INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako je ingra pala 35 na 5 kuna tako može i 5 porasti na 35 Kuna,zar ne?
to je ulozeni kapital x 7 [cool].
ma prošli su i ratovi tako prolazi i ovo loše razdoblje.

dan poslje sutra

Mnogo čemu sam se nasmijao ovdje, ali ovo je stvarno jedan od najsmješnijih postova.

Pogotovo mi se svidio dio da naše banke daju garancije građevinarima iz zemalja odakle su njihovi vlasnici. Znači npr jedna francuska firma (npr Alstom, pretpostavljam da je ona i manje unformiranim ulagačima poznata) dobije posao u nekoj zemlji i onda njen financijski direktor dolazi tražiti garanciju u Splitsku banku,a ne u SG u Parizu! Blago nama kad smo tako jaka država kad austrijske, talijanske, francuske i mađarske firme sve dolaze naše banke moliti za garancije! Ovim komentarom ste samo pokazali svoje nepoznavanje poslovanja sa garancijama….. garancije mora izdati banka iz sjedišta građevinara….

HBOR (skraćenica nije HABOR kako vi pišete već HBOR) će otkupiti Arenu? u sklopu kojeg programa financiranja? HBOR financira nove razvojne projekte! po čemu je Arena NOVI razvojni projekt?

inače ovi vaši komentari su u kategoriji onog najavljivanja na sva zvona u veljače da je Ingra dobila izgradnju zgrade ATPL….. da bi se onda pokazalo da ih ATPL nikad nije obiljno ni razmatrao…..

vi samo iznosite puste Ingrine želje koje se redovito pokazuju kao izmišljene…..

Previše sam vremena uložio u pisanje gornjeg teksta, većinu stvari ste pogrešno razumjeli, ne da mi se više pojašnjavati. Za Vas je bolje da ne posjedujete ovu dioncu, a i za nas je bolje da je ne posjedujete.
Što se tiče vremenskog horizonta, on nije dalek a to je 15.06.2012.
Pozdrav, uz dužno poštovanje!

daj bananko smiješan si, sad si umislio da si neki autoritet za Ingru, a GODINAMA ovdje prodaješ iste šuplje priče, još od kad je bila 40 kuna…pokrij se ušima i šuti….

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje!

The Story of ENRON…
Enron’s stock, worth nearly $90 a share a year ago, plunged into penny stock territory — closing down $3.50 to 61 cents — and some traders speculated that it might become worthless…
http://www.apfn.org/apfn/enron.htm

Pala je ona sa 400+ kuna na sadasnju cijenu.
Ali ako ces gledati koja je dionica najvise pala jer se isto tako moze i vratiti na staru cijenu, onda predlazem ulaganje u Magmu. Ili cak u Djakovstinu ili Transadriju. Znam da su ove dvije delistane ali mozda ces naci njihove dionice u Plavom Oglasniku ili barem na Njuskalu.

**** brisano ****
ako je magma pala sa 300 na kunu, onda može opet na 300, to je uloženi kapital x300,
zar ti to nije bolje, haha

Moj roso, moj roso…čuvaj novce…bit će ti žao poslije…

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Mnogo čemu sam se nasmijao ovdje, ali ovo je stvarno jedan od najsmješnijih postova.

Pogotovo mi se svidio dio da naše banke daju garancije građevinarima iz zemalja odakle su njihovi vlasnici. Znači npr jedna francuska firma (npr Alstom, pretpostavljam da je ona i manje unformiranim ulagačima poznata) dobije posao u nekoj zemlji i onda njen financijski direktor dolazi tražiti garanciju u Splitsku banku,a ne u SG u Parizu! Blago nama kad smo tako jaka država kad austrijske, talijanske, francuske i mađarske firme sve dolaze naše banke moliti za garancije! Ovim komentarom ste samo pokazali svoje nepoznavanje poslovanja sa garancijama….. garancije mora izdati banka iz sjedišta građevinara….

Kolega,
molim Vas recite nam koje su to naše banke? Jesu mozda Splitska banka, PBZ, Zaba, Hypo, Erste, Raiffeisen? Od kuda te naše banke moraju dobiti odobrenja za više stotina milijuna vrijedne projekte?

prejak je pritisak na prodaji jer su ogromne količine kupovane mjesecima na razinama 6-8 kn i na ovim razinama mnogima se isplati prodati. zato se kupci i boje krenuti prema gore jer znaju da bi morali kupiti stotine tisuća dionica da prijeđu 8 kn. tako se mnogi iskipavaju i na razini 7,5-7,7 kn što se vidjelo jučer u par navrata jer je iskrcano 50.000 komada po prosječno 7,51 kn

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Čuvaj novce roso ..zaista altruistički nema šta kolega Vatreni.
Vjerujem da ste dobronamjerni ako ništa drugo onda jer vam je teško gledat kako iz dana u dan raste a vi još niste kupili, a išli bi opet na Maldive, a to znači po vama mora dole. [lol]

Hvala na savjetima ja svoje ne prodajem do 15.06. dio a dio ću za koju godinu.
[smiley]

[yawn]

ps. prosijek mi je zadovoljavajući [wink]

Moj roso, moj roso…čuvaj novce…bit će ti žao poslije…
[/quote]
Bit će ti žao kad će vatreni kupovati po 4 kune. [thumbsup]

Pala je ona sa 400+ kuna na sadasnju cijenu.
Ali ako ces gledati koja je dionica najvise pala jer se isto tako moze i vratiti na staru cijenu, onda predlazem ulaganje u Magmu. Ili cak u Djakovstinu ili Transadriju. Znam da su ove dvije delistane ali mozda ces naci njihove dionice u Plavom Oglasniku ili barem na Njuskalu.
[/quote]
[lol] nebudi siguran da nebudeš ti nudio dionice ingre u plavom oglasniku!

dan poslje sutra

New Report

Close