Ovaj što je skinuo plašljivca (nisam ja)od 13000kom sigurno ima info da je izvještaj katastrofa. [lol] Da vas vidimo tko će još biti hrabar pa se staviti na ask da straši.
I za ovo sam dobio 1 a vidite da sam u pravu a dali ste mi 1 i za moje upite o INGRINIM poslovima. Zašto? Pa samo sam pitao da mi se napiše onaj ko zna. Hehehe, ne odgovara vam istina haa? Posle izvještaja će znati svi, tada nije fora biti pametan.
@Megido1 kolega nemojte šta zamjeriti al vi sami danas raspravljate sa sobom. Čeka se izvješće,lip je dan popijte si kavu. Lp
HBOR
— Imamo dva načina: prvi je da razvijamo HBOR, jer nama za nastup u inozemstvu zapravo ne treba poslovna banka nego HBOR, koji je i zamišljen kao izvozna banka. Ingra trenutačno može ugovoriti poslove vrijedne nekoliko stotina milijuna eura u inozemstvu, što je za Hrvatsku sada izuzetno važno. HBOR je napravio velik korak naprijed počevši izdavati garancije, ali još uvijek u nedovoljnoj vrijednosti. Primjerice, trenutačno u Alžiru možemo ugovoriti 150 milijuna eura vrijedne nove poslove kada bismo bili u situaciji da HBOR može izdati toliko garancija. S druge strane, Irak će graditi kompletnu novu infrastrukturu, a Ingrine reference, kao uostalom i drugih hrvatskih poduzeća poput Končara, fantastične su u toj zemlji.
Vauuu 8 postova na ovoj stranici-stvarno saam pretjerao-neću više, obećavam.
Staviš poveznicu na zse i dobiješ 1, … bilo bi pohvalno da se ocjenjivači i potpišu.
Hahaha baš se vidi da ste uzbuđeni pred izvješće.
Filija, Filija još uvijek si dosadan. Prebaci se na neki novi nick iz tvog arsenala, ovaj Megido1 je već svima dop……o.
HBOR
— Imamo dva načina: prvi je da razvijamo HBOR, jer nama za nastup u inozemstvu zapravo ne treba poslovna banka nego HBOR, koji je i zamišljen kao izvozna banka. Ingra trenutačno može ugovoriti poslove vrijedne nekoliko stotina milijuna eura u inozemstvu, što je za Hrvatsku sada izuzetno važno. HBOR je napravio velik korak naprijed počevši izdavati garancije, ali još uvijek u nedovoljnoj vrijednosti. Primjerice, trenutačno u Alžiru možemo ugovoriti 150 milijuna eura vrijedne nove poslove kada bismo bili u situaciji da HBOR može izdati toliko garancija. S druge strane, Irak će graditi kompletnu novu infrastrukturu, a Ingrine reference, kao uostalom i drugih hrvatskih poduzeća poput Končara, fantastične su u toj zemlji.
evo kolega dao sam vam 100% na ovo da Vam malo popravim ocjene jer je i tu bilo 1.
A što se tiče teksta, sve je to teorija i svi se slažemo da postoje u teoriji mnoge mogućnosti, ali jedno je teorija drugo stvarnost i što će se stvarno napraviti i dogoditi.
Staviš poveznicu na zse i dobiješ 1, … bilo bi pohvalno da se ocjenjivači i potpišu.
[/quote]
hebale te ocjene…par ljudi imaju po 20 nickova pa svrsavaju s tim ocjenama hebo to ..gledaj kako cemo kupit ingr sto jeftinije [tongue]
Konačno je otvoren put ka 6 kuna.
Pogodak je bio za čistu peticu.