INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

smiješi se dvadesetica zajedno s HBOR-om

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

@aha ok,ako vas mogu zamolit da nam izračunate,dakle od 7,15-20kn koliko je to %. hvala

Isto koliko od 4,56 do 12,75.
Premda izrazito nevjerojatno.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

smiješi se dvadesetica zajedno s HBOR-om

Čisto sumnjam da bi mogla past na 20 lipa, mislim da ispod 3,5 kn ne može ići.
Ali to je samo moje mišljenje…

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Ima li kakvih komentara što su jučer rekli NO ingre nakon "primanja na znanje" FI???
Jesu li trebali kapi za oči??? ili nešto slatko "jer im je pao šećer"????
NAdam se da će to uskoro podijeliti sa nama…naravno kad ase obave neophodbni kozmetički zahvati

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Ima li kakvih komentara što su jučer rekli NO ingre nakon "primanja na znanje" FI???
Jesu li trebali kapi za oči??? ili nešto slatko "jer im je pao šećer"????
NAdam se da će to uskoro podijeliti sa nama…naravno kad ase obave neophodbni kozmetički zahvati

treba im novac za odvjetnika….sobzirom na jucerasnje vijesti o podmicivanju ADEZEA…
SIgurno ce objaviti poduzu objavu….oni to tak vole….da izgleda ko da rade…

Baš me zanima kakv če biti izvještaj!

Uživajte!

a kaj ti mislis kakav ce bit…transparentno su objavili poslove….pardon posao…
a fiksni troskovi kakvi jesu…Mesić, Štern,Opi….sve to zdere a novih poslova nis..
SIgurno PLUS… [lol]
treba biti realan….
dakle jos uvijek minus….

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

uuuuuu koliko Vas je šta bi htjeli ući

bit će bolje................

Točno se vidi tko je prodavao na ovim cijenama oko 7,50. Sada ste u strahu da ne ide kunu dole jer ćete opet izgubiti kao i u zadnjoj raketi do 12,xx. Još jednom se vidi sa kojim brojem INGRE trgujete. Dobro sam vas odavno nazvao-Burekdžije.
Izvještaj će biti bolji od zadnjeg a minus se očekuje. Pa zar bi cijena bla ovako bagatelna da se očekuje plus.

neće uvijek biti ovako.

Zaboravih-u zadnjih nekoliko dana kako dionica pada na malim prometma vidljivo udruženo i veoma hrabro stiskanje aska u namjeri spuštanja cijene. Netko će dobro proći a netko izgubiti. Ne trguju sa velikim brojem pa će izgubiti malo.
No ništa zabrinjavajuće jer se u dva tri skoka dođe preko 8.

neće uvijek biti ovako.

naravno da ce biti bolji MEGIDO1
jednini je problem sto je opet minus..
pitanje….
Do kada mozes rolat minus???? kada postaje suludu vise vjerovat u oporavak?
oni vec sada moraju rvacat dugove narednih xxx godina….

Bestija….naravno da cu uc, ali jos uvijek ne
visoko mi..btw… vidite li ko je pricao da ima a sad nema?
a di nam je kolega Banana….?

sretno Vam u INGRI u sljedecim danima do izvjestaja…..

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

HBOR, jel??? [shocked] [lol] [lol] [lol]

uuuuuu koliko Vas je šta bi htjeli ući

jos ih je previse unutra

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close