INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo poveznica na časopis GRAĐEVINAR za sve željne čitanja o građevini:

http://176.9.76.210/~hsgiorg1/gradjevinar/

Pozdrav

Mortadela je konj s maslinama.

Sve ovisi kad će biti deblokada računa, tad bi trebao uslijediti jak rast i mnogi se neće stići ukrcati kao ni neki dan kad je s 5,90 otišla u par sati na 7,10 (nakon objave novog posla).
Nego, je li procurilo još što o razgovorima s ENKA-om nedavno u Zagrebu? Takvi sastanci ne održavaju se pro forma nego s vrlo konkretnim temama…

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Poštovana gospodo, stvar je ovakva: Ingra može sada dobiti i poslove od 500 T Eura. Odletjeti će preko 10-15kn a onda će se opet vratiti na cca 6-8. Zašto? Dionica ima u milijunima komada i previše ih je u tisućama različitih ruku. To se mora koncentrirati na manje imaoca dionca. Da bi se to postiglo po jeftinoj cijeni održava se prisilno ovakve niske razine. To se radi planski i dugoročno, čemu smo svjedoci podosta vremena. Tek tada će pozitivne objave imati veći značaj i veće skokove, što prirodnim što umjetnim tijekom. Do tada se koriste sve raspoložive metode da se cijena drži nisko a svjedoci smo toga-nemogućnost iskupa zapisa, problem sa klinikom, blokada računa zbog sitnih novaca i još puno toga. Sve to ima svoj planski smisao do određenog vremena i cilja. Prema tome onaj tko se uklopi u planove moćnih dobro će i zaraditi a ostali će se baviti trejdom i kljucati mrvice i zbog toga biti sretan. To vam se dešava. Kako znam? Pa….. . Ne vjerujte nikome što piše na forumu, pa ni meni, ako se radi o pisanju o dionicama. Sve je to špekulacija. Cijeli svijet je špekulacija a kamoli Burza. Pozdrav svima.

definitivno se ne slažem da ima previše dioničara i da je bolje da se koncentrira na manje vlasnika, jer što manje ljudi to veća mogućnost manipuliranja cijenom, time i manja mogućnost zarade.
Ne možemo ni očekivat da se ljudi pomame za dionicom kojoj je blokiran račun, bez obzira koliko poslova dobije. Jer i do sad je bilo poslova, ali šta vrijedi kad su se ostvarivali gubitci na njima. Dobivanje posla je tek preduvjet, ali ipak je bitnija dobit na poslu a ne samo odrađivanje. A dali će na ovom poslu imat dobit to ne znamo.
Ovo je ipak visoko rizična dionica i moja preporuka je da vam nije više od 20% u portfelju.
A ja obožavam visoko rizične dionice i na njima sam ostvario daleko najveću zaradu.
[/quote]
Poštovani kolega, ja i vi se možemo sa time slagati ili ne ali ja vam pišem ŠTO SE RADI. Taj scenarij je na snazi pa tko voli neka izvoli. Pozz

neće uvijek biti ovako.

Koji debilizam na Ingri, srušiti dionicu 15% nakon dobivenog posla od 30 milijuna eura, ima ovdje materijala za istražne zatvore u izobilju.
Ali nećete se domoć ni jedne od mene, znam da je slijedeći vlak preko 20 kuna, i to je to.
Uživajte [thumbsup]

mrgude…moj graf radi a tvoj?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Otvoren CineStar Dubrovnik u Dvorima Lapad

Zagreb, 30. svibnja 2012. – INGRA i CineStar svečano su otvorili multipleks kino CineStar Dubrovnik s tri dvorane ukupnog kapaciteta 537 sjedala u Dvorima Lapad.

Brojnim i raznovrsnim sadržajima novi CineStar multipleks u Dvorima Lapad omogućit će dugo očekivano osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Grada Dubrovnika, a građanima pružiti mjesto na kojem će moći uživati u vrhunskom kino doživljaju i svjetskim kino standardima.

Lokacija u Uvali Lapad predstavlja skladan spoj moderne tehnologije i tradicije, a sadržaji koje će Dvori Lapad nuditi Dubrovčanima i njihovim gostima podignut će ponudu Grada na novu, dugo očekivanu razinu.

neće uvijek biti ovako.

kupnja je prilično jaka iznad 6 kn…ima više naloga od po 10.000 komada

moje pisanje je osobno mišljenje, nije investicijsko savjetovanje niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

ja ne znam koliko kolega megido i ostali ingraši imaju ruku kad oni stalno to skupljaju
mislim kojim se vi to poslom bavite da imate toliko novaca
a ako imate toliko novaca zašto ne uložite u nešto nego ovdje mutite i mračite
pa šta ne vidite da se ovdje igra ista igra a ona se zove kladionica
pa da dođe posao od 500 miljona ovo bi i dalje bilo na 6-7 kuna jer nema interesa većih igrača da se uključe

Postanite Eu-robovi

Kolega borism, ako ste dobro pročitali moj post par stranica nazad onda ste mogli vidjeti o čemu pišem i što se radi ovdje. Nebi vam to trebao niti pisati ali eto ima određeni razlog. Ovdje se ne igra kladionica. Veliki igrači igraju odavno ali polako i mudro. Zar mislite da veliki igrači uzmu hrpu novaca i lupaju po asku do zadnje lipe? Prvo skljadištenje po povoljnim cijenama a onda u zadnjoj fazi sa cca 25% keša se diže. Neznam kako vam to nije do sada bilo jasno. Pročitajte ponovo post od jučer. Pozzz

neće uvijek biti ovako.

Mislio sam da će ona 2 veća naloga uspjeti istresti više burekđija van, pogotovo nakon ovakvog pada indexa u EU, ali izgleda da su ljudi očeličili….a možda im se nakon svih šokova više živo hebe da li Ingra raste ili pada pa čekaju rasplet, kakav god bio [rolleyes]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Opa, što se netko iskipao!
Nekih 25 000 komada po bidu.

Mortadela je konj s maslinama.

Opa, što se netko iskipao!
Nekih 25 000 komada po bidu.

to je onaj veliki nalog koji se vrtio na 6,30 kn……valjda ga je panika uhvatila kad je vidio da je crobex na -2% pa je zviznuo po bidu

New Report

Close