INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma nije moguće…
predlažem da krene skupljanje love za tintu da bi igi mogel naštampat još koji milijunčić dionica i spasit naše mirovine.

Tko će u nas biti prvi INGRA ima sve uvijete da pobjedi na natječaju

Vaš linkOvdje upišite svoj komentar…

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

LOL samo 10.000kom po asku i već blokada

hahahha
evo vam neko prosuo 15 kila dionica
šta prodaje kad to vredi
sad će se javiti stožer da nam objasni kako je to super i kako je to ok
ajde zavjerničari bananaman i megidoman

[/quote]
Da pratiš pred kraj trgovanja obavijesti na ZSE-u i ti bi prodao poznavajući strukturu ostalih dioničara.
Eto ja vjerujem iskreno da će se ipak odlučiti na stečaj s preustrojem, a ne na likvidacijski! [wink]

Vaš link

no gud [undecid]

a ja se pribojao da mi vlak bjezi … [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Dugo nisam vidio gluplje piropćenje : " zbog tehničkih razloga " . Kao novac imaju ali ga nemogu uplatiti pošto im je račun blokiran. Dno dna.

Tako je, imaju. Priopćen je je odlično sastavljeno za one koji ga znaju čitati. Mogli su odblokirati račun, mogli su platiti sve, ali nisu. Zašto? Nekima nikada dosta da shvate igru. Pa plaćajte neznanje i nevjeru. Ugodan dan.
PS: Hvala paničaru koji se uhvatio u zamku.
[/quote]

Filija, nisi li ti maloprije pisao da si izašao iz igre i da se treba okrenuti duhovnim vrijednostima ili je to bila ta tvoja zamka. opasan igrač nema šta.

djia14164, 05.06.2012. u 17:10

S obzirom na produljenje nestabilnosti na međunarodnim i domaćim financijskim tržištima,
Uprava je prilagodila aktivnosti vezane uz refinanciranje Društva te nastavlja s
realizacijom projekata koji će rezultirati financijskim restrukturiranjem.

Nevjerovatno kako se ovo poetski piše, papir zaista sve trpi. Pa restrukturiranje je odavna trebalo biti gotovo, kome ovi mažu oči i zašto, pa i za 3 godine će i dalje tražiti svjetlo na kraju tunela. Kad će više priznati da je to zapravo svjetlo teškog teretnog vlaka u tunelu Skopje-Bitola i staviti ključ u bravu ako se mora. Zato su se u petak praznili megido i slični, potrudili se momci pogledati kad im na naplatu stižu obveznice, lukavo lukavo [lol]

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

"S obzirom na produljenje nestabilnosti na međunarodnim i domaćim financijskim tržištima, Uprava je prilagodila aktivnosti vezane uz refinanciranje Društva te nastavlja s realizacijom projekata koji će rezultirati financijskim restrukturiranjem."

Da, stvarno znakovite rečenice, može se iz ovog svašta isčitat između redova.

Ja samo ne znam zasto tolika panika i prica,zapravo jasna mi je prica ali panika?
Pa zar ovo nije bilo ocekivano.
Racun blokiran,kako bi se moglo platiti s blokiranim racunom.

bit će bolje................

Ne razumijem kako se netko mogao iznenaditi sto nece platiti kamate dok ne odblokiraju racun.

...

…što reći … ne mogu vjerovat da ih je vlada rh odbila ( ako je ) za prijevremeni otkup arene …jedno od rješenja je izdati obveznicu uz kamatnu 9 % ( inače na ove obveznice na koje nisu mogli isplatiti kamate prinos je oko 6-7 % ) a OMF, banke vjerovnici trebali bi to bez problema probaviti radi se o dugu vlade rh i grada zg tj. nema nikakve veze s poslovanjem ingre …naime uplate bi trebale ići u korist imaoca obveznica a ne u korist ingre…vladi rh valjda politički ne odgovara iako se radi o značajnim uštedama po proračunski novac …al koga briga
… ne bude li moguća "normalna " rješenja vjerojatno će tražiti "malo manje normalna rješenja "… …para po svitu ima koliko hoćeš samo treba "upitat"…

DAJ PET !!!

Ne razumijem kako se netko mogao iznenaditi sto nece platiti kamate dok ne odblokiraju racun.

Trebaju u upravi zaposliti i jednog mađioničara da im rješava i takve probleme. Ja sam malo udario po bidu čisto da im ovo ne prođe nekažnjeno!

Ma oni nisu platili kamatu za obveznicu da im ostane vise za dionicare…
Ne razumijem kako to nitko ne kuzi. Sad ce s tom lovom moci kupovati svoje dionice ili cak isplatiti dividendu.

New Report

Close