MEGIDO!- Tako je, imaju. Priopćen je je odlično sastavljeno za one koji ga znaju čitati. Mogli su odblokirati račun, mogli su platiti sve, ali nisu. Zašto? Nekima nikada dosta da shvate igru. Pa plaćajte neznanje i nevjeru. Ugodan dan.
PS: Hvala paničaru koji se uhvatio u zamku.
[/quote]
kvart99
Kolko vidim po reakciji "ulagača"…..ono jučer je zapravo bila dobra vijest….. LOL
Ovakve burze stvarno nema nigdje na svijetu….. shocked
[thumbsup]
[/quote]
Pa normalno kad je odblokada računa pred vratima..a nakon koje slijede vijesti o restrukturiranju i novim poslovima… [cool]
Radovi na autoputu Banja Luka – Doboj počinju u ljeto; Viadukt, Ingra i Konstruktor u drugom krugu
Još se ne zna da li su u drugom krugu.
Pored domaćih kompanija u drugi krug nadmetanja ući će najvjerovatnije i “Toto konstrukcioni” iz Italije, “Dena” konzorcijum iz Kazahstana i Turske, “Bikad” iz Njemačke, “Vijadukt”, “Ingra inžinjering” i “Konstruktor” iz Hrvatske, kao i austrijske firme “Strabag” i “Hoktif’.
Sudeći prema današnjem danu, dionica Ingre više neće pasti ispod 6 kuna. Jer ako je nisu srušile takve vijesti kao blokada računa, nemogućnost isplate kamata na obveznice i slične, onda je neće srušiti više ništa. Posebice stoga što su neki poslovi ugovoreni a neki se još ugovaraju. Pročitajte ovaj post na jesen i sve će biti jasno. Btw, nakon grčkih izbora 17., sve dionice idu gore a Ingra bi mogla opet sa dvoznamenkastim rastom predvoditi Crobex u plus.
Trebaju u upravi zaposliti i jednog mađioničara da im rješava i takve probleme. Ja sam malo udario po bidu čisto da im ovo ne prođe nekažnjeno!
ti si udario po bidu jer imaš srce zeca, zato ne lupetaj…..
[/quote]
Pravilo broj 1 za povećanje broja dionica u ovoj još nesređenoj situaciji glasi:
Ako ne prodaš prvi, bit ćeš drugi, treći, četvrti ………
Takva je ovdje struktura dioničara i tako razmišljaju, i kad god bude slične prilike, trudit ću se da budem prvi. I dalje mi je najbitniji broj prikupljenih dionica, a cijena na kojoj prodaš ili kupiš je nevažna, sporedna stvar.
Za udariti po bidu treba imati srce lava, a ne zeca!
[/quote]
Nik ti stvarno dolikuje u ovim situacijama, banana.
Gotovo nevjerojatno da si koji sat prije prodaje druko na rast i hvalio se da ti je portfelj pun INGROM.
Za mene tvoj kredibilitet na ovoj temi kao i ostalim je ozbiljno ugrožen.
[yawn]
[/quote]
Pa i dalje je pun, samo malčice prazniji! Nadam se da ću ga ujutro dopuniti novim većim brojem ove perspektivne "hartijice"! [yawn]
Iskreno rečeno, već sam pomislio da je došao kraj "nabidavanju", ali eto Igor nas uvijek iznenadi nekom novom objavom, kao da mu je u cilju da sam sebi nanosi štetu, mazohista jedan!
[/quote]
banana,
da nije ovo tvojih 5.000 komada na kupnji 6,10 kn (vraćaš one od jučer prodane 5,95)!
[sealed]
Normalno da nije pala kad je cijena od 6 kuna već sama po sebi stečajna. Mogli bi napraviti anketu gdje bi dežurni tragičari pod rednim brojem se izjasnili koji žele stečaj kako bi dobili uvid koliko ih ima na topicu INGRE.
Ingra tu nema šanse. Čak i ako dobije taj natječaj, neće ostvariti dobit.
Biti će najbolje da ne dobiju niti irački dug jer će i od te hrpe novaca samo napraviti dugove.
Koji si ti igrač! Daj malo stila. Ugledaj se na hrpu drugih. Pozz
Projekti s autoputom su dio suradnje prije ”energetskog pakta” ili će se to rješavat po drugoj liniji?