Izgleda ništa od mojih 6,50. Mrgudova PA(psihološka analiza) je predvidjela malo iznad 7. Izgleda da se PA ravnaju po tome i neda nitko za manje. Da li da vjerujem toj PA i povisim na 7,10 ili da čekam?
Kakvih 6,50, grafovi pokazuju da je realna cijena između 7,50-8,50, znači ispod 7,50 je preporuka kupovati. Znači megido navali ako vjeruješ grafovima. [wink]
Izvinite kolega Mrgud, ali ja iz ovoga ne kuzim bas nista. Koliko meni izgleda linija uptrenda bila je probijena, uistinu nije sa nekim velikim impulsom ali probijena je. Tecaj se krece horizontalno, pa vidim, da postoji vjerojatnost 100% retrakcije rallya koji je poceo 6. ozujka. Dok je relativni indeks snage u neutralnom podrucju nije za ocekivati znacajnih pomaka. Prometi ce ojacati, kada se priblizimo krajnijim granicama kanala koji se stvara u rasponu gore navedenog rallya.
Izgleda ništa od mojih 6,50. Mrgudova PA(psihološka analiza) je predvidjela malo iznad 7. Izgleda da se PA ravnaju po tome i neda nitko za manje. Da li da vjerujem toj PA i povisim na 7,10 ili da čekam?
Kakvih 6,50, grafovi pokazuju da je realna cijena između 7,50-8,50, znači ispod 7,50 je preporuka kupovati. Znači megido navali ako vjeruješ grafovima. [wink]
[/quote]
Uzmi jednoga koji se vodi PA(čitaj psihoanalizi)pa pukne a ima 10ak ili više tisućica, odosmo ispod 7. Naravno ako netko razumije PA kako treba ,može puknuti i sa 10ak i više po asku i eto nas preko 8. Zato smo svi suzdržani i na prodaji a na ročito na kupnji. Pitanje je tko će i gdje krenuti u reli.
Svi koji se ozbiljnije bave ovom dionicom svjesni su da će Ingra u narednih mjesec i pol dana biti na najmanje dvostrukoj cijeni, odnosno 15-tak kuna ili je u suprotnom uopće neće biti.
Dakle, ovdje se otvara mogućnost najmanje duple zarade na uloženo ili mogućnost gubitka svega uloženoga. Firma je na "prekretnici", sve ono što se već godinama očekuje odigrat će se u vrlo kratkom navedenom vremenskom roku.
Osobno znam na koju će stranu, te sam se u skladu s tim očekivanjem i pozicionirao zahvaljujući jednim dijelom i nekim "sitnim drukerima" koji u biti najviše pišu, a najmanje se "omrse". Oni se namuče da "ispeku janjca, a drugi ga izjedu". Tako i ovaj puta, od silnog drukanja najmanju korist izvući će "drukeri", a portfelj sve "deblji".
LP
Svi koji se ozbiljnije bave ovom dionicom svjesni su da će Ingra u narednih mjesec i pol dana biti na najmanje dvostrukoj cijeni, odnosno 15-tak kuna ili je u suprotnom uopće neće biti.
Dakle, ovdje se otvara mogućnost najmanje duple zarade na uloženo ili mogućnost gubitka svega uloženoga. Firma je na "prekretnici", sve ono što se već godinama očekuje odigrat će se u vrlo kratkom navedenom vremenskom roku.
Osobno znam na koju će stranu, te sam se u skladu s tim očekivanjem i pozicionirao zahvaljujući jednim dijelom i nekim "sitnim drukerima" koji u biti najviše pišu, a najmanje se "omrse". Oni se namuče da "ispeku janjca, a drugi ga izjedu". Tako i ovaj puta, od silnog drukanja najmanju korist izvući će "drukeri", a portfelj sve "deblji".
LP
Eto ovo se mora replicirati. Čovjek Vam je lijepo rekao SUŠTU ISTINU, udjelili ste mu jedinicu. Pošto ja ne dajem ocjene, sada sam primoram to ispraviti. Upravo tako će biti kako Vam je gore narečeni napisao !!
@Adler …. još jedan graf za razgledavanje, možda bude jasnije…. Rally će uskoro krenuti.. čeka se….tko, neznam, ali znam da će doći !!
LP [sealed]
Mrgud28@
Većina od ovih novih je prekratko u ovoj dionici da bi uopće razumjela o čemu pišem. Uzgred rečeno TA nam se poklapaju do u "bobu".
Mrgud28@
Većina od ovih novih je prekratko u ovoj dionici da bi uopće razumjela o čemu pišem. Uzgred rečeno TA nam se poklapaju do u "bobu".
Po mojoj i vašoj P A sljedeći reli ide preko zadnjeg vrha. Ponovo ulazimo u zonu višemilijunskih prometa a lagano hlađenje će se zadržati na dvocifrenom broju. Pozz.
Mrgud28@
možete vi štampati postove ali svi trejderi čekaju da li će biti supporta na 7. no, ozbiljnijeg prometa nema niti na vidiku u već desetak dana 10% kumulativnog pada, mislim da će 7 proći bez ozbiljnijeg okršaja. mojih desetak tisuća za trejd će tek na niskih 6 polako ulaziti ali samo ako bude rastao i volumen.
djia14164@
Nema ni ozbiljnije prodaje!
Tko misli da će kupiti ispod 7, ostaje mu samo da čeka, to ga ništa ne košta. Supporta nema, jer svi misle isto kao i Vi, zato sam gore i napisao da će svi oni koji to očekuju plaćati skuplje kada se pojavi support, ali na višoj cijeni od ove.
djia14164@
Nema ni ozbiljnije prodaje!
Tko misli da će kupiti ispod 7, ostaje mu samo da čeka, to ga ništa ne košta. Supporta nema, jer svi misle isto kao i Vi, zato sam gore i napisao da će svi oni koji to očekuju plaćati skuplje kada se pojavi support, ali na višoj cijeni od ove.
7 kn i nije neki suport…trenutno smo nigdje
Izgleda da svi znaju "osim" Hanfe ;