INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kakvo je ovo iskipavanje po bidu?!? totalno su rasturili kupnju! da nije stečaj??! [shocked]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija ili odgovornosti.

Ingra ima definitivno dioničare najtanjih živaca.

bit će bolje................

Kolko puta mora jako udarit po bidu da bi neki "take a hint"….?? [lol]
Pa povucite se nize, brate….. [shocked]

a jel netko bacio pogled na promjene u top 10…?

Ingra ima osim dioničara tankih živaca i najnemoralnije drukere. PROVJERENO!!!

Ingra ima povijest i budućnost i postojati će i nakon investitora s kojima nije zaživjela niti će okončati.

CAPISCO!!!

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

već jučer se vidio početak iskrcavanja, a danas se nastavlja čim se skupe malo veće količine..
ova blokada računa već predugo traje, pitanje je plaća li Ingra zadnjih mjesec dana ikome išta…plaća li uopće (visoke) kreditne obaveze??
ne bi me čudilo da su se sad počeli iskrcavati insideri [undecid]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

kakvo je ovo iskipavanje po bidu?!? totalno su rasturili kupnju! da nije stečaj??! [shocked]

E dabogda bio više taj stečj !!
Jučer po prvi puta od uprave nisam dobio odgovor vezan uz stanje Ingre, inače sam ga dobio svaki pta isti dana. Iskreno, znate da sam 100% samo u Ingri, ali volio bih da se ugasi, padne na NULU jer mi više na živce ide…stečaj ovaj posao onaj.. ma nabijem i stečaj, neka bude više a i poslove nek im neda nitko, nek se jedostavno ugasi, a ja im poklanjam sve svoje dionice i neka ih prodaju kao ulaznice u Arenu !!
Toliko od mene jer sm ljut da ljući ne mogu biti !!
P.S: Neću Vas ni pozdraviti, dajte mi 1 da se crveni cijeli forum !!
Ma da hoće tresnuti na NULU, sad bi volio više nego ništa,,, razbio bi kompjuter i otišao tamo di sam nekada bio sreta,,, s društvom u birtiju .. j…m ti i grafove i Ingru i dionice i pljačku stoljeća – legalnu !!

I very much love INGRA !!

Kako je krenulo ne gine nam 4 kune možda čak i niže neko novo dno.

Ne znam što se zbiva, ali nešto loše se iza brda valja. Čim se nakupi veća količina na kupnji, netko opali oko 10.000 komada po njoj i tako već par puta. Izgleda da izlazi netko veći, a takvi su u pravilu bolje informirani od malih ulagača.
Postaje sve neugodnije boraviti u ovoj dionici, pogotovo uz ovu blokadu računa koja traje već mjesec dana [rolleyes]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ništa se ne zbiva, niti se nešto loše iza brda valja.

Deblokada će se izvršiti, poslovanje nastaviti a sjećanje na stresnu situaciju ostati.

I što je tu loše. To je dio života kako ljudskog tako i jedne kompanije.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Smanjite si Prodaju za 54xxxt kom, od 16-20 kn, stavljeno namjerno. A sada "Zbogom Marinko, odoh ja u penziju" [thumbsup]

I very much love INGRA !!

Ne znam što se zbiva, ali nešto loše se iza brda valja. Čim se nakupi veća količina na kupnji, netko opali oko 10.000 komada po njoj i tako već par puta. Izgleda da izlazi netko veći, a takvi su u pravilu bolje informirani od malih ulagača.
Postaje sve neugodnije boraviti u ovoj dionici, pogotovo uz ovu blokadu računa koja traje već mjesec dana [rolleyes]

Ja bih baš suprotno rekao, ovako insideri ne izlazu nego ovako izlaze neznalice.

bit će bolje................

New Report

Close