INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mogao bi danas pred kraj dana neke početi svrbiti prst na okidaču.
Dugo se radi na odblokadi i rješenje može uslijediti svaki čas. Burza ne radi 4 dana, a svašta se može dogoditi….
Pitam se pitam, hoćemo li vidjeti pred kraj dana jače udare po asku??? [wink]

neće uvijek biti ovako.

mogao bi danas pred kraj dana neke početi svrbiti prst na okidaču, račun je u blokadi već dugo, burza ne radi 4 dana, a svašta se može dogoditi….
pitam se pitam, hoćemo li vidjeti pred kraj dana jače udare po bidu??? [undecid]

ja sam kupio špekulativno ingru jučer, ali mi ne pada na pamet pisat ovakve bijedne postove, da bar nekoga zasvrbi pa ode na 6kn, samo Vama u inat

Rajfić nastavio i jučer i danas, ali po malo.

Malo po malo ali prodaje i dalje. Jadni naši doprinosi za mirovine. No valjda će sa HT-om nešto zaraditi.

neće uvijek biti ovako.

Još malo pa po 4 kune . [thumbsup]

60 000 do 5kn. Ako već izlazi neka izađe sa stilom. [thumbsup]

neće uvijek biti ovako.

RWE će ovo radit? Čitam da se kompletno prešli na Solar u Njemačkoj

TE Plomin dobila pozitivno mišljenje procjene utjecaja zahvata na okoliš

Još malo pa po 4 kune . [thumbsup]

a sto to tebi znaci kad opet neces kupit ..i opet ce ti pobjec [lol] [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Njemački RWE priopćenjem se oglasio vezano za napise u pojedinim hrvatskim medijima koji dovode u pitanje interes kompanije za sudjelovanje u razvoju projekta Plomin 3. "RWE namjerava sudjelovati, zajedno sa svojim hrvatskim partnerima, u razvoju Plomina, kao i u različitim drugim energetskim projektima u Hrvatskoj. Namjeru RWE-a ovog je tjedna jasno potvrdio direktor RWE East gospodin Karl Kraus koji je sudjelovao na međunarodnoj konferenciji „Invest in Croatia“. RWE je stoga iznenađen i začuđen što takva neutemeljena nagađanja uspijevaju naći svoj put u medije", stoji u priopćenju koji potpisuju Ralf Blomberg i Ingro Block u ime tvrtke RWE Hrvatska.

Ide to još dole. Ono jučer je bila šala za UP. [lol] [lol] Interesantno, znam da ide dole a još sam 100% u dionicama. [angry]

Ide to još dole. Ono jučer je bila šala za UP. [lol] [lol] Interesantno, znam da ide dole a još sam 100% u dionicama. [angry]

[lol] [lol] [lol] [lol]
mrgude legendooo! evo samo zbog tebe sam se loguirao… [thumbsup] [thumbsup]

PLJUSSSSSSSSSSS
laganih 10.000 komada iskipano po kupnji, izgleda da se nekome ne ostaje duga 4 dana s toliko dionica Ingre u portfelju [undecid]

Vauuuuu. 50.000 kn, vauuuuu
[/quote]

a što onda tek kažeš na ove kontraudare po asku sa 1000 kn? [lol]
[/quote]
[shocked]
[lol] [lol] [lol] [shocked]

na ta stalna trejdanja sa 10ak -15 posto treba se zapitati:tko to bas na dnu uvijek prodaje i tko to podize bas za toliko? dokle ce to tako?
meni se ovo sve cini kao onda kad je padala do cca 4kn..samo sad bi mogla i nize [undecid] [shocked]

…u zadnjih par dana prodali su u dvorima lapad 3 stana …sad su na 37 prodanih…

DAJ PET !!!

New Report

Close