INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

meni izgleda da je ova "vijest" o poslu sada plasirana da se netko iskipa jer bloaakda računa traje i traje….nešto ovdje smrdi i to jako [undecid]

Samo ste zaboravili da ovi što kupuju nisu jeleni i budale, jako su dobro upuceni šta rade i u kojem smjeru INGRA ide…..UP

Gospodo pripremite se…mislim da se ekipa sprema odraditi još jedan jači tobogan…dosta se skupilo ispod 7…sad samo treba odredit do kud to može…
Uglavnom prvo danas utvrđivanje na 7 kn,a onda par dana deri do kud ide,dok se iskrcavanje ne izvrši do kraja 🙂

ja sam prodao sve, hvala kupcima [thumbsup]

ne dajmo jeftino dionice, neka ih drugi rasprodaju i ruše cijene!

Bliski istok ili Sjeverna Afrika?

– cijela ingr.. [thumbsup]

Kolega nisi li ti nekidan sve prodao?

gotovo, balončina se ispuhuje…
a blokada ostaje [bye]

A kako li je sada tek onima što ih nagovoriše i prodaše od 6-5,5? UFFFF…

neće uvijek biti ovako.

bikovi su se zaletjeli u kupnju, ali su ih međedi sačekali i poklali na 7 kn [rolleyes]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ajme koja bijeda od ljudi, svi su bili out i sad mole boga da padne da kupe jeftinije.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Minus par tisuća na 7kn,kupljenih po 5,90-6,10 kn…možda zaheb, al ima se još toga za više razine :-),s ovom ingrom stvarno nikad neznaš 🙂

S400 @ prikljuci se u igranku [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@ inverter
Nisu baš svi ljudi na ovom svijetu beskičmenjaci i nule, po cijenu novaca uvijek ostajem pri svom stajalištu.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

New Report

Close