upravo objavljeno u Dnevniku HRT: Cacic na otvaranju Energetskog skupa koji se odrzava u Esplanadi iznosi da ‘su nam potrebne velike investicije u energetiku i to odmah, i da se unatoc mnogim otporima trebaju realizirati svi zacrtani projekti. Vec slijedece godine ce se realizirati energetskih projakata u vrijednosti 1,5 milijardi eura, da ide taj Plomin, da ide ta Ombla, da se prestanemo igrati djecjeg vrtica.’
Kad se prisjetimo da i Milanovic to isto govori jucer u Sisku i u Banskim dvorima, ocito je da je odlucnost Vlade oko toga neupitna, Plomin i Ombla sigurno idu. A od ta dva projekta bar u jednom mora sudjelovati Ingra. A to za Ingrinu dionicu znaci ogroman preokret.
Mislim da smo jos kratko vrijeme na ovim razinama, a onda na njima nikad vise. Preokret se moze dogoditi vec doslovno svaki trenutak.
Nedavno se prodavalo i po 4 kune, a tada račun nije bio u blokadi. Sada je u blokadi i svaki dan može biti proglašen stečaj, a ask se još uvijek drži iznad 6 kuna. Što je Ingra bolja sada nego što je bila na 4 kune??? [huh]
U našem slučaju ovaj naslov bi trebao glasiti: Hoćeš kredit, moraš raditi preko Ingre!
http://www.poslovni.hr/vijesti/nepostena-praksa-banaka-hoces-kredit-moras-radit-s-nasim-duznikom-207110.aspx [cry]
Nedavno se prodavalo i po 4 kune, a tada račun nije bio u blokadi. Sada je u blokadi i svaki dan može biti proglašen stečaj, a ask se još uvijek drži iznad 6 kuna. Što je Ingra bolja sada nego što je bila na 4 kune??? [huh]
I ti bi po 4? Dakle ti si rasprodao ovih dana i gurao na dole. Hmm, mislim da si ovaj put uludo potrošio dionice. Pozz
Razmišljam da sam pokrenem stečajni postupak. (Samo se šalim.)
Nervoza se širi i postaje sve neugodnija.
U našem slučaju ovaj naslov bi trebao glasiti: Hoćeš kredit, moraš raditi preko Ingre!
http://www.poslovni.hr/vijesti/nepostena-praksa-banaka-hoces-kredit-moras-radit-s-nasim-duznikom-207110.aspx [cry]
Krenuo je oporavak .
Dobra ideja .
Dobro i za nas .
Nešto smo se "raspištoljili" na bidu! [smiley]
Je li to “simulacija” slobodnog keša?
Država se danas zadužila za milijardu i pol kuna. Znate li koja je namjena? [thumbsup]