INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bananarama-Pravilo broj 1 za povećanje broja dionica u ovoj još nesređenoj situaciji glasi:
Ako ne prodaš prvi, bit ćeš drugi, treći, četvrti ………
Takva je ovdje struktura dioničara i tako razmišljaju, i kad god bude slične prilike, trudit ću se da budem prvi. I dalje mi je najbitniji broj prikupljenih dionica, a cijena na kojoj prodaš ili kupiš je nevažna, sporedna stvar.
Za udariti po bidu treba imati srce lava, a ne zeca!

Čini se da ti srce lava danas lupa jače a budući da ti nije bitno po koliko kupuješ, požuri. Pozz

neće uvijek biti ovako.

bananarama-Pravilo broj 1 za povećanje broja dionica u ovoj još nesređenoj situaciji glasi:
Ako ne prodaš prvi, bit ćeš drugi, treći, četvrti ………
Takva je ovdje struktura dioničara i tako razmišljaju, i kad god bude slične prilike, trudit ću se da budem prvi. I dalje mi je najbitniji broj prikupljenih dionica, a cijena na kojoj prodaš ili kupiš je nevažna, sporedna stvar.
Za udariti po bidu treba imati srce lava, a ne zeca!

Čini se da ti srce lava danas lupa jače a budući da ti nije bitno po koliko kupuješ, požuri. Pozz

Reci hvala za potporu na bidu!

što je Igor bio kada je Ingra bila na 400 kn i što će biti dok opet ovo nagura natrag ?

jasno mi je da bi založio dionice kod PBZ-a na 20 i vratio ih (ne direktno) na 4-10, ali da je presretan da firma potone sa 400 na 4 kn to ne vjerujem,

malo me zabrinjava taj njegov novi interes za modni svijet, malo je čudno da bi mu slobodni zidari mogli postati manekeni, tko zna ? možda priprema kolekciju odjeće za zaštitu na radu

daj malo pogledajte kolega koliko je HaimOpen iskrcao 2007 po 45-60000 kuna po dionici
onda možete malo bolje sagledati sliku

bananaman – ti si jučer prosuo nakraju po bidu, kakav je to osjećaj sad kad raste a ti si vani i plačeš
tko ti je sad kriv 😉

Postanite Eu-robovi

Neznam da li da plačem zbog ovih 5 tisuća prodanih ili da se radujem zbog ovih 50 tisuća neprodanih. [yawn]

neka plače svaki onaj koji čeka lipu jeftinije, zapravo kakva je to strategija ako sam sebi rušiš vrijednost preostalih 50 tisuća dionica???

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Ovdje upišite svoj komentar… [cry]

Prodajte svih 50 tis danas pa ću Vam sutra nadopisati komentar

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

neka plače svaki onaj koji čeka lipu jeftinije, zapravo kakva je to strategija ako sam sebi rušiš vrijednost preostalih 50 tisuća dionica???

Sa 5 čuvaš vrijednost onih 50! Al dobro, eto barem sada znamo da je utvrđeno novo čvrsto dno na 6 kuna!
Čestitam svim ulagačima, postali ste "čvršći"!

Kolko vidim po reakciji "ulagača"…..ono jučer je zapravo bila dobra vijest….. [lol]
Ovakve burze stvarno nema nigdje na svijetu….. [shocked]

daj malo pogledajte kolega koliko je HaimOpen iskrcao 2007 po 45-60000 kuna po dionici
onda možete malo bolje sagledati sliku

[/quote]

od kada je ovu dionicu nagurao na 60 000 kn Igorovu sliku nosim u novčaniku [thumbsup]

Svi smo očito debelo unutra i nitko ne želi prodavati s gubitkom jer se bojimo da se ne sunovrati na nivo magme a onda smo svi u k…u.

Dugo nisam vidio gluplje piropćenje : " zbog tehničkih razloga " . Kao novac imaju ali ga nemogu uplatiti pošto im je račun blokiran. Dno dna.

MEGIDO!- Tako je, imaju. Priopćen je je odlično sastavljeno za one koji ga znaju čitati. Mogli su odblokirati račun, mogli su platiti sve, ali nisu. Zašto? Nekima nikada dosta da shvate igru. Pa plaćajte neznanje i nevjeru. Ugodan dan.
PS: Hvala paničaru koji se uhvatio u zamku.
[/quote]

kvart99

Kolko vidim po reakciji "ulagača"…..ono jučer je zapravo bila dobra vijest….. LOL
Ovakve burze stvarno nema nigdje na svijetu….. shocked

[thumbsup]

neće uvijek biti ovako.

Ovdje upišite svoj komentar… [cry]

zbog takvih ne stajem više na 6 kn bez kacige

New Report

Close