Trebaju u upravi zaposliti i jednog mađioničara da im rješava i takve probleme. Ja sam malo udario po bidu čisto da im ovo ne prođe nekažnjeno!
ti si udario po bidu jer imaš srce zeca, zato ne lupetaj…..
Trebaju u upravi zaposliti i jednog mađioničara da im rješava i takve probleme. Ja sam malo udario po bidu čisto da im ovo ne prođe nekažnjeno!
[/quote]
Pravilo broj 1 za povećanje broja dionica u ovoj još nesređenoj situaciji glasi:
Ako ne prodaš prvi, bit ćeš drugi, treći, četvrti ………
Takva je ovdje struktura dioničara i tako razmišljaju, i kad god bude slične prilike, trudit ću se da budem prvi. I dalje mi je najbitniji broj prikupljenih dionica, a cijena na kojoj prodaš ili kupiš je nevažna, sporedna stvar.
Za udariti po bidu treba imati srce lava, a ne zeca!
[/quote]
Pravilo broj 1 za povećanje broja dionica u ovoj još nesređenoj situaciji glasi:
Takva je ovdje struktura dioničara i tako razmišljaju, i kad god bude slične prilike, trudit ću se da budem prvi. I dalje mi je najbitniji broj prikupljenih dionica, a cijena na kojoj prodaš ili kupiš je nevažna, sporedna stvar.
[/quote]
Nik ti stvarno dolikuje u ovim situacijama, banana.
Gotovo nevjerojatno da si koji sat prije prodaje druko na rast i hvalio se da ti je portfelj pun INGROM.
Za mene tvoj kredibilitet na ovoj temi kao i ostalim je ozbiljno ugrožen.
[yawn]
[/quote]
[/quote]
Nik ti stvarno dolikuje u ovim situacijama, banana.
Gotovo nevjerojatno da si koji sat prije prodaje druko na rast i hvalio se da ti je portfelj pun INGROM.
Za mene tvoj kredibilitet na ovoj temi kao i ostalim je ozbiljno ugrožen.
[yawn]
[/quote]
Pa i dalje je pun, samo malčice prazniji! Nadam se da ću ga ujutro dopuniti novim većim brojem ove perspektivne "hartijice"! [yawn]
Iskreno rečeno, već sam pomislio da je došao kraj “nabidavanju”, ali eto Igor nas uvijek iznenadi nekom novom objavom, kao da mu je u cilju da sam sebi nanosi štetu, mazohista jedan!
sutra će biti igra najbrži prst, na koliko je negativna blokada da ne tražim dalje
a za banane i ostale dugoročne ovo će biti još jedna neprospavana noć
samo ne znam dal da kupujem sutra il da čekam drugi tjedan
molim prijedloge
hvala na iskrenim odgovorima
Ne znam što se sad neki tobože čude kako to da Ingra nije mogla isplatiti kamatu?!? Pa kako su mogli isplatiti kad im je blokiran račun? Prva i osnovna stvar je deblokirati račun, a s dobivenim poslom od 30 mil.EUR to bi trebalo biti puno lakše. No slažem se da ovo već previše traje i da titraju po živcima dioničara [rolleyes]
ingra nije mogla isplatiti kamatu jer nema novaca, a račun joj je u minusu.
već sam htio napisati da je ovo još jedan čavao u ingrin ljes i da vas tu štrigaju kao guštere, ali kad sam čuo da ingru preuzimaju Rotschild, Rockfeler, Bill Gates, Zukerberg i cijela bildenberg grupa shvatio sam da za ingru tek dolaze slavni dani jer eto Opi je židov i za ingru nema frke
Pitali se itko kako će se radnicima isplatiti plaće……ili je najbitnije kako će te zaraditi na dionicama
što je Igor bio kada je Ingra bila na 400 kn i što će biti dok opet ovo nagura natrag ?
jasno mi je da bi založio dionice kod PBZ-a na 20 i vratio ih (ne direktno) na 4-10, ali da je presretan da firma potone sa 400 na 4 kn to ne vjerujem,
malo me zabrinjava taj njegov novi interes za modni svijet, malo je čudno da bi mu slobodni zidari mogli postati manekeni, tko zna ? možda priprema kolekciju odjeće za zaštitu na radu
Pitali se itko kako će se radnicima isplatiti plaće……ili je najbitnije kako će te zaraditi na dionicama
radnika u radnom odnosu nemaju puno tako da to lako riješe ugovorom preko neke druge firme ili firme kćeri ako je imaju
hahahha
evo vam neko prosuo 15 kila dionica
šta prodaje kad to vredi
sad će se javiti stožer da nam objasni kako je to super i kako je to ok
ajde zavjerničari bananaman i megidoman
[/quote]
Kolega borism, vi ste očito nerazumski čitali i shvatili moj post. Upravo sam na ovakav scenarij upozoravao još u petak.