Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
E davno sam ja pisao K.P još 95-te, (niti jedna se nije pokrenula),, kralo se na veliko. Tada sam bio jedini i ništa nije vrijedilo. E onda jednoga dana, odi ti lijepo Mrgude u mirovinu, nije to za tebe. Bogme krađa se pojačala a K.P nema sve do prošle, tj ove godine. Sada se lijepo može zgrojiti 2 i 2. Od 90-te pa do 2010 .. punih 20 godina teških krađa. Da su se novci štampali dan i noć, nebi ih bilo dosta za pojedine SMRADOVE koji su se nakrali MIJ. Najgore u svemu tome što pojedince pošalju u tzv. zatvor na 2-3 godine s polugodišnjim odmorom a novci i dalje stoje negdje na računu u tko zna kojim bankama. Nego lijepo doživotnni a kada i ako vratiš lovu, tada izgon iz države da nebude socijalni slučaj na jaslama D.P !! [angry]
A ne tako davno si pisao i da neće na 7kn..
idući tjedan će bit bolje...
Prilika za dokup???
po smiješnim cijenama [thumbsup] [thumbsup]
Ja nisam ko birtić....
...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]
Moš mislit naloga za prodaju: 192,376, 280, 258… jel to možda izlaze sa cijelim portfeljem ili skraćuju poziciju? [embarass] [lol]
Opet isto. Shvaćam kada netko prodaje 5 ili više tisućica te tako skraćuje ili bježi ali ovo po par stotina komada je samo igrica malih. Trgovina na Ingri je postala vrtićka igrica rizika.
Ali i ovi što prodaju malo veće količine riskiraju previše.
neće uvijek biti ovako.
A ne tako davno si pisao i da neće na 7kn..
Ma rekao je da "NEĆE DOTAKNUTI 7"….i biti će u pravu…tako će protutnjati na 5 da praktički neće di dotaknuti 7 [thumbsup]
Ja nisam ko birtić....
...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]
Ovo više liči na silovanje cijene prema dole negoli pravo iskrcavanje. Smišljen plan ali koliko će se isplatiti jer je ask prešupalj da bi se vratilo žrtvovano.
neće uvijek biti ovako.
loše. sad će krenuti stop loss svih onih malih (a ima ih!) onih koji su nakrcali na 8, a nadali su se da će se odbiti snažno od 7. bit će uskoro reži i bježi nažalost.
Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)
Ovo se ne računa, netko mi je namjerno ovo podmetnuo.. čistih 7 kn … sad će to gore, ma samo što nije [angry]
I very much love INGRA !!
Ovo se ne računa, netko mi je namjerno ovo podmetnuo.. čistih 7 kn … sad će to gore, ma samo što nije [angry]
7 nije nikakva potpora….podesi bolje postavke na grafikonu … [smiley] zaboravljas na volumen
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
Mrgo priznaj da si ti kupio ovih 448 komada :)))
Inverter … volumen je tu argument da 8,00 kn nije potpora u rastu
...
loše. sad će krenuti stop loss svih onih malih (a ima ih!) onih koji su nakrcali na 8, a nadali su se da će se odbiti snažno od 7. bit će uskoro reži i bježi nažalost.
Pa to se događalo od 8 do 7. Ili se pak slažete samnom da se udruženo namjerno rušilo na malim prometima nebili se izazvala panika pa da se nakrcate do 6. Hmm neznam da li vam je dobar plan. Previše ste žrtvovali, izgubićete jer ćete u najboljem slučaju vraćati po istoj cijeni. Sjetite se rakete od 3,80 do 12,75. Mnogi su popušili a i opet će.
neće uvijek biti ovako.
Ja kupujem i kupujem nebih li smanjio ulaz, ali brate vi spuštate i spuštate dole,,,, dokle ?? [angry]
I very much love INGRA !!