Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
koji je smisao, na ovako plitkom tržištu, drukati vrijednost dionice dok se ne srede najnovije političke napetosti EU zone koje će trajati najmanje narednih mj. dana?
Samo vi filozofirajte.
Ovaj mjesec će biti bingo za ingr.
koji je smisao, na ovako plitkom tržištu, drukati vrijednost dionice dok se ne srede najnovije političke napetosti EU zone koje će trajati najmanje narednih mj. dana?
Samo vi filozofirajte.
Ovaj mjesec će biti bingo za ingr.
[/quote]
Bingo je krenuo od 3,38…………………………………………..
neće uvijek biti ovako.
Koji posao je u pitanju?
nema nitko pojma, ali raste …..
drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !
Koji posao je u pitanju?
nikakav posao, očekuju program restrukturiranja…e sad je li to dovoljno za ovakav rast? [rolleyes]
nikakav posao, očekuju program restrukturiranja…e sad je li to dovoljno za ovakav rast? [rolleyes]
[/quote]
ja bih drugačije postavio pitanje – jeli (samo) ovakav rast dovoljan za to?
[/quote]
Rast nije posebno velik,ali jos nista nije ni objavljeno.Pravi rast mozemo tek ocekivat kad vidimo sto su smislili!
Ako pogledamo današnji graf trgovanja,nesto se probudilo poslije 14.30h! ! !
Lp!
solidan i volumen .moglo bi ovo visoko.Mrgud , gdje si ?
Prisutan duhom. Htio sam prije tri dana replicirati Cacconeu ali sam odustao, u svezi gubitka. Kada bih danas, jučer ili u petak prodao bio bih u plusu, no rano je !!
I kada – nekada prerano uđeš, brzim kraćenjem se uvijek može zaraditi, samo ako se zna i ako nema straha. Strah je davno prevaziđen a i znanja se ima više.
Tko ne vjeruje, ne mora, no od 4.5 sam pripremio copy/paste. Ingra je the best dionica u sastavu Crobexa !!
LP [thumbsup]
I very much love INGRA !!
. Ingra je the best dionica u sastavu Crobexa !!
LP [thumbsup]
je ..jos da imamo short selling .. [pray]
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak