INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bog sve vidi, pa čak i ovo racionalno ulaganje. PA kupili su ispod tržišne cijene ovoliku količinu , treba im čestitati a uložili u najatraktivniji sektor.

http://www.bankamagazine.hr/dnevnevijesti/hrvatsko-trziste-dionica-treba-znati-da-je-20-veliki-uspjeh

” U 2008. građevinski sektor ostaje jedan od najatraktivnijih na tržištu dionica “[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ides:

janlana: ” KRENULO ME DANAS , KRENULO ! Odem na kavu sa 53 i vratim se na 55,8 . Da odem još jednom danas kolege ? ” jesi to otišo pa je palo na 52k?”

Ajde ne zezaj me, danas sam ujutro dokupio još 1 komad, i to je to,taman se vratio u prijašnje stanje.
Još mi nedostaje jedan komad.

Inaće kome nije jasno, ovakvi ogromni blokovi normalno da idu po što nižoj cijeni zbog troškova.
Zanima me samo tko je prodao , a tko kupio.
Da nije trezor?

ja sam nov na trzistu kapitala pa bi me zanimalo u cemu je tajna ako se radi dokapitalizacija gdje dionica kosta 37 000 kuna (ne sjecam se tocno), da se onda kupuje u trezor po 50 000 kuna?

sto je vazno pri trgovanju dionicama?

Trezor nije kupovao po 50 000 kuna , već 1 dan po 47 ili 48 000 ne sjećam se više.
Jednostavno branjenje cijene ako trezor pretpostavi da je dionica pala nerealno nisko ( a to je tada bio slučaj ). Kao što vidimo dobro su napravili , jer je cijena ovih dana oko 53 000.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

imate li mozda neku preporuku?

sto je vazno pri trgovanju dionicama?

Imam. Ne kupovati na temelju preporuka sa raznih foruma. Svak druka svoje.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Izgleda da ću morati promijeniti mirovinski fond!

Imam. Ne kupovati na temelju preporuka sa raznih foruma. Svak druka svoje.

Istina, [cool]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Izgleda da ću morati promijeniti mirovinski fond!

Zasto gubit vrijeme? Koja je razlika oces li ostati bez penzije u fondu X ili fondu Y?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

hknezic: ” Izgleda da ću morati promijeniti mirovinski fond! ” Zasto gubit vrijeme? Koja je razlika oces li ostati bez penzije u fondu X ili fondu Y?

Mirovinski fondovi znaju najbolje gdje investirati i koliko dugo, naprosto, istina je, da Ingra ima potencijala za zdrav rast i napredak, a to dokazuje i sama vlasnička struktura.

[color=blue]Ne znam, ali jeste li primjetili da će se početkom iduće godine raspisati natječaj za obnavljanje terminala zračne luke Pleso,te cjelokupnog objekta, a investicija je vrijedna oko 212 milijuna eura[/color]?!

Ako gledamo da je cijena dionice Ingre prije godinu dana bila 4.000 kn, a danas je 53.100, i da ju je po toj cijeni kupio mirovinski fond PAZI[cool] od Uprave društva u dogovorenoj transakciji[wink].

Ne znam kako bih ovo komentirao, šta nisu kupili od ostalih dioničara, pardon “MALIH” dioničara, koji imaju zadane naloge na burzi, tko je tu oštećen?

deimos: ” hknezic: ” Izgleda da ću morati promijeniti mirovinski fond! ” Zasto gubit vrijeme? Koja je razlika oces li ostati bez penzije u fondu X ili fondu Y? ” Mirovinski fondovi znaju najbolje gdje investirati i koliko dugo, naprosto, istina je, da Ingra ima potencijala za zdrav rast i napredak, a to dokazuje i sama vlasnička struktura. [color=blue]Ne znam, ali jeste li primjetili da će se početkom iduće godine raspisati natječaj za obnavljanje terminala zračne luke Pleso,te cjelokupnog objekta, a investicija je vrijedna oko 212 milijuna eura[/color]?!

A baš sam htio pitati , kada ide natječaj.
Kako ide ona reklama VIP-a, baš je dobra…to mali , TO!![thumbsup]

@hknezic

Hvala što si nam to priopčio.Mislim da je to jako važno, i na tome smo ti zahvalni od srca.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ako gledamo da je cijena dionice Ingre prije godinu dana bila 4.000 kn, a danas je 53.100, i da ju je po toj cijeni kupio mirovinski fond PAZI[cool] od Uprave društva u dogovorenoj transakciji[wink]. Ne znam kako bih ovo komentirao, šta nisu kupili od ostalih dioničara, pardon “MALIH” dioničara, koji imaju zadane naloge na burzi, tko je tu oštećen?

Nitko tu nije oštećen, dapače odlično za samu strukturu imatelja dionice ove kompanije.
Ako Vam se ne sviđa, slobodno prodajte dionice na burzi.

New Report

Close