INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vraćaju se iz lkri-završiti će koji i kod nas.

neće uvijek biti ovako.

naravno da ce biti bolji MEGIDO1
jednini je problem sto je opet minus..
pitanje….
Do kada mozes rolat minus???? kada postaje suludu vise vjerovat u oporavak?
oni vec sada moraju rvacat dugove narednih xxx godina….

Bestija….naravno da cu uc, ali jos uvijek ne
visoko mi..btw… vidite li ko je pricao da ima a sad nema?
a di nam je kolega Banana….?

sretno Vam u INGRI u sljedecim danima do izvjestaja…..

uuuuuu koliko Vas je šta bi htjeli ući

jos ih je previse unutra
[/quote]

S jednim i drugim se polovično slažem ali mislim da ste se previše navikli na niže i niže targete.Smatram da se ovde promijenio trend i da ćemo vrlo brzo biti na 12 kuna iako čak i oni vrh na 24 nije previše daleko.Mislim da je mogučnost rasta ogromna i to svi znamo ali naravno svi bi malo jeftinije.Mislim da večina od drveća ne vidi šumu.Jedino me ljuti na šta su ljudi spremni za kupiti jeftinije.Vidite da su ostali samo negativci na ovom forumu a to je jedan lijepi znak.Šta se tiče Bananarame on je OK kao i ja kad nešto prodam ne spuštam se na razine dotičnih da bi kupio jeftinije.

Pozdrav svima

bit će bolje................

Moš mislit naloga za prodaju: 192,376, 280, 258… jel to možda izlaze sa cijelim portfeljem ili skraćuju poziciju? [embarass] [lol]

neće uvijek biti ovako.

bestija2 @ pisem ono sto vidim…ne lupam targete cjena od 2 kn do 20 ovisno dali sam nutra ili ne…
promjena trenda ….nebitno…meni.fundamenti-no intereso .navlacenje -no intereso
burek dionica do daljnjeg … [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Da je FI tako los, procurilo bi to, i vec bi bili negdje u negativnoj blokadi… [wink]

FI uopće nije bitan,očekuju se minus ako bude šta drugo odlično.

Da je FI tako los, procurilo bi to, i vec bi bili negdje u negativnoj blokadi… [wink]

Ima vremena za negativnu blokadu prvo idemo na 4 do 5 kuna.

pogledaj izvjesce od VDKT koji ima poslova da i cijelu ingru zaposli pa je u minusu -2,7 mil kn
i sad zamisli ingru koja je zavrsila posao od 4 milje evra…

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

pogledaj izvjesce od VDKT koji ima poslova da i cijelu ingru zaposli pa je u minusu -2,7 mil kn
i sad zamisli ingru koja je zavrsila posao od 4 milje evra…
[/quote]

Ponestaje Vam vremena uzmite dok možete.

Planove i programe smo izradili i već u svibnju očekujemo niz natječaja koje ćemo završiti u mjesec dana. U lipnju očekujemo ‘lopate’ i u lipnju će početi prvo trošenje novca, a to znači i otvaranje radova i zapošljavanje i graditeljskih firmi i onih koji se bave prodajom opreme. A to znači i onaj rast koji je potreban da se dođe do 0,8 posto. To je realan rast i pokazat ćemo da je Vlada bila u pravu.

Pritisak na prodaju se i dalje pojačava, kao što vidimo. Koliko će se još ovčica uhvatiti u tu zamku? Sve ih je manje i sve su to mali burekmajstorčići koji su se splašili i ostaju bez bureka i bježe sa prihvatljivih -3-5%. Barem će imati tko ponovo kupovati znad 8.

neće uvijek biti ovako.

Izgleda ništa od mojih 6,50. Mrgudova PA(psihološka analiza) je predvidjela malo iznad 7. Izgleda da se PA ravnaju po tome i neda nitko za manje. Da li da vjerujem toj PA i povisim na 7,10 ili da čekam?

neće uvijek biti ovako.

Ovo dvoje nije isto…..pojavila se skrivena bikovska (šala mala tko je kuži…), a i rekao sam da neće dodirnuti 7 kn.

I very much love INGRA !!

New Report

Close