Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
evo još preko 6.000 komada po bidu…nema više kupnje na 7,50 kn
Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi
Hehhehehe, panika, prisilno "kraćenje". Sve neki mali nalozi. Kome je ostao samo mastan papir sa mirisom bureka.
neće uvijek biti ovako.
Miša mu malog! Aj ponovno opalite po bidu, please!
Tko ima još hrabrosti da kupuje ovu "stečajušu"? [lol]
Uteći će vam preko 8, a možda bude i po 4 ! Dilema je velika! Što da radim? Pitaju se "burek- majstori?
[huh]
Slijedećih dana ,najkasnije do kraja mjeseca bit će puno iznimno značajne za ingr.
Strpljivo i hrabro. [smiley]
Nismo pokratili i nećemo još. [smiley]
Pa da nije lako pokratiti prosječnu sa 22 na 7.65…. [smiley]
Ja nisam ko birtić....
...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]
Ima li kakvih novih objava??? Hbor, novi poslovi, restrukturiranje, otpuštanje dionica???
Kolege gmaz, megidio, pozitiva…jel mislite a se tu nešto kuha?? Samo da ne ispari….
Ja nisam ko birtić....
...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]
Ima li kakvih novih objava??? Hbor, novi poslovi, restrukturiranje, otpuštanje dionica???
Kolege gmaz, megidio, pozitiva…jel mislite a se tu nešto kuha?? Samo da ne ispari….
Mislim da su se pojedinci previše zaletjeli na kupnju baš uoči pada ove dionice.