Dobar si vipy, nisam znao da je ovo Kardum izjavio, a to da lupaju od oka, to je tako jasno.
Kardum, jao, iako sa njim se nije zaje…, koliko sam cuo..
[smiley]
vipy: ” matrix90: ” ” [thumbsup] ” Inače ovo je tema Ingra, pa te molim da ubuduće pišeš stvari vezane za Ingru. Hvala unaprijed. [proud]
[yawn][yawn][yawn]
Ajmo ne o zg28, tema je INGRA.
Ja ocekujem neku vijest, moraju nesto napraviti sa lovom od IPO-a.
Taj cash nije isao za Arenu, to je sigurno..
Ajmo ne o zg28, tema je INGRA. Ja ocekujem neku vijest, moraju nesto napraviti sa lovom od IPO-a. Taj cash nije isao za Arenu, to je sigurno..
Isao je za Posedarje ( 100 mil eura ), Rusiju, te za ostale buduće inv.
Boys-ovi,
Jel znate pricu oko Posedarja, od pocetka, ja sam se drapao od smijeha, nakon toga sam napravio analizu i ulozio u ingr
Boys-ovi, Jel znate pricu oko Posedarja, od pocetka, ja sam se drapao od smijeha, nakon toga sam napravio analizu i ulozio u ingr
[thumbsup]
blueman: ” Ajmo ne o zg28, tema je INGRA. Ja ocekujem neku vijest, moraju nesto napraviti sa lovom od IPO-a. Taj cash nije isao za Arenu, to je sigurno.. ” Isao je za Posedarje ( 100 mil eura ), Rusiju, te za ostale buduće inv.
ostale buduće investicije?
Boys-ovi,
Jel znate pricu oko Posedarja, od pocetka, ja sam se drapao od smijeha, nakon toga sam napravio analizu i ulozio u ingr
[thumbsup]
P.S.
a koja je priča? [bye]
vipy: ” Boys-ovi, Jel znate pricu oko Posedarja, od pocetka, ja sam se drapao od smijeha, nakon toga sam napravio analizu i ulozio u ingr” [thumbsup] P.S. a koja je priča? [bye]
I ja htio pitati ? Zakaj se drapao od smijeha , pa onda se više ne drapao ?
I kaj veli ANALIZA ?
Prilika za Ingru.
Meni se čini da je Ingra prilika na ovim cijenama , nakon ovolikih prometa zadnjih dana, uzimajuči u obzir sektorsku podcjenjenost , kupovinu dionica od strane nekoliko jačih igrača ( fondova ) , kao i činjenicu da je AZ kupovao na desetka milijuna kuna dionica preko 60 000 , opći uzlet tržišta osigurani poslovi…itd. itd.
Ponekad se pitam, može li uopće biti bolje?[thumbsup]
Ajmo ne o zg28, tema je INGRA. Ja ocekujem neku vijest, moraju nesto napraviti sa lovom od IPO-a. Taj cash nije isao za Arenu, to je sigurno..
Meni je palo na pamet da bi mogao SPO zbog Posedarja, što to ne bi bilo logički?
Neka lupe dokapitalizaciju po 70 000 i bok.
Interesa će biti sigurno, sjetimo se prve dokapitalizacije, a posebno zbog sadašnje strukture vlasništva.