INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još jednom kad opalim po asku, "zvonit će u ušima" svima koji su vani!
Irak, Rusija, Alžir, Turska, irački dug, prodaja arene, najam apartmana i kina u Dvorima Lapad, marine, para ko piljevine!

Problem se riješava uvijek na višoj razini od one na kojoj je nastao.

Deblokada računa slijedi zasigurno i poslovno opravdano.

Financijsko restrukturiranje u rasponu 75 ml Eura odmah nakon deblokade te posao u Iraku značajnijih vrijednosti.

Kada se jedna vrata zatvore, otvaraju se druga i tako sve funkcionira u svemiru.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Irak, Rusija, Alžir, Turska, irački dug, prodaja arene, najam apartmana i kina u Dvorima Lapad, marine, para ko piljevine!

zanimljivo da uz sve ovo što nabrajaš ne nabiješ sve i svima po asku i uđeš s 100% kapitala. Ja da sam toliko siguran kao ti odavno bi bio kompletno unutra i ugasio gledalicu…

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

zanimljivo da uz sve ovo što nabrajaš ne nabiješ sve i svima po asku i uđeš s 100% kapitala. Ja da sam toliko siguran kao ti odavno bi bio kompletno unutra i ugasio gledalicu…
[/quote]
Sa 90% sam ušao, eto još danas pomalo škrtarim sa ovih 10%. Kupio, nekupio, glavnica je unutra! Volim uživati dok se ostali koji bi ušli "prže na laganoj vatri", a pohlepa ih tuče po glavi. Kad ovo skoči u kratkom roku 30%-tak posto ima da izlude!

[/quote]
Ma on je na prodaji a ne kupnji samo ne zna kad će , pa će ipak tek na 4 kune izaći van.

Kad ovo skoči u kratkom roku 30%-tak posto ima da izlude!

pa normalno da ćemo izludjeti jer će nam nedostajati još 50-ak % da budemo na 0 [cry]

Sada bi Vam dobro došao onaj PBZ- skrbnički što je prosipao tuđe dionice po bidu. Ali nažalost, zagino odavno! Pokušajte rušite sada svojim dionicama! Bit će bolno!
Tek sada sam primijetio da je ova dionica nekada koštala 400 kuna. Ej ljudi, 400 kuna!

Opet bildanje kupnje

na 4 kn 25.000 kom
na 2 kn 25.000 kom

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Neznam kako se svaki put uspijete navući na istu šablonu. Na zse stanje same firme s obzirom na FA i TA apsolutno nema nikakve veze sa određenom dionicom, svima je cilj zaraditi, sve je to samo zakon ponude i potražnje i naravno glavnih čobana koji određuju kuda će krdo ovaj put krenuti.

Opet bildanje kupnje

na 4 kn 25.000 kom
na 2 kn 25.000 kom

to je svakako besmisleno bildanje, slažem se, ali ne razumijem .. čemu točno služi ovih (procijenjujem) cca 390.000 komada na prodaji iznad 7 kn … ne bih rekao da traže kupca … na kojim su razinama (nemam veliku dubinu pogleda) i koliko njih zapravo samo "stvara dojam"? ako neko može meni kao laiku objasniti … hvala :).

Ima li tko info što je blokadom računa i dali je skinuta ?? jer ako nije neće moći isplatiti plaće za 5-ti mjesec.

9. Obveze za poreze, doprinose i slična davanja 102 7.355.382 12.339.354

Osim blokade računa Ingra mora riješiti i ovu stavku, koju je nadam se riješila na način da je sklopila sporazum sa poreznom upravom o obročnoj otplati.

Kakav je osjećaj prodati po 5,80 a za par minuta zaključiti da se moglo i po prosječnoj 6,15 ? Mislim ipak je to 6% u ovoj krizi!

New Report

Close