INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Molio bih nekoga tko ne vjeruje u opstanak ovoga građevinara a posjeduje puno dionica dotične firme, da pusti jednu veliku "ciglu" po bidu sve do 5,50 da mogu na miru ići orezivati moje divne, mirisave, raznobojne ruže!
Unaprijed zahvaljujem

Nesto mi govori da ce odziv na ovu ponudu biti vrlo solidan i da ruze nece dugo cekati.
[/quote]

ako prođe po 5,50 kn, možemo očekivati pad najmanje do 4,50 kn

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

čL.159 Pravila Burze pročitajte . Nema tu ništa o tim glupostima oko stečaja.

kakve veze imaju pravila burze sa stečajem neke tvrtke?!?!?
kolegice, dugo već čitam ovaj forum pa tako i vaše postove, ali sad ste nadmašili samu sebe, što nije lak zadatak [bye]

netko prodaje, drugi pak kupuje. tko je u pravu?

1-2 velika rasprodaju, a deseci malih od njih kupuju…a račun Ingre je već preko mjesec dana u blokadi… da,da, stvarno treba biti lumen pa se domisliti tko je u pravu [lol]

Pazite se ako se ponovi Kamensko bit će dionice po 0 kuna.

Zanimljivo da svi znamo da je Ludvigerica prodavala i RF mirovinac, a nitko ne prodaje!

Ups!

Opet OMFovac? PBZ ili Rajfić? To i nije toliko bitno koliko ono tko je gazda za dati naredbu. Zanimljivo.

neće uvijek biti ovako.

kipanje se nastavlja….
ovo više nije samo strah, očito netko nešto zna…
sad samo čekam crnjak koji će objaviti danas nakon zatvaranja burze [embarass]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Koliko ja znam kad cijena pada više je prodavača nego kupaca i obrnuto. Što znači da je sad rasprodaja, bježi se van.

Promjene!

To ološu fondovski, mislio sam na 12,50 da mi je sve zauvijek pobjeglo, a sad nova šansa.

Promjene!

zanči rasprodaje RAiff. OMF + Ludviger Jasna!
Očito imaju inside info kamo ovo ide [bye]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Promjene!

zanči rasprodaje RAiff. OMF + Ludviger Jasna!
Očito imaju inside info kamo ovo ide [bye]
[/quote]
Jasna siću za osobne potrebe ali Rajfić radi za svoje nalogodavce. Koga, zašto? Zna se.

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close