INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa mislim ovo mi stvarno vec ide na k….
opet jos jedno otpustanje…. a da se Ingra ne udostoji reci o cemu je rijec…

Pa mislim ovo mi stvarno vec ide na k…. opet jos jedno otpustanje…. a da se Ingra ne udostoji reci o cemu je rijec…

Sve što trebate znati već znate.

TheStyx: ” Pa mislim ovo mi stvarno vec ide na k…. opet jos jedno otpustanje…. a da se Ingra ne udostoji reci o cemu je rijec… ” Sve što trebate znati već znate.

ti bi zaista trebao postati glasnogovornik INGRE s takvim izjavama

Pa mislim ovo mi stvarno vec ide na k….
opet jos jedno otpustanje…. a da se Ingra ne udostoji reci o cemu je rijec…

Neizvjesna politicka situacija. Uprava malo reducira rizik sto je po meni normalno. Pa nece sa dionicama u grob otici. Inace, nemam dionice Ingre niti me zanimaju u ovom trenu.

skype - ivek1234

haha ma sta bi uprava reducirala rizik, ma sta vam je? sta je njima 100 dionica kad ima 6000…kakvo smanjenje rizika molim vas…to su neka druga posla

posao se zove otkup dionica na koje članovi uprave imaju pravo

Obečaj, ništa te ne košta. stara hercegovačka

zašto ingra (članovi NO i uprave) otpuštaju toliko dionica?

haha ma sta bi uprava reducirala rizik, ma sta vam je? sta je njima 100 dionica kad ima 6000…kakvo smanjenje rizika molim vas…to su neka druga posla

A kome ce molim te na burzi istovariti 6k komada? Pa naravno da idu korak po korak……

skype - ivek1234

29. studenog 2007. godine g. Danijel Režek, Predsjednik Nadzornog odbora, otpustio je 150 dionica Izdavatelja.

Nije li ovaj prodao 100 komada neki dan?

A kome ce molim te na burzi istovariti 6k komada? Pa naravno da idu korak po korak……

pa nece nikada 6k komada rasprodavat na burzi, i nece ici nikakav korak po korak haha, pa to ce se malo potrajat kao prvo, kao drugo je skroz neisplativo i kao trece je jednostavno bezveze i nema smisla…pa oni ce jednostavno cekat da cijena dode negdje oko 100k i onda sve prodat nekim fondovima stranim ili nasim svejedno…i to ce bit cijeli paket, nece oni prodavat dasljnjih 10 god po 100 komada mjesecno…to ne postoji nigdje

….Ne..On nije prodao. “ONI” samo otpuštaju, a mi mali prodajemo…[undecid]

Moro bi napomenuti da na ovom forumu ima ljudi koji znaju ili misle da znaja nekakve povlaštene informacije, što je meni u najmanju ruku smješno al nebi to htio komentirat jer kad sam jednput htio načet temu marketing na ovo forumu me je popljuvo uz veliku pratnju cenzora koji su moje postove objavljivali nakon 3 sata…
Samo 3 stvari
1. gosp. Danći koji se istovara nema 6000 dionica dakokoš ima puno manje i to za oko 5000 hiljada bar tak kaže sda a sad vjerovatno blonid i ekipa znaju nekaj kaj mi neznamo i te ja bum nazval gluposti.
2. sa obzirom da je otpustil 250 dionica (uz ostatak ekipe koja se rješila sa firmom oko 580 kom) a imal je oko 1148 to vam po mojo matematici ispada oko 21 ili 22 posto ugrubo i nije sam malo rezanje portfelja al možda shorta jel nema pametnijeg posla, al dobro bumo vidli mozda je nadokupil danas (možeš misli) dalje izvucite sami kak bi išo natavak teksta
3. Bliži se godišnje zatvaranje koje će vjerovatno bit tak tak , ali naglašavam da je to ak bude tak naštimano.
Par strana prije dal sam post u kojem sam prokomentiro kaj mislim o tim stvarima tj u ove 3 točke pa se nebi ponavljo
Datum i sat kad je pisano radi cenzora 30.11.2007 14.33 h

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

New Report

Close