to smo mislili i na 30 kn …i na 20 kn…i na 10 kn…i na 8 kn…. [bye]
[/quote]
Pa da sjećam se! Pa ste onda mislili na 4 da će na 2, pa bi na 2 mislili da će na 1, na 1 bi mislili da će na 0,5. A ono ošlo na 4 x 3 = 12 i kusur kuna. Tko god je ovdje nešto mislio više nije sposoban za razmišljanje.
[/quote]
tko je skuzio na vrijeme i prestao trazit konacno dno i zamarat se sa tim nije u golemim gubicima..
ja sam se isto trpao oko 40 kn na tzv. dvostrukom dnu ,kad ga je treci put probilo…rezi i bjezi glavom bez obzira sa cca 10% minusa ..prva kupnja nakon toga mi je bila na cca 8 kn , i vozimo se vozimo od tada ,di je dno ,dali je dno, kad ce vrh , moze i na kunu moze i na 100 kn… -HEBE MI SE ZIVO ..
kad prije par mjeseci nije bilo love za otkup obveznica, dionica je pala sve do 3,80 kn….sad je već preko 10 dana blokiran račun Ingre, ne mogu nikome ništa plaćati, a mali ulagači na burzi plaćaju ovu dionicu preko 6 kn! nevjerojatno…
sjećam se MAGME i istih priča na 6 kn kako sad brzo ide odbijanac, samo što nije…a završila je na 0,75 kn i samo je pitanje kad će prerezati tanku nit o kojoj visi ugasiti firmu
hoću reći, nevjerojatna je nonšalantnost pojedinaca koji nagovaraju druge na kupnju ove turbo rizične dioniceIngre jer sad su po meni puno veće šanse da odu na 0 nego na 10 kn
@ salus
Magma nema nikakvu imovinu dok INGRA ima Arenu, upravnu zgradu i Lapadske dvore od nekretnina, kao i nekretnine u Makedoniji i 160 milijuna kuna prebačenih na 2016 godinu tako da je ova tvoja usporedba zlobna i u pokušaju daljnjeg rušenja cijene.
Ove rasprave na Ingri su bespotrebne.Ingra će propast ili opstat to dvoje je jedino izgledno.Treće nema
a sad tko ima muda može i zaraditi.Pamet na ovoj dionici ne vrijedi.Samo sreća i ono drugo da nebudem prost.
Pozdrav
… split je profitira na redu je zagreb… http://www.index.hr/vijesti/clanak/kakav-poklon-vlada-splitu-darovala-spaladium-arenu-nitko-ne-zna-sto-s-njom/616726.aspx …
… split je profitira na redu je zagreb… http://www.index.hr/vijesti/clanak/kakav-poklon-vlada-splitu-darovala-spaladium-arenu-nitko-ne-zna-sto-s-njom/616726.aspx …
ako ode Ingra u stečaj, dobit će grad Zagreb i RH Arenu besplatno, samo da je održavaju jer nitko drugi neće imati interesa za to [rolleyes]
@ salus
Magma nema nikakvu imovinu dok INGRA ima Arenu, upravnu zgradu i Lapadske dvore od nekretnina, kao i nekretnine u Makedoniji i 160 milijuna kuna prebačenih na 2016 godinu tako da je ova tvoja usporedba zlobna i u pokušaju daljnjeg rušenja cijene.
… i 500 mil kuna ugovoreni poslova…
kad prije par mjeseci nije bilo love za otkup obveznica, dionica je pala sve do 3,80 kn….sad je već preko 10 dana blokiran račun Ingre, ne mogu nikome ništa plaćati, a mali ulagači na burzi plaćaju ovu dionicu preko 6 kn! nevjerojatno…
sjećam se MAGME i istih priča na 6 kn kako sad brzo ide odbijanac, samo što nije…a završila je na 0,75 kn i samo je pitanje kad će prerezati tanku nit o kojoj visi ugasiti firmu
hoću reći, nevjerojatna je nonšalantnost pojedinaca koji nagovaraju druge na kupnju ove turbo rizične dioniceIngre jer sad su po meni puno veće šanse da odu na 0 nego na 10 kn
[/quote]
E moj salus, a tko Vas je tjerao da prodate na zadnjem dnu, odnosno na 4 kune. Sigurno Vam se poslije "vrtjelo" u glavi kada je u kratkom roku "odlepršala" na 12,xx kuna.
Ovdje je sve moguće i 0 i 10 u kratkom roku. Iako osobno mislim da je slijedeći vrh daleko iznad posljednjeg od 12,xx kuna.
Ekipa je trenutno "pretovarena", zato dionica i ne pada, nego se još pomalo stiska i stiskat će se sve do konkretnih vijesti. Na Vašu žalost pozitivnih. Naravno da će te me nazvati drukerom, a to i očekujem od onih koji ovdje tobož nezainteresirano "oblijeću". "Gdje ima strvine, i lešinari se kupe!" U ovom slučaju fali im ono glavno "muda", pa makar i od labuda. Ista situacija kao i na zadnjem dnu.
Al ga drukam, sve u 16-est!
@ salus
tim bolje ,bar se imaju vjerovnici od cega naplatit [shocked] p.s. imam nesto ovih papirica …
[/quote]
E moj salus, a tko Vas je tjerao da prodate na zadnjem dnu, odnosno na 4 kune. Sigurno Vam se poslije "vrtjelo" u glavi kada je u kratkom roku "odlepršala" na 12,xx kuna.
Ovdje je sve moguće i 0 i 10 u kratkom roku. Iako osobno mislim da je slijedeći vrh daleko iznad posljednjeg od 12,xx kuna.
Ekipa je trenutno "pretovarena", zato dionica i ne pada, nego se još pomalo stiska i stiskat će se sve do konkretnih vijesti. Na Vašu žalost pozitivnih. Naravno da će te me nazvati drukerom, a to i očekujem od onih koji ovdje tobož nezainteresirano "oblijeću". "Gdje ima strvine, i lešinari se kupe!" U ovom slučaju fali im ono glavno "muda", pa makar i od labuda. Ista situacija kao i na zadnjem dnu.
Al ga drukam, sve u 16-est!
[/quote]
14,50kn MARGIN!
… dakle možemo očekivati naslov u medijima … Vlada i grad ZG uštedjeti će milione eura prijevremenim otkupom arene ZG ….u nastavku … vlada i grad zg su zahvalili građevinskoj kompaniji Ingri što su im omogućili otkup arene ……………… to što nam nisu trebale o tom potom….
Kao se kretala dionica INGR u toku 90-tih koji su bili rasponi tamo negdje 1994, 95, 96- te?