ili neka stavi one poslove da se podsjetimo [lol]
Pa gledajte kolega, nema potrebe.
Ako koga zanima mogu mu poslti na PM ili mail.
Za razliku od nekih ne mislim se naslađivati na ovoj temi.
Ingra je perspektivna firma, čija će iduća godina zasigurno pokazati daljne odlične poslovne rezultate, a time i kontinuirani rast cijene dionice.
Sretno Štefanje svim imateljima Ingre.
Ne ne cijenjeni kolege ja nema nista protiv nikoga doduse neki malo pretjeruju al ajde ljudi smo pa …
Ja pričam o tome da kad sam ja govorio da će sve padat i da će uprava prodavat (dobro odmah moram priznat da nije sve bilo moje znanje u igri, nego vrlo kvalitetna informacija od ljudi koji se ipak sa tim profesinalno bave) da su meni dotični i još neki govorili da sam lud da nema pojma a neke kolege koje misle da je . Niko sa foruma nije njima vadio mast. Čak su me optužili da pišem sa više nikova i da kaj je meni da se usudim pisat tak o INGR-i
E sad zašto se njihova očekivanja nisu ispunila ili zakaj su ih govorili i tako sigurno iznosili, e to mene zanima jer ako če oni svaki put tako bezveze uvjeravati ljude na forumu da nešto mora rast samo zbog nekih njihovih mišljenja a ne činjenica, to kolega dragi nebu dobro i u najmanju ruku nije fer… Njihova uvjeravanja jsu išla toliko daleko da su mi govorili koje knjige da čitam, a jasno kad sam ih pitao da mi nabroje neke opet isto “kolega pogledajte na internet”…
Da ne duljim i kvarim ovu marketinsku agenciju imam ingru i to otpočetka i mislim da je dionica jeftina još uvijek ali to ne znači da one neče padat ili stagnirat nekad. Pogledajte teme na kojima ja pišem i šta pišem. Na Mlinaru sam reko da če rast i stalno to tvrdim i pazite ovo raste, na Tisku i ledu također, a ne da sad iznosim činjenice i izvlačim se sa odgovorima tipa takvo je tržište, korekcija i KO BI REKO, VIŠ VIŠ VRAGA. Činjenica da ste prije dvije godine pikadom birali dionice zaradili bi bar 200 %, zar ne, ili i Vi kolega VIpy mislite da sam u krivu
Kolega zg28 jako puno dionica na ovom forumu ima svoje “glasnogovornike” i mislim da ti ljudi rade manje više koristan posao za mene koji najčešće ne stignem pisati zbog obveza na poslu.Naravno da i oni ponekad pretjeruju i da baš ne znaju sve što se tiče kotiranja te dionice na burzi.No upravo i mi sami trebamo kritički se osvrnuti na njihove postove,te prepoznati trenutke kad pretjeruju i kad govore stvari koje ne stoje.Ja samo mogu reći za matrix-a da spada u gornju kategoriju tih glasnogovornika,jer pretežno ide s argumentima i ne belebeće tipa “ovo ide gore” i sl.
da ok dobro svi se javili sam neko ne
Ne ne cijenjeni kolege ja nema nista protiv nikoga doduse neki malo pretjeruju al ajde ljudi smo pa …
Ja pričam o tome da kad sam ja govorio da će sve padat i da će uprava prodavat (dobro odmah moram priznat da nije sve bilo moje znanje u igri, nego vrlo kvalitetna informacija od ljudi koji se ipak sa tim profesinalno bave) da su meni dotični i još neki govorili da sam lud da nema pojma a neke kolege koje misle da je . Niko sa foruma nije njima vadio mast. Čak su me optužili da pišem sa više nikova i da kaj je meni da se usudim pisat tak o INGR-i
E sad zašto se njihova očekivanja nisu ispunila ili zakaj su ih govorili i tako sigurno iznosili, e to mene zanima jer ako če oni svaki put tako bezveze uvjeravati ljude na forumu da nešto mora rast samo zbog nekih njihovih mišljenja a ne činjenica, to kolega dragi nebu dobro i u najmanju ruku nije fer… Njihova uvjeravanja jsu išla toliko daleko da su mi govorili koje knjige da čitam, a jasno kad sam ih pitao da mi nabroje neke opet isto “kolega pogledajte na internet”…
Da ne duljim i kvarim ovu marketinsku agenciju imam ingru i to otpočetka i mislim da je dionica jeftina još uvijek ali to ne znači da one neče padat ili stagnirat nekad. Pogledajte teme na kojima ja pišem i šta pišem. Na Mlinaru sam reko da če rast i stalno to tvrdim i pazite ovo raste, na Tisku i ledu također, a ne da sad iznosim činjenice i izvlačim se sa odgovorima tipa takvo je tržište, korekcija i KO BI REKO, VIŠ VIŠ VRAGA. Činjenica da ste prije dvije godine pikadom birali dionice zaradili bi bar 200 %, zar ne, ili i Vi kolega VIpy mislite da sam u krivu
Ne razumijem ljude koji drukaju na dolje i “otvaraju oči” govoreći da je to precjenjena dionica.
Kolega 28zg, dobro se zna da fondovi upravljaju tržištem kapitala, i ako dionica ode gore, a nije vrijedna te cijene, korigirat će se. Ne razumijem, zašto govoriti da će dionica padati, jer je to isto špekulacija kao i da će rasti. Vrijeme je da kolega malo ***obrisano***.
@ Von Braun
ko je reko da ce padat vise to je ukontekstu opcenito o dinicama jer se u danom periodu nije smjelo zucnut protiv ingre znam i ja da ce rast i zato moli vas ne solite mi pamet. Ja sam koazem da oni koji su predvidali da ce bit na 70 i vise na novu godinu neka se jave i objasne zakaj nije i zakaj sam ja bio lud kad sam to prico da nista od toga i da bi mogla malo past kad bu uprava prodavala.
Kužite sad?
zg28: ”
[color=blue]Ingra pobjednik godine u Crobexovoj košarici[/color]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=8982ff84-a4df-4725-b495-714f84fdb913&open=sec
@ Von Braun ko je reko da ce padat vise to je ukontekstu opcenito o dinicama jer se u danom periodu nije smjelo zucnut protiv ingre znam i ja da ce rast i zato moli vas ne solite mi pamet. Ja sam koazem da oni koji su predvidali da ce bit na 70 i vise na novu godinu neka se jave i objasne zakaj nije i zakaj sam ja bio lud kad sam to prico da nista od toga i da bi mogla malo past kad bu uprava prodavala. Kužite sad? Von Braun: ” zg28: ” [
Ingra je padala, kao i sve dionice, najvise zbog izvlacenja casha iz investicijskih od strane mirovinaca. Iz tog razloga najlikvidnije dionice su dozivjele znacajan pad, Ingra cak i nije dozivjela tako veliki pad s obzirom na to da je u prvoj kotaciji.
***obrisano***
Sokiran sam al dobro ajmo dalje
sad si se jos naljutio [lol]
Pisao sam ja o Ingri, samo sam te piknuo valjda previse-sorry
ostalima sorry na off topic[cry][
sad si se jos naljutio [lol] Pisao sam ja o Ingri, samo sam te piknuo valjda previse-sorry ostalima sorry na off topic[cry][
[yawn][cool]