INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Puno vijesti, a ignorirate rasprodaju od strane Uprave. Loše je to.
Oni najbolje znaju da li dionica vrijedi ili ne. Ostoja ih školovao.

Treba se vratiti kreda za dokap. dionice! Već je to sto puta ponavljano, a ti bi kao Bill Gates to trebao znati. Osim toga neko kupuje i to ne bilo tko!

Treba se vratiti kreda za dokap. dionice! Već je to sto puta ponavljano, a ti bi kao Bill Gates to trebao znati. Osim toga neko kupuje i to ne bilo tko!

A možda planira i novu dokapitalizaciju, pa mu treba love. Novog kapitala nikad dosta. Pogotovo za projekte od 100+ milijuna eura. [cool]

čini mi se da kad se izračunaju komadi koje je otpustila i prodala Uprava i kad se za vrijednost dionice uzme buduća tržišna vrijednost, gospoda iz uprave bi mogla imati jednako u financijskom iznosu

Npr.: 5 x 20 = 1 x 100

probajmo vidjeti kak je to izgledalo na cca 43000 kn

SKORa-M-A[color=blue][/color]

hknezic:

Ako gledamo da je cijena dionice Ingre prije godinu dana bila 4.000 kn, a danas je 53.100, i da ju je po toj cijeni kupio mirovinski fond PAZI[cool] od Uprave društva u dogovorenoj transakciji[wink]. Ne znam kako bih ovo komentirao, šta nisu kupili od ostalih dioničara, pardon “MALIH” dioničara, koji imaju zadane naloge na burzi, tko je tu oštećen?

Ovoliko glupi post nisam vec duze vrijeme procitao.
Sjedi, vrati se u kladionicu.
Nisu za tebe dionice.

Pa sta po koliko je Uprava kupovala, mogao si i ti na burzi prije 2 godine po 4000 kn i sada prodati po 52,000.
Majko mila kakvih likova ima na ovom forumu.

tebi su svi postovi glupi osim tvojih..[tongue]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

U potpunosti se slažem s Vama kolega. Ne kupuje bilo tko. Kupuju sa Vašom i mojom lovom nekakvi fond magarčići. Samo ne znam gdje su bili prije. [bye]

ides: ” Treba se vratiti kreda za dokap. dionice! Već je to sto puta ponavljano, a ti bi kao Bill Gates to trebao znati. Osim toga neko kupuje i to ne bilo tko! ” U potpunosti se slažem s Vama kolega. Ne kupuje bilo tko. Kupuju sa Vašom i mojom lovom nekakvi fond magarčići. Samo ne znam gdje su bili prije. [bye]

Otom-potom.

Ne koristite moj stil pisanaj ( čitaj velika slova : ‘Vas’ )
nemate copyright [thumbsup]

jos nisam dobio nikakav odgovor na pitanje o biodizelu…
u očekivanju….

blueman: ” hknezic: ” Ako gledamo da je cijena dionice Ingre prije godinu dana bila 4.000 kn, a danas je 53.100, i da ju je po toj cijeni kupio mirovinski fond PAZI[cool] od Uprave društva u dogovorenoj transakciji[wink]. Ne znam kako bih ovo komentirao, šta nisu kupili od ostalih dioničara, pardon “MALIH” dioničara, koji imaju zadane naloge na burzi, tko je tu oštećen? ” Ovoliko glupi post nisam vec duze vrijeme procitao. Sjedi, vrati se u kladionicu. Nisu za tebe dionice. Pa sta po koliko je Uprava kupovala, mogao si i ti na burzi prije 2 godine po 4000 kn i sada prodati po 52,000. Majko mila kakvih likova ima na ovom forumu. ” tebi su svi postovi glupi osim tvojih..[tongue]

Ne svi, ali dosta jer nitko ne analizira, samo up up.
Uymite CROR, ide i to UP-

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

[color=blue]Atlantska plovidba i Ingra dokapitaliziraju Hotel Lapad[/color]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=b375cf2e-5ee4-4f5b-ad53-6cc78436feec&open=sec

matrix,znači li to da krećemo prema gore ,ili ćemo još cupkat na mjestu..[undecid] ?Bojim se, da će mi se ukoćit noge od ovog stajanja..he,he ..[wink]

POKRET OTPORA

matrix,znači li to da krećemo prema gore ,ili ćemo još cupkat na mjestu..[undecid] ?Bojim se, da će mi se ukoćit noge od ovog stajanja..he,he ..[wink]

Mislim da će do 2008.g biti li-la, a poslije bi mogli beton napravit na nekih 55-56k kn.

Kolega Matrix90 Vi i ja smo imali žustru raspravu u 9 ili 10 mjesecu i Vi i kolega blueman ste mi objašnjavali da sam lud i td… sječate se na kolko sam ja prodaval???

Dajte mi recite kaj sad mislite o tome, i molim Vas da mi ne odgovarate sa ja ulažem dugoročno jer bi Vas molio da argumentirano prokomentirate na koliko ste tvrdili da će INGR-a bit i zašto tamo nije?
Unaprijed hvala i moram reč da jedva čekam da čujem odgovor !

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

New Report

Close