Država se danas zadužila za milijardu i pol kuna. Znate li koja je namjena? [thumbsup]
Otkup Arene?
Odjednom i 1 lipica postao ogroman novac!
Jel zna netko upućeniji po koliko ide Arena? Šteta što se nemože zadati nalog po 5,999! [wink]
već sam tri put pitao jel zna netko koliki je dug ingre tj kolika je blokada??
aktivirana je garancija banke od 690.000 eura ili 50,9 milijuna kuna
Eto, eto, samo se vi postavljajte na bid! Tata je rekao da još nemože gore! [huh]
aktivirana je garancija banke od 690.000 eura ili 50,9 milijuna kuna
Ali garancija nikada ne iznosi ukupan iznos ugovorenog posla već 1-5%
daj ti izračunaj to još jednom da se ne sramotiš, tečajna lista + kalkulator.
Dobar isajd info i odmah se namjestiš na bid i potom dočekaš prisilnu prodaju. Ko zna zna. PS: U prvih 10 na asku odmah se 7 povuklo. Heh, majstori.
Pozdrav, ekipa…eto moje predvidjanje o ingri oko 50 krajem 2012/05 je palo u vodu (pa dobro, nije 50 ali je oko 5,0 ;-)) međutim i dalje tvrdim da je potencijal rasta najmanje do 80 itekako izgledan (a što se lijepo vidi iz višegodišnjeg grafa).
Svima skupa želim ugodno ljeto i dobre prognoze i trejdove.
LP Brundo
sve ok, ali je peljeski most bio projekt aktualiziran na kraju hdz mandata, samo za predizborne svrhe, a plomin i ombla su na pocetku sdp mandata, pa je vrijeme za nekakvo strategijsko muljanje predugo, a zemlja vapi za novim inv. ciklusom i osobito za spasom gradjevine. ovo je pitanje opstanka zemlje, a istovremeno je interes stranih ulagaca investitora ogroman. to je kao as na desetku. ovu i ovakvu priliku bi samo kretenska vlada ispustila iz ruku, a ova to sigurno i evidentno nije. i unatoc mnogim animozitetima prema cacicu i njegovom komunikacijskom gardu, problem gospodarskog oporavka (citaj spasa) dramaticno nadilazi pitanje jedne osobe, pa bio to podpredsjednik ili predsjednik vlade. oni uopce nisu bitni, bitno je spasiti zemlju i njeno gospodarstvo. dok ne prodje baba s kolacima. a baba je ovaj put na biciklu i projurit ce prilicno brzo budemo li se prepirali koje kolace mi bi, a koje ne bi.
ili mozda netko misli da je u ovoj situaciji u krajnjem slucaju bitnije spasiti jedno staniste sismisa od gospodarstva cijele zemlje? pa gdje bi se trebalo graditi, mozda na antartiku, pa elektr. vodovima odande povucenim po dnu oceana dovuci tamo proizvedenu struju u rh? bi li onda bilo postavljeno pitanje ekologije prema pingvinima? ili bi mozda trebalo graditi elektranu na vrhu velebita, da li bi tamo bilo dvojbeno pitanje ekologije prema autohtonim velebitskim biljnim vrstama? gdje bi uopce bilo ekoloski prihvatljivo graditi ikakvu elektranu? mi bi izgleda zeljeli bastiniti sve blagodati modernog drustva, ali da ih ne stvaramo, nego da nam padaju kao mana s neba! ako nista, ono ekologije radi!