S400 @ onda ne kukaj..nego uzivaj u svom stavu… [tongue] [smiley]
Izvoz, izvoz i samo izvoz. Hrvatska je premalo tržište.
200 000 000 kn nije loš posao, ovu firmu teba rasteretiti Arene i dati joj da puni proračun kroz izvozni inžinjering, što je radila u Jugoslaviji.
a svaki ce cas i vijest o odblokiranju racuna
230 milijuna kuna, koji je hrvatski građevinar dobio toliki posao vani, samo dobivaju u Hrvatskoj na ovom kriminalnom tržištu koji je kao i sama ova burza. Izgleda da je uletio HBOR. Vidimo se na 10 kn.
burekdžije ne shvaćaju koliko vrijedi ovaj posao. Nije to samo 220 000 000 kuna već i reputacija za nove poslove. Kupovaće današnji prodavači i preko 8. Rakao sam prije par dana da ćete kupovati i preko 7 i evo to se i dešava. Pametni kupuju i čekaju uzeti više a ne samo burek.
Ovim putem bi se htio zahvaliti Upravi Ingre na proslijeđenim mi točnim i iskrenim informacijama.
Iskrene čestitke i samo naprijed po zacrtanome planu. Svaka čast Upravi !!
LP svim djelatnicima Ingre !! [thumbsup]
P.S: Za forumaše….ovo nije sve i manite se (pojedinci) stečaja i blokade računa… pitanje je dana – sati !! [thumbsup]
S400 @ Ajme koja bijeda od ljudi, svi su bili out i sad mole boga da padne da kupe jeftinije.
I ti im se pridruži!
Čestitam imaocima, nažalost nisam među njima. I ja mislim da će do kraja tjedna na 10 kn. Ovo je ipak smiješna cijena a dobivaju se ovakvi poslovi. Naravno da je cijena dionice 100 kn trebao bi posao od 300 mil eura da dionica skoči. Ali kod cijene od 6 kn ovo je jaaaako velik posao. Mislim da to mnogi zanemaruju.
LP
@ torpedo
Kolega ipak se nisam toliko srozao da drukam na pad jer po meni samo rast i ekspanzija donose svjetlu budućnost,a ne drukanje na pad i zazivanje stečaja i patnji drugih, al očito vi to ne razumijete.
Realan komentar kolege Lojtre. Lijep pozdrav.