KRENULO ME DANAS , KRENULO !
Odem na kavu sa 53 i vratim se na 55,8 .
Da odem još jednom danas kolege ?
jesi to otišo pa je palo na 52k?
janlana: ” KRENULO ME DANAS , KRENULO ! Odem na kavu sa 53 i vratim se na 55,8 . Da odem još jednom danas kolege ? ” jesi to otišo pa je palo na 52k?
Ajde ne zezaj me, danas sam ujutro dokupio još 1 komad, i to je to,taman se vratio u prijašnje stanje.
Još mi nedostaje jedan komad.
Inaće kome nije jasno, ovakvi ogromni blokovi normalno da idu po što nižoj cijeni zbog troškova.
Zanima me samo tko je prodao , a tko kupio.
Da nije trezor?
Inaće danas je protrgovano preko 2 % ukupno izdanih dionica Ingre , red veličine to bi bilo kao da je na Ini prošlo oko 550 milijuna kuna u jednom danu.
Evo ga, gdje je trezor????[thumbsup]
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. OPPENHEIM IGOR 5.591 11,18 Osnovni račun
2. KOSTRENČIĆ MARIJAN – ANTUN 5.297 10,59 Osnovni račun
3. PBZ D.D. 3.616 7,23 Skrb. račun
4. TEHNIKA D.D. 3.012 6,02 Osnovni račun
5. LUDVIGER JASNA 2.679 5,36 Osnovni račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.198 4,40 Skrb. račun
7. ELEKTROPROJEKT D.D. 1.383 2,77 Osnovni račun
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 1.377 2,75 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 1.241 2,48 Skrb. račun
10. HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D. 1.142 2,28 Osnovni račun
Ukupno: 55,07
Nisam siguran , ali ako se ne varam blok transakcije imaju namiru do 10 dana, je li moguće da je danas 1 100 komada prodao trezor i da se odmah vidi u top 10?
možda nije blok nego direktni prijenos – nešto kao na VIRO jučer i već danas Robić nema,a vidi se novi u prvih 10
možda ugovorna preknjižba
nije
A sta je onda?
Evo ga, gdje je trezor????[thumbsup]
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. OPPENHEIM IGOR 5.591 11,18 Osnovni račun
2. KOSTRENČIĆ MARIJAN – ANTUN 5.297 10,59 Osnovni račun
3. PBZ D.D. 3.616 7,23 Skrb. račun
4. TEHNIKA D.D. 3.012 6,02 Osnovni račun
5. LUDVIGER JASNA 2.679 5,36 Osnovni račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.198 4,40 Skrb. račun
7. ELEKTROPROJEKT D.D. 1.383 2,77 Osnovni račun
Isprike što zlorabim temu, no imam pitanje za Ingraše;
Znate li što o ovoj “komšijskoj” firmi Elektroprojekt ?
Kopam po netu i na njihovim web stranicama je sve lijepo i ušminkano ali tražim informacije o ugovorenim poslovima a toga je jako malo[sad]
Čini mi se prilično neambiciozna firma i bez osjećaja (ili interesa )za burzovno trgovanje njihovim dionicama.
Članovi Uprave i NO Ingre otpustili 1.100 dionica
Ingra je danas obavijestila Zagrebačku burzu o otpuštanju dionica od strane članova Nadzornog odbora i Uprave. Tako su zaprimljene obavijesti da je član Nadzornog odbora Marijan Kostrenčić otpustio 380 dionica Ingre. Od strane Uprave, Igor Oppenheim otpustio je 500 dionica, dok je Jasna Ludviger otpustila 220 dionica. Navedene dionice čine 2,2 posto temeljnog kapitala Ingre i isto toliko glasova na Glavnoj skupštini. Dionice su otpuštene 18. prosinca temeljem prijavljene blok transakcije na Zagrebačkoj burzi, u korist stjecatelja Raiffeisen obveznog mirovinskog fonda.
Vidim da moj mirovinski fond ulaže i za mene !
Lijepo , Lijepo od njih .
Hvala im !
Još po koja desetica privat i u mirovini bi mogo ko japanci , put oko svijeta !
OTPUŠTANJE dion Uprave i čl. NO =1100 kom
krasna sinhronizirana akcija
Jako interesantno, kako su se uspjeli dogovorit,
nadam se da Mir fond -Reiffesen nije mašina za pranje novca kao što je to bila HYPO za Zagorca
O Bože vidiš li ti to, gdje ste DORH I USKOK, gdje si G-đo Šima Karsić pa po tvojoj izvršenoj reviziji pretvorbe
2002-ge, ukrali su cca 15 mil. DM=7,5 mil Eura