INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

upravo objavljeno u Dnevniku HRT: Cacic na otvaranju Energetskog skupa koji se odrzava u Esplanadi iznosi da ‘su nam potrebne velike investicije u energetiku i to odmah, i da se unatoc mnogim otporima trebaju realizirati svi zacrtani projekti. Vec slijedece godine ce se realizirati energetskih projakata u vrijednosti 1,5 milijardi eura, da ide taj Plomin, da ide ta Ombla, da se prestanemo igrati djecjeg vrtica.’

Kad se prisjetimo da i Milanovic to isto govori jucer u Sisku i u Banskim dvorima, ocito je da je odlucnost Vlade oko toga neupitna, Plomin i Ombla sigurno idu. A od ta dva projekta bar u jednom mora sudjelovati Ingra. A to za Ingrinu dionicu znaci ogroman preokret.

Mislim da smo jos kratko vrijeme na ovim razinama, a onda na njima nikad vise. Preokret se moze dogoditi vec doslovno svaki trenutak.

disclaimer: ovaj post nije nagovor na kupnju ili prodaju, vec je izraz osobnog misljenja

Nedavno se prodavalo i po 4 kune, a tada račun nije bio u blokadi. Sada je u blokadi i svaki dan može biti proglašen stečaj, a ask se još uvijek drži iznad 6 kuna. Što je Ingra bolja sada nego što je bila na 4 kune??? [huh]

U našem slučaju ovaj naslov bi trebao glasiti: Hoćeš kredit, moraš raditi preko Ingre!
http://www.poslovni.hr/vijesti/nepostena-praksa-banaka-hoces-kredit-moras-radit-s-nasim-duznikom-207110.aspx [cry]

@Fortuna, ako nije do sada, možda uopće neće biti deblokade, možda nekima više odgovara likvidacija…ježi ga, zahebata su vremena

@diadra
, i HDZ je bio odlučan za Pelješki most pa eto ti ga sada…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Nedavno se prodavalo i po 4 kune, a tada račun nije bio u blokadi. Sada je u blokadi i svaki dan može biti proglašen stečaj, a ask se još uvijek drži iznad 6 kuna. Što je Ingra bolja sada nego što je bila na 4 kune??? [huh]

I ti bi po 4? Dakle ti si rasprodao ovih dana i gurao na dole. Hmm, mislim da si ovaj put uludo potrošio dionice. Pozz

neće uvijek biti ovako.

Razmišljam da sam pokrenem stečajni postupak. (Samo se šalim.)

Nervoza se širi i postaje sve neugodnija.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

već sam tri put pitao jel zna netko koliki je dug ingre tj kolika je blokada??

U našem slučaju ovaj naslov bi trebao glasiti: Hoćeš kredit, moraš raditi preko Ingre!
http://www.poslovni.hr/vijesti/nepostena-praksa-banaka-hoces-kredit-moras-radit-s-nasim-duznikom-207110.aspx [cry]

Krenuo je oporavak .
Dobra ideja .
Dobro i za nas .

kolika je bila ta garancija u makedoniji¨????????

Nešto smo se "raspištoljili" na bidu! [smiley]
Je li to “simulacija” slobodnog keša?

Država se danas zadužila za milijardu i pol kuna. Znate li koja je namjena? [thumbsup]

neće uvijek biti ovako.

http://www.jutarnji.hr/cacic–projekti-te-plomin-i-he-ombla-idu-dalje–interes-ulagaca-je-ogroman/1034324/

disclaimer: ovaj post nije nagovor na kupnju ili prodaju, vec je izraz osobnog misljenja

New Report

Close