INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovdje je dobra situacija. počelo se dosta pisati negativno, znači povoljna situacija za početak ulaza.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Pa bila je 3,8 kn
sad je na oko 7
pa nije čudo ako se korigira recimo na 5 kn [lol] [lol] [thumbsup]

Silazni trend nastavljen, a i trajati če još neko vrijeme jer ima zanimljivijih dionica na burzi koje imaju potencijal rasta.
Ovdje neče biti rasta …..

kako sad to? neki dan kad je bila na 8 kn pisao si da ide ubrzo na 9 kn? sad sam zbunjen….
[/quote]
govorili su 2007 na cjeni od 60 000 da ide na 100 000 [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Silazni trend nastavljen, a i trajati če još neko vrijeme jer ima zanimljivijih dionica na burzi koje imaju potencijal rasta.
Ovdje neče biti rasta osim ako ne sklope posao od 100mil eura i bude pozitivno financijsko izvješče.
Oni koji imaju insajd informacije opet če izači na vrijeme ili če nadokupiti dostatnu im količinu dionica da kupe novi autič ili kuču ili apartman ili ženu ili……

Uživajte!

ja uzivam a ti?
nakon svih onih grafova i hvalospjeva ide se dolje?
[lol]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Pa zar sada ne pada vrijednost dionice?
Pa ne crtam ja grafove crtaju se sami…

Uživajte!

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/KQebEWF2nbBQccpfLbAK4w==.pdf

Čestitke strpljivim kupcima na bidu. Ja ću još sačekati na oko 6,5 ako dođe. Može i ne mora. Osjećaji podijeljeni.Pozz svima idu ljepši dani-sunce na pomolu i ljetnje temperature.

neće uvijek biti ovako.

Baš me zanima kakv če biti izvještaj!

Uživajte!

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

napisao sam pred desetak dana da su trejderi napumpali cijenu na 8 kn da se iskipaju i da ubrzo slijedi novi pad pa su me ovdje popljuvali jer da ide raketa na 9 kn [yawn]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

treba sačekat FI za 1Q. ako bude oko 0, ostajemo gdje jesmo, plus nas diže preko 8 kn, a minus ruši na 6 kn…jednostavno zar ne?

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

treba sačekat FI za 1Q. ako bude oko 0, ostajemo gdje jesmo, plus nas diže preko 8 kn, a minus ruši na 6 kn…jednostavno zar ne?

zanimljiva vam je logika, a još više matematika… ako bude oko 0, može biti samo oko 0… jednostavno zar ne… [rolleyes] no, do 30.04.2012. za kada je službeno najavljen FI za 1Q 2012… ima još puno vremena… za bilo xy što… jednostavno… zar ne…?

@ovi put ce bit ko na pazaru rasprodaja pošto-poto. četvorka se smješka. Lp

New Report

Close