Ostade 750H bez dionica [thumbsup]
Bi je to zadnji blef prije nove objave.
Jordan ili Irak?
Vidim da ima dioničara koji vjeruju da će kupiti pozamašnu brojku dionica na 1 i 2 kn a isto tako i par većih po 15.000 i 17.000 komada na 5,61, vjeruju li oni u da će postat INGRAŠI ili imaju neku drugu ulogu!?
[bye]
joooj pa tebi fale čak i osnove prika! znaš, za ugovore o radovima se isplaćuje avans… [bye]
Da, onekad se plaća avans…ali se i traži bankarska garancija za plaćena sredstva!
Prilično glup pokušaj rušenja cijene za par lipa zarade na trejdu…. Ingra je jučer dobila posao od preko 200 milijuna kuna (30,7 milja EUR), a uskoro očekujemo i info o deblokadi računa. Pošto ćete onda plaćati Ingru vi koji ste je sad na silu pokušali rušiti??? I dokle ste je mislili stjerati, na 6 kn kao da jučer nije objavljen veliki posao??? nevjerojatno koje je to rezoniranje….
ovdje samo jedno vrlo važno pitanje :
je li ingra dobija ukupan iznos od 30 mil eur ili samo dio toga kolača ?
jer , ako je dio toga kolača , onda će joj trebat 10-ak ovakvih poslova .
Hoće li me više neko pokupiti na 6,57? Očistio sam vam oko 2000 kom pa dajte i vi malo, još 6500 i ja zadovoljan. Hvala.
Prilično glup pokušaj rušenja cijene za par lipa zarade na trejdu…. Ingra je jučer dobila posao od preko 200 milijuna kuna (30,7 milja EUR), a uskoro očekujemo i info o deblokadi računa. Pošto ćete onda plaćati Ingru vi koji ste je sad na silu pokušali rušiti??? I dokle ste je mislili stjerati, na 6 kn kao da jučer nije objavljen veliki posao??? nevjerojatno koje je to rezoniranje….
ovdje samo jedno vrlo važno pitanje :
je li ingra dobija ukupan iznos od 30 mil eur ili samo dio toga kolača ?
jer , ako je dio toga kolača , onda će joj trebat 10-ak ovakvih poslova .
[/quote]
Kako će dobit cijeli iznos kad nemaju ni lopatu, a kamoli neku operativu?! To je čisti inženjering. Ugovore i podugovore i razlika ostaje njima. Normalno, rizik snose sami.
Željko zahvaljuje svima koji su imali razumijevanja za privremenu stabilizaciju cijene,
samo napominje da je i ona kao i većina informacija o Ingri, poslovna tajna,
najljepše je kupovati tajanstvene dionice biti će zaključak njegovog Plana
Kako je ovo dobra i pouzdana igra. Stavim na ask 15000 a na bid nekoliko niskih naloga i hop…odmah mi daju. pomaknem se na asku i bidu niže i opet mi prodaju. Hvata neka jeza kad se na asku vidi preko 10 000… [lol]
joooj pa tebi fale čak i osnove prika! znaš, za ugovore o radovima se isplaćuje avans… [bye]
Da, onekad se plaća avans…ali se i traži bankarska garancija za plaćena sredstva!
[/quote]
ma o čem ti pričaš? garancije se dostavljaju pri prijavi na natječaj (za ponudu) te kad su pobijedili na natječaju, a prije samog potpisa ugovora (za izvođenje posla).