INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko je trenutno Obveznica, komercijalnih zapisa, isplata kamata, zatezne kamate, naplata garancije, Dugoročna financijska stabilizacija i dovršetak refinanciranja reprogramirano…?
… pod Novosti:
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=INGR-R-A

ima jedna pozitivna stavka iz prošlosti a to je onih skoro 200 000 000 KN koji se kisele u beogradskoh JUMBES banci, dok Hidroelektra i Ingra se guše u nelikvidnosti.
Odista ne znamo zašto, ukoliko nema tih papira iz 80-tih, materijalnih dokaza iz Iraka, se ne podjeli novac fifti:fifti, 100 000 000 kn za Ingru i 100 000 000 kn za sarajvsku Hidroelektru.
[/quote]
Jednostavno zato što Ingri pripada daleko veći dio, odnosno 26 milijuna USD, plus pripadajuća kamata.I zato što Ingra ima sačuvanu kompletnu dokumentaciju za to potraživanje. Za Hidogradnju ne znam da li su sačuvali dokumentaciju za svoj dio potraživanja.
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/65551-Demant-INGRA-clanak-irackom-dugu.html
[/quote]

taj novac nećete vidjeti još 10 godina
tu su veliki igrači nanjušili pinku pa dok se oni ne namire možete neke druge postove vaditi iz naftalina

[/quote]
Još par dana!

kolega bananarama
dajte neki link il potrkrijepite tvrdnju
pa vidite da se čeka mjesec za mjesec s nekim restrukturiranjima a ovi djabalebare u upravi
pa taj dug već postoji neznam ni sam kolko i to sam proučio i tu će trebati par godina dok se to ne riješi
poz

Postanite Eu-robovi

Poštovani kolege samo da vas podsjetim na nedavni post. Nadam se da ste i danas nešto naučili.

MEGIDO1
Poštovana gospodo, stvar je ovakva: Ingra može sada dobiti i poslove od 500 T Eura. Odletjeti će preko 10-15kn a onda će se opet vratiti na cca 6-8. Zašto? Dionica ima u milijunima komada i previše ih je u tisućama različitih ruku. To se mora koncentrirati na manje imaoca dionca. Da bi se to postiglo po jeftinoj cijeni održava se prisilno ovakve niske razine. To se radi planski i dugoročno, čemu smo svjedoci podosta vremena. Tek tada će pozitivne objave imati veći značaj i veće skokove, što prirodnim što umjetnim tijekom. Do tada se koriste sve raspoložive metode da se cijena drži nisko a svjedoci smo toga-nemogućnost iskupa zapisa, problem sa klinikom, blokada računa zbog sitnih novaca i još puno toga. Sve to ima svoj planski smisao do određenog vremena i cilja. Prema tome onaj tko se uklopi u planove moćnih dobro će i zaraditi a ostali će se baviti trejdom i kljucati mrvice i zbog toga biti sretan. To vam se dešava. Kako znam? Pa….. . Ne vjerujte nikome što piše na forumu, pa ni meni, ako se radi o pisanju o dionicama. Sve je to špekulacija. Cijeli svijet je špekulacija a kamoli Burza. Pozdrav svima.

neće uvijek biti ovako.

Krajnje Vam je vrijeme za prodaju iznad 6 kuna! [rolleyes]

http://hr.seebiz.eu/energetika/cacic-projekti-ombla-i-plomin-ici-ce-dalje/ar-37246/

jos jedna potvrda da Ombla i Plomin idu u realizaciju.

nadam se i vjerujem da ce ingra imati znacajnu ulogu u tim projektima. naravno, nije siguran ingrin angažman, ali je, obzirom na brojne prijašnje reference i potrebu spasavanja domace gradjevine, prilicno izvjestan.

disclaimer: ovaj post nije nagovor na kupnju ili prodaju, vec je izraz osobnog misljenja

Poštovani kolege samo da vas podsjetim na nedavni post. Nadam se da ste i danas nešto naučili.

MEGIDO1
Poštovana gospodo, stvar je ovakva: Ingra može sada dobiti i poslove od 500 T Eura. Odletjeti će preko 10-15kn a onda će se opet vratiti na cca 6-8. Zašto? Dionica ima u milijunima komada i previše ih je u tisućama različitih ruku. To se mora koncentrirati na manje imaoca dionca. Da bi se to postiglo po jeftinoj cijeni održava se prisilno ovakve niske razine. To se radi planski i dugoročno, čemu smo svjedoci podosta vremena. Tek tada će pozitivne objave imati veći značaj i veće skokove, što prirodnim što umjetnim tijekom. Do tada se koriste sve raspoložive metode da se cijena drži nisko a svjedoci smo toga-nemogućnost iskupa zapisa, problem sa klinikom, blokada računa zbog sitnih novaca i još puno toga. Sve to ima svoj planski smisao do određenog vremena i cilja. Prema tome onaj tko se uklopi u planove moćnih dobro će i zaraditi a ostali će se baviti trejdom i kljucati mrvice i zbog toga biti sretan. To vam se dešava. Kako znam? Pa….. . Ne vjerujte nikome što piše na forumu, pa ni meni, ako se radi o pisanju o dionicama. Sve je to špekulacija. Cijeli svijet je špekulacija a kamoli Burza. Pozdrav svima.

po dnevnim prometima je vidljivo kako enormne količine dionica promjene vlasnika. Svaka čast na zapažanju.

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

..Čačić veli da OMBLA ide…moglo bi bit veselo na ongri…

a di to piše da će Ingra raditi Omblu???
jesi ti svjestan da Ingra ima već mjesec dana blokiran račun???? [bye]

Svjesnost nije dovoljna….deblokada će doći u pravi trenutak!

Potrebna je latentna mudrost i vrijeme iz budućnosti.

Ombla će se graditi od strane hrvatskih tvrtki, nije važno kojih.

Pragmatičnost i domoljublje je značajna odlika, zar ne?

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

a di to piše da će Ingra raditi Omblu???
jesi ti svjestan da Ingra ima već mjesec dana blokiran račun???? [bye]
[/quote]
Ajoj ma što mi kažeš , znači idemo nazad na 4 kune.

Hvala na podršci. Niti sam je očekivao od balkanaca na ZSE.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Gdje je sada onaj PBZ-ac da počisti malo bid. Jel živ taj račun? [wink]

New Report

Close