INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da svi znaju "osim" Hanfe ;

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/190081/Pogledajte-tko-je-trgovao-dionicama-Ingre-pa-ce-vam-sve-biti-jasno.html

I što ste zaključili iz članka? Kad će nam HDZ vratiti tih 2 milijuna "izreketarenih" eura? Bit će to čista dobit….u bilansi [thumbsup]

HBOR dali prije ili nakon fi-a vidjet čemo
LP

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Branko Grčić: Hrvatska će u drugoj polovini 2013. postati malo gradilište

Autor/izvor: SEEbiz / Dnevnik.hr
Datum objave: 25.04.2012. – 20:05:09

ZAGREB – Prva lopata je zabijena, a do kraja lipnja očekujemo da će proći procesi javne nabave za polovicu projekata od njih 200, rekao je ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić za Dnevnik Nove TV.

Napomenuo je da će u ovome projektu biti zaposleno nekoliko tisuća ljudi te da će sve županije, a ponajviše one manje razvijene, imati koristi.

Istaknuo je da će od 200 projekata 90 biti na području Slavonije, 50 u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a 60 u ostatku zemlje. Kazao je da će projekti obuhvatiti i obnovu vrtića, škola, kulturnih domova, vodovodnih mreža…

Očekuje da će "Hrvatska malo gradilište" biti u drugoj polovici 2013. godine, no da sve ovisi o nama.

– Glavni posao nam je da potičemo sve potencijalne korisnike sredstava, sve ovisi o nama kada ćemo iskoristiti novac – naglasio je ministar govoreći o iskorištavanju EU fondova.

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Da je FI tako los, procurilo bi to, i vec bi bili negdje u negativnoj blokadi… [wink]

pogledaj izvjesce od VDKT koji ima poslova da i cijelu ingru zaposli pa je u minusu -2,7 mil kn
i sad zamisli ingru koja je zavrsila posao od 4 milje evra…
[/quote]

Ponestaje Vam vremena uzmite dok možete.

Planove i programe smo izradili i već u svibnju očekujemo niz natječaja koje ćemo završiti u mjesec dana. U lipnju očekujemo ‘lopate’ i u lipnju će početi prvo trošenje novca, a to znači i otvaranje radova i zapošljavanje i graditeljskih firmi i onih koji se bave prodajom opreme. A to znači i onaj rast koji je potreban da se dođe do 0,8 posto. To je realan rast i pokazat ćemo da je Vlada bila u pravu.

[/quote]
Vrijeme ce pokazat jer treba cekat.
Eno i bandic spominje ingru….

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Izgleda da svi znaju "osim" Hanfe ;

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/190081/Pogledajte-tko-je-trgovao-dionicama-Ingre-pa-ce-vam-sve-biti-jasno.html

I što ste zaključili iz članka? Kad će nam HDZ vratiti tih 2 milijuna "izreketarenih" eura? Bit će to čista dobit….u bilansi [thumbsup]
[/quote]

ne želim vam isto… no, da vam ne bi bio gubitak u bilanci od cca 80-90 milijuna kuna… priloženi navedeni dug + zatezne kamate + parnični troškovi…
http://www.business.hr/kompanije/ingra-opet-na-sudu-zbog-duga-od-6-2-milijuna-dolara-112048

a zadnju izjavu Bandića… nije potrebno komentirati… mislim, iako možda griješim… da će PR Pantovčaka… zbog xy razloga… možda još podosta toga pokušati iskopati…

HBOR???
jel to ovaj???
Vaš link

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

E davno sam ja pisao K.P još 95-te, (niti jedna se nije pokrenula),, kralo se na veliko. Tada sam bio jedini i ništa nije vrijedilo. E onda jednoga dana, odi ti lijepo Mrgude u mirovinu, nije to za tebe. Bogme krađa se pojačala a K.P nema sve do prošle, tj ove godine. Sada se lijepo može zgrojiti 2 i 2. Od 90-te pa do 2010 .. punih 20 godina teških krađa. Da su se novci štampali dan i noć, nebi ih bilo dosta za pojedine SMRADOVE koji su se nakrali MIJ. Najgore u svemu tome što pojedince pošalju u tzv. zatvor na 2-3 godine s polugodišnjim odmorom a novci i dalje stoje negdje na računu u tko zna kojim bankama. Nego lijepo doživotnni a kada i ako vratiš lovu, tada izgon iz države da nebude socijalni slučaj na jaslama D.P !! [angry]

I very much love INGRA !!

@vatreni1
Ništa tu vatro nije brutalno, to je živa istina – brutalno MIJ = (malo im je) ili nikada im nije dosta. No svemu dođe kraj pa i nedostižnima (pandorina kutija se OTVARA) !! [thumbsup]

I very much love INGRA !!

kako stvari stoje, danas će IMO definitivno biti testirana 7,00. a da li će krenuti konjica da podrži ili samo par pijuna vidjet ćemo iza 10:00

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

kako stvari stoje, danas će IMO definitivno biti testirana 7,00. a da li će krenuti konjica da podrži ili samo par pijuna vidjet ćemo iza 10:00

Kak trenutno stvari stoje, meni se čini da se broje mrtvi.
Daj im bog duši lahko…
[pray]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

KUPNJE (53.477) – INGR-R-A PRODAJE (394.621) – INGR-R-A
dugo nije bio ovakav omjer
vec se 4,5 vidi

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

KUPNJE (53.477) – INGR-R-A PRODAJE (394.621) – INGR-R-A
dugo nije bio ovakav omjer
vec se 4,5 vidi

granica na 7 kn brani se sa niti 6000 komada…postaje gadno [undecid]

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

New Report

Close