najviše profitirat od energetskog booma koji si spomenuo? [wink]

Plavi,
zanima me tvoja procjena
1. koliko puta očekuješ rast cijene na dionici ingre u 2008 godini / u 2007 je bio 4x
2. kada je realno očekivati split
Odgovor može i na PM
hvala

a koje dionice će po tebi kolega blueman najviše profitirat od energetskog booma koji si spomenuo?

Končar,Janaf (najviše),Ina.Plinifikacija Dalmacije tek počinje.

imaš službenu ingrinu procjenu do kraja 2009te

cca ti ide ovako…

100 miljona 2008a dobit

130 2009ta, prihodi 1,1 milijardi

ak me sjećanje drži…

ak mene sjecanje drzi, ingra na ovoj cijeni kosta preko 2,5 milijarde kuna.. i u 2009 prema najavama nece opravdati svoju cijenu

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

dajte malo oladite.
Sta bi v, da vam ja i Plavi kazemo da ce ingra 3X gore pa kao isla je prosle godine 4X, mozda ce ici i dole, ne?
Tko zna, mozda zaarti na kosovu, mozda se dogodi nesreca..
Imate projekcije uprave, malo mucnite glavom umjeto da pitate na forumu, kada bi imali kristalnu kuglu, odgovorili bi, ovako ne.
Gle, sto se mene tice, drzava mora obnavljati elekrane, plinofikacija se nastavlja.
Tu su najjaci KOncar, Ingra i Montmontaza.
Kakva INA?
Ina nije vlasnik Plinacroa vec drzava niti elektrana, Ina tu nema veze.

PO meni onako laicki nesto mora upasti, ili Pleso ili nesto drzavno, projekata ce biti, a mozda nista ne dobiju pa cijena ode dole, nikad neznas.
Zato mi je drago sto je ovo dionica od 55K pa nema previse baba i babica.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close