INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U Iraku, Alžiru i ostalim arapskim zemljama kao i u Rusiji građevinski radovi pred velikim bumom.
Koga briga za RH.

neće uvijek biti ovako.

U Iraku, Alžiru i ostalim arapskim zemljama kao i u Rusiji građevinski radovi pred velikim bumom.
Koga briga za RH.

Nisam znao da su i tamo radovi pred velikim slomom tj bumom…
Smatrate li da će se to negativno odraziti na cijenu dionice???
Ali opet kakve veze ima slom radova u tim zemljama sa poslovanjem jedne stabilne tvrtke kao što je ingra ???

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Oooooooo [shocked] [shocked] nešto se čudno dešava trenutno na prodaji 406 000, a na kupnji 74 000….je li to nešto procurilo iz FI, pa se preslaguju pozicije ????

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Oooooooo [shocked] [shocked] nešto se čudno dešava trenutno na prodaji 406 000, a na kupnji 74 000….je li to nešto procurilo iz FI, pa se preslaguju pozicije ????

Da, baba Vanga je poslala mail svim dioničarima Ingre.

Ali su se naslagali na asku, svi žele čim prije prodati velike portfelje od 150-1200 komada. Ufff koja će to zarada biti, odmah će nam BDP porasti jer će porasti maloprodaja po trgovinama a naročito pekarama. Do 8,20 samo jedan ozbiljan nalog, i to po svemu sudeći plašljivac a ne prodavač. [bye]

neće uvijek biti ovako.

I da,koju ti to gledalicu gledaš.Probaj ponovo zbrojiti. Ovaj put uzmi kalkulator.

I da,koju ti to gledalicu gledaš.Probaj ponovo zbrojiti. Ovaj put uzmi kalkulator.
[/quote]

kako tko kupi/proda tako i piše ovdje, ništa konkretno, ništa ozbiljno vezano za ovu dionicu i tako će biti sve dok ne bude F1 ili neki novi poslić do tada LP… [thumbsup]

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

kako tko kupi/proda tako i piše ovdje, ništa konkretno, ništa ozbiljno vezano za ovu dionicu i tako će biti sve dok ne bude F1 ili neki novi poslić do tada LP… [thumbsup]

uglavnom prodavanje…i svakih cca 6mj. dead bounce ,, ingr postala klasicna penny dionica…dugorocni ovo nece razumjeti ,ali zato i jesu dogorocni… [sealed]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

pad na malom volumenu iz dana u dan. znate što to znači. nije niti čudo, trejderi su vani dok se ne pojača. sad jedino pogoditi kad će opet krenuti pump and dump iznova.

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

Silazni trend nastavljen, a i trajati če još neko vrijeme jer ima zanimljivijih dionica na burzi koje imaju potencijal rasta.
Ovdje neče biti rasta osim ako ne sklope posao od 100mil eura i bude pozitivno financijsko izvješče.
Oni koji imaju insajd informacije opet če izači na vrijeme ili če nadokupiti dostatnu im količinu dionica da kupe novi autič ili kuču ili apartman ili ženu ili……

Uživajte!

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

HBOR

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Silazni trend nastavljen, a i trajati če još neko vrijeme jer ima zanimljivijih dionica na burzi koje imaju potencijal rasta.
Ovdje neče biti rasta …..

kako sad to? neki dan kad je bila na 8 kn pisao si da ide ubrzo na 9 kn? sad sam zbunjen….

New Report

Close