Ovakav GAP vidljiv i na godišnjem grafu, o drugim mjesečnim, tjednim i …. neću ni komentirati, no da se netko z….o na bespotrebnu paničnu vijest, JE !!
P.S: Sad će GAP na 4 kn !! [thumbsup]
Tko danas nije kupio i neće…
Ovo je bila predivna vijest za ukrcaj..
Sretno ovima šta čekaju 4..
Ja utrpao sasvim dovoljno.
Vidimo se slijedeći tjedan a do tada vas pozdravljam.. [smiley]
ako danas ne skinu blokadu Ingra će se naći u još goroj situaciji jer neće moći izvršavati obveze niti na drugim gradilištima koja ima otvorena pa su moguće i nove naplate garancija i dodatne blkade računa…
a vi samo kupujte jer je palo par % [bye]
bestija2 @ sve nizi vrh i nize dno…i volumeni odgovaraju…oprez
inverter,do kraja ovog tjedna probijamo onaj otpor na 7.70 i dodirujemo 8 kuna pa lagani povrat na 7.70 i onda novi vrhovi
aha ,pa ti prognoziraj 3 vala unaprijed…dao sam dobronamjeran savjet jucer…
Kakve veze ima TEHNIČKA ANALIZA s današnjim padom cijene dionica?
Po meni, AMA BAŠ NIKAKVE.
Pobornik sam TA, ali u ovom slučaju ju je ne treba spominjati.
I koliko Vas je danas uteklo ? Povratak će te platiti malko skuplje!
Nije ova dionica za "strašljivce". Do 15.06.2012 smo iznad 12! Vaše dionice su prešle u "sigurnije ruke". Obećajem da ću ih paziti i maziti!
[thumbsup]
ajmo stecajni zakon u ruke i uciti koja su vam prava iz vasih mazenih i pazenih dionica! samo ih vi drzite!! cak ni vasih par tisuca kuna s kojima baratate nece pomoc da se ovo odrzi na zivotu.
pa kako vam vise nije neugodno, nakon svih neistina koje ste iznosili tu, i dalje nastavljate sa ovakvom retorikom u situaciji kada i firma sama javno priznala da je prici dosao kraj! A vi baratate sa nekim 15.6. Pa dajte pogledajte sto se dogadaja 15.5.!!!
a danas zaposlenicima Ingre trebale sjest place, sad kad i oni podignu bunu!! sa zaposlenicima koji rade, a ne primaju place nece firma dugo….stecaj jedina opcija i to je svima jasno….
I koliko Vas je danas uteklo ? Povratak će te platiti malko skuplje!
Nije ova dionica za "strašljivce". Do 15.06.2012 smo iznad 12! Vaše dionice su prešle u "sigurnije ruke". Obećajem da ću ih paziti i maziti!
[thumbsup]
ajmo stecajni zakon u ruke i uciti koja su vam prava iz vasih mazenih i pazenih dionica! samo ih vi drzite!! cak ni vasih par tisuca kuna s kojima baratate nece pomoc da se ovo odrzi na zivotu.
pa kako vam vise nije neugodno, nakon svih neistina koje ste iznosili tu, i dalje nastavljate sa ovakvom retorikom u situaciji kada i firma sama javno priznala da je prici dosao kraj! A vi baratate sa nekim 15.6. Pa dajte pogledajte sto se dogadaja 15.5.!!!
a danas zaposlenicima Ingre trebale sjest place, sad kad i oni podignu bunu!! sa zaposlenicima koji rade, a ne primaju place nece firma dugo….stecaj jedina opcija i to je svima jasno….
[/quote]
Plaće su već bile.
[rolleyes]
ako je ovo sa plaćama istina, bojim se da će Ingra uskoro u vječna lovišta…..
Mislim da je sad potpuno jasno da je ova uprava totalno nesposobna. Mjesecima očekujemo neki pomak, bar neku dobru vijest, bar da neki posao ugovore, a oni nas svako malo šokiraju sa lošim vijestima. Očito je da se tone sve dublje i dublje, agoniji nema kraja. Čak i ugovorene poslove nemogu odraditi do kraja. Razmislite malo kako se to odražava na ugled, još jedna mrlja i uteg za ugovaranje novih poslova.