INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/KGsWnFqyVe0Q1wheSHO0Gg==.pdf

Opet top secret.Ova INGRA kao da radi za CIA.
Možda gradi nuklearku u Iranu? [rolleyes]
[/quote]
Izgleda da to nikog ne zanima…niti je rečeno za koga se gradi niti gdje…naravno nije rečeno ni jel primljen predujam i jesu li priložili bankovne garancije…ništa nije rečeno…samo 30 miljona, da raja zaboravi na ostale peripetije [smiley]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Pa kako Vas nije više sramota cijelo vrijeme tražiti razloge zašto INGRA ne treba rasti.
Ne valja kad potpiše ugovor, a vala ne valja ni kad nema posla, dajte se gospodo odlučite više…
Lp

Bliski istok ili Sjeverna Afrika?

Prema meni dostupnim podacima…sjevernojužna Ekvatorijalna Gvineja [smiley]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews%5Btt_news%5D=167384&tx_ttnews%5BbackPid%5D=23&cHash=6b48feab37

I very much love INGRA !!

Ovo je najpodcjenjenija dionica na burzi.Samim tim i najperspektivnija za rast.Cijena je stvarno smiješna(stečajna) a dobivaju tolike poslove.Po meni za 2-3 g. dividenda će biti veća od sadašnje cijene,pa vi prodajite.Za one koji su se ponadali stečaja nema.

Vi što ste prodali, mogli ste i po 7,50 i više samo da niste požurili. Što kažete ???

neće uvijek biti ovako.

bigfoot

MEGIDO1

http://www.zse.hr/userdoc…WnFqyVe0Q1wheSHO0Gg==.pdf
<="" p="">

Opet top secret.Ova INGRA kao da radi za CIA.
Možda gradi nuklearku u Iranu? rolleyes
<="" p="">

Izgleda da to nikog ne zanima…niti je rečeno za koga se gradi niti gdje…naravno nije rečeno ni jel primljen predujam i jesu li priložili bankovne garancije…ništa nije rečeno…samo 30 miljona, da raja zaboravi na ostale peripetije smiley

Ko leminzi, svi skupa u provaliju. [lol]
A kad je masa išta pitala?

Nego, jel lijepo stoji u obavijesti da je riječ o poslu koji je (navodno) sklopljen prošle godine!
A kako su sve info ukontane u cijenu, nek mi netko objasni radi čega rast od 20%?

A ovi što maštaju o cijeni od 100 kn, pa gospodo izračunajte tržišnu kapitalizaciju u tom slučaju i usporedite je s tržišnom kapitalizacijom iz 2007. Tek toliko od mene.

..ide ove ture barem do 9kn…

Evo do 6,80 imate 55 tiusća komada pa udrite kad ste toliko pametni.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

To su projekti za vojsku u Alžiru, koji ste vi telci svaki dan drukate na pad a ne znate što govorite.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

bravo uprava bravo ingra!!!!!!!!!! a tek dolazi naj veče izneneđenje; uživajte i nemojte se zaletiti samo za sitno!

Pa kako Vas nije više sramota cijelo vrijeme tražiti razloge zašto INGRA ne treba rasti.
Ne valja kad potpiše ugovor, a vala ne valja ni kad nema posla, dajte se gospodo odlučite više…
Lp

Odlučili smo…ne valja…i gotovo [smiley]

New Report

Close