Nego kolega, jel piše da je to novi posao ili da je dio toga od 56 mil? Sve ti piše, samo trebaš pročitat.
Pročitao sam kolega piše "novim ugovorom" da ti slovkam ili možeš i sam
Sam ovaj posao ne znači tako puno dok se ne deblokira račun…ali s druge strane, zapitajte se svi koliko će vrijediti dionica Ingre s ovim poslom + kad se deblokira račun.
A sva ova drukanja za gore ili dolje su više nego jadna.
@kanabis
radi se o vojsci, njima je sve vojna tajna
Alžirska vojska je izrazito moćna, ima podmornice klase Kilo, Su-30 lovce i tako dalje, nije to smeće od hrvatske vojske gdje vuku MIG 21 traktorom po Zagrebu da bi ga izložili , zato je i top secret projekt.
Naravno, moraju generali negdje odsjest
burekdžije ne shvaćaju koliko vrijedi ovaj posao. Nije to samo 220 000 000 kuna već i reputacija za nove poslove. Kupovaće današnji prodavači i preko 8. Rakao sam prije par dana da ćete kupovati i preko 7 i evo to se i dešava. Pametni kupuju i čekaju uzeti više a ne samo burek.
ovih 30 m eur znaci, poznavajuci ingrinu ucinkovitost u zadnje 3 god gdje na 1 kn prihoda ide 1,5 kn rashoda- 30 m eur prihoda, 45 m eur rashoda, znaci gubitak od 15 m eur; i onda ce usred ugovora priznati da su nesposobni za izvrsiti svoj posao kao u makedoniji
nista im ti oposlovi ne vrijede kad se blokada svakim danom povecava…. brojka je vec sada prestrasna, tako da nije ni cudo da je vec 20 dana racun blokiran…
a krajem tjedna se ocekuje vijest o neuspjesnom restrukturiranju…a slijedeci tjedan jos jedna bombasticna vijest o nemogucnosti ispunjavanja obveza ….
Ma neka investitor bude tajan koliko želi samo neka daje poslove i potpisuje ugovore. Vidim neki su pisali da su prodali i zaradili a do jučer su pljuvali po ingri da to ide na 4. I što sada reći o tim ljudima. Zaradili su koju kunu ali su izgubili ljudskost. Bljak.
ovo je nevjerojatno! firma iz 1. kotacije pa neće reći s kime je potpisala ugovor i za gradnju čega??!? a mi im trebamo vjerovati na riječ da je tome tako?!?! ja ovoj upravi više ništa ne vjerujem, a sad sve više sumnjam jesu li ikakav ugovor uopće potpisali!
račun Ingre je i dalje blokiran, a oni "objavljuju" posao za koji nitko ne može provjeriti je li uopće potpisan i s kime?!?
a svaki kvartal novi i novi gubici !!!! [angry]