Opet top secret.Ova INGRA kao da radi za CIA.
Možda gradi nuklearku u Iranu? [rolleyes]
[/quote]
Izgleda da to nikog ne zanima…niti je rečeno za koga se gradi niti gdje…naravno nije rečeno ni jel primljen predujam i jesu li priložili bankovne garancije…ništa nije rečeno…samo 30 miljona, da raja zaboravi na ostale peripetije [smiley]
Pa kako Vas nije više sramota cijelo vrijeme tražiti razloge zašto INGRA ne treba rasti.
Ne valja kad potpiše ugovor, a vala ne valja ni kad nema posla, dajte se gospodo odlučite više…
Lp
Bliski istok ili Sjeverna Afrika?
Prema meni dostupnim podacima…sjevernojužna Ekvatorijalna Gvineja [smiley]
Ovo je najpodcjenjenija dionica na burzi.Samim tim i najperspektivnija za rast.Cijena je stvarno smiješna(stečajna) a dobivaju tolike poslove.Po meni za 2-3 g. dividenda će biti veća od sadašnje cijene,pa vi prodajite.Za one koji su se ponadali stečaja nema.
Vi što ste prodali, mogli ste i po 7,50 i više samo da niste požurili. Što kažete ???
bigfoot
MEGIDO1
http://www.zse.hr/userdoc…WnFqyVe0Q1wheSHO0Gg==.pdf
<="" p="">
Opet top secret.Ova INGRA kao da radi za CIA.
Možda gradi nuklearku u Iranu? rolleyes
<="" p="">
Izgleda da to nikog ne zanima…niti je rečeno za koga se gradi niti gdje…naravno nije rečeno ni jel primljen predujam i jesu li priložili bankovne garancije…ništa nije rečeno…samo 30 miljona, da raja zaboravi na ostale peripetije smiley
Ko leminzi, svi skupa u provaliju. [lol]
A kad je masa išta pitala?
Nego, jel lijepo stoji u obavijesti da je riječ o poslu koji je (navodno) sklopljen prošle godine!
A kako su sve info ukontane u cijenu, nek mi netko objasni radi čega rast od 20%?
A ovi što maštaju o cijeni od 100 kn, pa gospodo izračunajte tržišnu kapitalizaciju u tom slučaju i usporedite je s tržišnom kapitalizacijom iz 2007. Tek toliko od mene.
Evo do 6,80 imate 55 tiusća komada pa udrite kad ste toliko pametni.
To su projekti za vojsku u Alžiru, koji ste vi telci svaki dan drukate na pad a ne znate što govorite.
bravo uprava bravo ingra!!!!!!!!!! a tek dolazi naj veče izneneđenje; uživajte i nemojte se zaletiti samo za sitno!
Pa kako Vas nije više sramota cijelo vrijeme tražiti razloge zašto INGRA ne treba rasti.
Ne valja kad potpiše ugovor, a vala ne valja ni kad nema posla, dajte se gospodo odlučite više…
Lp
Odlučili smo…ne valja…i gotovo [smiley]