INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko zna, možda ??
http://www.hercegovina.info/vijesti/vijesti/bih/tri-hrvatske-tvrtke-na-natjecaju-za-autocestu-u-bih

daj mrgude…pa dvije stranice topica su nakrcane tim linkom , [angry]
[/quote]

A razlika izmeđe nerevidiranog i revidiranog za 2011 g.
15 milja manje gubitka a ovi prvi kvartal i uz gubitak je pozitivan pomak.
Poslovni prihodi porasli,operativna dobit je manja samo radi zbog troškova rezerviranja.
Sve u svemu ovo su 2 koraka naprijed koliko god vi pljuvači drukali.
Mislim da nas čeka puno svijetlija budučnost.

Pozdrav

bit će bolje................

kako je gubitak 20 milijuna kad je u izvješću 13 i nešto?
Možda glupo pitanje ali zanima me a spava sam na faksu na računovodstvu paa….

-20 milijuna kuna gubitka u 1. kvartalu je jako, jako loše….džaba sad ljepite linkove s nekakvim natječajima, FI je jedino mjerilo (ne)uspješnosti firme

A brate mili jeste se uskokodakali.. nisam kavu još popio, ovu vijest sam vidio, stavio.. pa muka je to..zato mi dajte ocjenu 100 i ne kritizirajte nego pomozite,,, izmislite nešto NOVO što ja neznam ,, i nisam gledao prethodne stranice namjerno inverteru jer su mi sve iste…lude kao i moji postovi !!
Aj u zdravlje, i j…e mi se za Mesića i Dodiga a sada i za autocestu !! [angry]

I very much love INGRA !!

DUGOTRAJNA FINANCIJSKA IMOVINA

Udjeli (dionice) kod povezanih poduzetnika 99.753.282 529.269.939
Dani zajmovi povezanim poduzetnicima 433.123.610 5.817.898

Molio bi ako netko zna zbog čega je došlo do ovih promjena. Nisu loše ali zašto?

neće uvijek biti ovako.

bestija2@ da, vidim da se trgaju za dionicu [tongue] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

A brate mili jeste se uskokodakali.. nisam kavu još popio, ovu vijest sam vidio, stavio.. pa muka je to..zato mi dajte ocjenu 100 i ne kritizirajte nego pomozite,,, izmislite nešto NOVO što ja neznam ,, i nisam gledao prethodne stranice namjerno inverteru jer su mi sve iste…lude kao i moji postovi !!
Aj u zdravlje, i j…e mi se za Mesića i Dodiga a sada i za autocestu !! [angry]

Ti kavu barem piješ…a ovima je nisu uspijeli čak ni donijeti…
Kako je Dodik oduševio Vidoševića: Sastanak završen prije nego što su konobari donijeli kafu
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/92957-kako-je-dodik-odusevio-vidosevica-sastanak-zavrsen-prije-nego-sto-su-konobari-donijeli-kafu.html
[thumbsup] [lol]

ni mesič ni dodik ne odlučuju o auto cesti nego evropske banke i javni natječaji zato ne laprd….

@Zizi
Živio mi brate 100 godina. Tako se piše, malo humora a ne kao pajdo inverter, napad iz zasjede i metak jedan !!
fuck !! [angry]

I very much love INGRA !!

bestija2@ da, vidim da se trgaju za dionicu [tongue] [lol]

Trgali su se tako i za DDJH na 22 pa vidi gdje je sada a ingra će zahebati sve i tebe i mene i većinu ostalih jer će narasti do razina o kojima mi sada možemo samo sanjati.

bit će bolje................

bestija2 @ usporedjujes kruske i pomidore [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kako je gubitak 20 milijuna kad je u izvješću 13 i nešto?
Možda glupo pitanje ali zanima me a spava sam na faksu na računovodstvu paa….

Novinari se zaigrali. Kako li je i zašto im je takva cifra ispala? Hmmm, kao nezna se.

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close