INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

S400 @ onda ne kukaj..nego uzivaj u svom stavu… [tongue] [smiley]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Izvoz, izvoz i samo izvoz. Hrvatska je premalo tržište.

200 000 000 kn nije loš posao, ovu firmu teba rasteretiti Arene i dati joj da puni proračun kroz izvozni inžinjering, što je radila u Jugoslaviji.

a svaki ce cas i vijest o odblokiranju racuna

disclaimer: ovaj post nije nagovor na kupnju ili prodaju, vec je izraz osobnog misljenja

230 milijuna kuna, koji je hrvatski građevinar dobio toliki posao vani, samo dobivaju u Hrvatskoj na ovom kriminalnom tržištu koji je kao i sama ova burza. Izgleda da je uletio HBOR. Vidimo se na 10 kn.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

burekdžije ne shvaćaju koliko vrijedi ovaj posao. Nije to samo 220 000 000 kuna već i reputacija za nove poslove. Kupovaće današnji prodavači i preko 8. Rakao sam prije par dana da ćete kupovati i preko 7 i evo to se i dešava. Pametni kupuju i čekaju uzeti više a ne samo burek.

neće uvijek biti ovako.

Ovim putem bi se htio zahvaliti Upravi Ingre na proslijeđenim mi točnim i iskrenim informacijama.
Iskrene čestitke i samo naprijed po zacrtanome planu. Svaka čast Upravi !!
LP svim djelatnicima Ingre !! [thumbsup]
P.S: Za forumaše….ovo nije sve i manite se (pojedinci) stečaja i blokade računa… pitanje je dana – sati !! [thumbsup]

I very much love INGRA !!

S400 @ Ajme koja bijeda od ljudi, svi su bili out i sad mole boga da padne da kupe jeftinije.

I ti im se pridruži!

Čestitam imaocima, nažalost nisam među njima. I ja mislim da će do kraja tjedna na 10 kn. Ovo je ipak smiješna cijena a dobivaju se ovakvi poslovi. Naravno da je cijena dionice 100 kn trebao bi posao od 300 mil eura da dionica skoči. Ali kod cijene od 6 kn ovo je jaaaako velik posao. Mislim da to mnogi zanemaruju.
LP

@ torpedo
Kolega ipak se nisam toliko srozao da drukam na pad jer po meni samo rast i ekspanzija donose svjetlu budućnost,a ne drukanje na pad i zazivanje stečaja i patnji drugih, al očito vi to ne razumijete.

Realan komentar kolege Lojtre. Lijep pozdrav.

…nemojte samo čekat NB i njegove…

DAJ PET !!!

Tržišna kapitalizacija 94 milijuna kuna, samo ovaj posao 230 milijuna. Pametnom dosta.

New Report

Close