Prije cca. dva mjeseca sam imao nekakav “info” da bude uprava krenula u rasprodaju, čak sam tu informaciju podijelio s nekim članovima foruma međutim nitko “nije ništa načuo” ili nije želio potvrditi. Zatim se dogodila i ova korekcija itd…Kako baš nemam hrabrosti da se igram sa ovom dionicom propustio sam dobru zaradu obzirom na fluktuacije. Slažem se sa plavim da je trenutno realna cijena 70-80k međutim dok se ovi iz uprave iskrcavaju niš od toga…Nadam se da im je ovo dosta za skijanje…[cool]
Ako gledamo da je cijena dionice Ingre prije godinu dana bila 4.000 kn, a danas je 53.100, i da ju je po toj cijeni kupio mirovinski fond PAZI[cool] od Uprave društva u dogovorenoj transakciji[wink]. Ne znam kako bih ovo komentirao, šta nisu kupili od ostalih dioničara, pardon “MALIH” dioničara, koji imaju zadane naloge na burzi, tko je tu oštećen?
Ovoliko glupi post nisam vec duze vrijeme procitao.
Sjedi, vrati se u kladionicu.
Nisu za tebe dionice.
Pa sta po koliko je Uprava kupovala, mogao si i ti na burzi prije 2 godine po 4000 kn i sada prodati po 52,000.
Majko mila kakvih likova ima na ovom forumu.
Dečko je postavio logično pitanje, a to što neki ne znaju odgovoriti na pitanje nije sramota onog tko je pitanje postavio.
Pitanje je skroz logično.
I ja se cijelo vrijeme pitam zašto tolike količine prolaze mimo burze a firma se hvali transparentnošću.
Transparentnije je poslovanje Milorada Dodika[censored]
hknezic: ” Ako gledamo da je cijena dionice Ingre prije godinu dana bila 4.000 kn, a danas je 53.100, i da ju je po toj cijeni kupio mirovinski fond PAZI[cool] od Uprave društva u dogovorenoj transakciji[wink]. Ne znam kako bih ovo komentirao, šta nisu kupili od ostalih dioničara, pardon “MALIH” dioničara, koji imaju zadane naloge na burzi, tko je tu oštećen? ” Ovoliko glupi post nisam vec duze vrijeme procitao. Sjedi, vrati se u kladionicu. Nisu za tebe dionice. Pa sta po koliko je Uprava kupovala, mogao si i ti na burzi prije 2 godine po 4000 kn i sada prodati po 52,000. Majko mila kakvih likova ima na ovom forumu.
U potpunosti se slažem kolega.
http://www.poslovni.hr/65050.aspx
” Intenzivni infrastrukturni investicijski ciklus gradnje cesta država bi trebala prenijeti na gradnju željezničke i elektroenergetske infrastrukture što bi se na tržištu moglo reflektirati kroz dobre performanse tvrtki naslonjenih na ovaj sektor bilo kao izvođače, bilo kao dobavljače. Građevinski sektor, smatra Stojić, ostat će atraktivan “[thumbsup]
http://www.poslovni.hr/65064.aspx
” Investicijski ciklus ćemo nastaviti, ali oslanjajući se sve više na privatne partnere, i to ne samo putem JPP-a, nego i, primjerice, suradnjom da nam oni prepuste zemljište za društvene objekte u naseljima koje grade. Privatnici su dobrodošli, ali samo ako se pridržavaju prostornih dokumenata i svih procedura. “[cool]
ja se nadam da ce nam Ingra početkom nove godine zaželjeti uspjesnu novu godinu novim, dobrim vijestima
Pleso, 212 mil. EUR.
e to bi bilo lijepo.
A tek lova od IPO-a .
Treba nesto i kupiti..
a jel netko zna kaj se dogadja sa SLavonskim brodom i biodizelom i jel tamo ima nekih dodatnih dobrih vijesti
http://www.poslovni.hr/52150.aspx
Pleso, 212 mil. EUR. e to bi bilo lijepo. A tek lova od IPO-a . Treba nesto i kupiti..
[color=blue]Starije vijesti[/color]
[color=blue]Novi putnički terminal u Zračnoj luci Zagreb za 212 milijuna eura[/color]
Puno vijesti, a ignorirate rasprodaju od strane Uprave. Loše je to.
Oni najbolje znaju da li dionica vrijedi ili ne. Ostoja ih školovao.
Puno vijesti, a ignorirate rasprodaju od strane Uprave. Loše je to. Oni najbolje znaju da li dionica vrijedi ili ne. Ostoja ih školovao.
Kolega to nije bila rasprodaja, nego ulazak mirovinskih fondova.
Ostoja je prodao dionice g. Oppenheim-u u 11 mjesecu 2006.g za iznos od oko 1500kn po komm kada se njima trgovalo po 7500kn.